Nu är så gott som allt det jag hamnade efter med i skolan i samband med resan till Kreta ikapp-jobbat & jag är tillbaka i rutinerna & vardagen igen, vilket är otroligt skönt! Det är helt sjukt egentligen hur mycket man hamnar efter i skolan bara genom att vara borta en vecka... men med lite vilja & prioriteringar går det ju såklart att komma ikapp ganska smidigt. ;)

Här kommer ytterligare några bilder från Kreta. Kram ♡

Likes

Comments

Idag sprang jag & pappa en liten sväng på morgonen & därefter har det bara varit strandhäng hela dagen. Nu ska vi ut för att ta oss något att äta & sedan försöka hitta en bar där man kan se kvällens fotbollsmatch!

Likes

Comments

Kvällens middag på hotellets restaurang.

Likes

Comments

Ikväll åkte vi in en sväng till Chania, där vi käkade, shoppade & strosade omkring på de mysiga gränderna vid hamnen.

Likes

Comments

Igår landade jag, Felicia & pappa på Kreta! Vädret är helt perfekt & hotellet vi bor på är super fint, fräscht & ligger precis vid stranden. Det finns verkligen inget att klaga på & jag tror absolut att vi kommer överleva en vecka här utan problem! ;)

Likes

Comments

Nu när det nya skolåret startar tänkte jag ytterligare en gång försöka starta upp bloggen igen. ;) Eftersom att bloggen har legat nere nu under sommaren tänkte jag även att det skulle vara kul att göra några inlägg från mitt sommarlovs höjdpunkter, så det kommer förhoppningsvis komma ut några då & då!

Idag var det andra dagen i skolan & jag tycker helt ärligt att det är super kul att vara tillbaka (om man jämför med att jobba, vilket jag har ägnat en hel del av sommarlovet åt.)
Detta blir mitt sista år på gymnasiet & jag tror & hoppas att det kommer bli ett riktigt roligt & händelserikt år, som dessutom bjuder på mycket bra bloggmaterial ;)

Här kommer även dagen outfit! Puss & kram

Likes

Comments

Ikväll har jag & Josefine varit & sett "beauty and the beast" på bio. Världens mysigaste film, rekommenderas starkt!! ;)

Likes

Comments

Denna veckan hade vi studiedag både torsdag & fredag, vilket betyder långhelg! Sååå skönt & behövligt!

Igår tog jag det mest lugnt & på kvällen hade vi kalas för Felicia som fyller år idag. Idag ska jag försöka får lite plugg gjort & sen ikväll spelar vi första matchen i FairPlay cup som äger rum nu i helgen! Så för min del kommer det bli en rolig men hektisk helg full av innebandymatcher! :) Kram

Likes

Comments