Idag var första dagen på min sista termin i skolan. Det är inte långt kvar nu till studenten & jag är självklart supertaggad! Det är dock en skräckblandad förtjusning för på samma gång som jag ser fram emot det är jag livrädd för det... för på något sätt betyder ändå att sluta skolan & ta studenten att man blir vuxen.

Alla de val som man skall göra skrämmer mig lite, som exempelvis om man skall plugga eller skaffa jobb? Vart man skall arbeta?... om man nu väljer den barnan & vad man skall utbilda sig till?... ifall man istället väljer det. Dessutom förväntas man fatta dessa beslut på ett vuxet sätt även ifall man varken känner sig eller faktiskt är vuxen än.

Jag har i alla fall bestämt mig för att ta vara på min sista termin i skolan, för jag älskar faktiskt skolan & hur kämpigt & ångestladdat det än kan vara så har jag ändå väldigt kul där. Det är så otroligt mycket roligt som jag har framför mig denna termin & jag vet att hela detta året för mig kommer bli oförglömligt!

Bilderna är från igår då jag käkade på Pinchos med min familj. En mycket bra & smarrig avslutning på lovet! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klänning ~ Boohoo | Örhängen ~ Gina Tricot

Likes

Comments

Ett lite försenat inlägg från Juldagen då vi även firade en utav mina bästa vänner, Malin, som precis hade fyllt 18!🎈

Vi var först ett tjejgäng hemma hos Malin & åt god mat, snackade & hade det allmänt trevligt. Det var verkligen super lyckat & Malin hade gjort det sååå fint!

Sedan blev det såklart utgång på det med, vilket också var jättekul. Det var dock lite väl mycket folk för min smak, så det gick knappt dansa/röra sig & därför var nog ändå middagen/förfesten roligast! ♡

Likes

Comments

Lite bilder från julafton<3

Likes

Comments

Lite bilder från igår kväll när vi var på jul på Liseberg. Det var verkligen såå vackert och mysigt med alla lampor som glittrade överallt. Otroligt kallt var det också & jag höll nästan på att frysa tårna av mig, men det var det helt klart värt!!<3

Likes

Comments

Igår lyckades jag & Calle tillverka detta otroligt vackarna pepparkakshus. ;) Det tog ca. 4 timmar & var skitjobbigt, men resultatet blev ändå över förväntan!

Nu sitter jag i bilen påväg till en mysig helg i Göteborg med shopping och jul på Liseberg. Ha en härlig dag! Kram

Likes

Comments

Idag hade vi enbart gymnasiearbete i skolan & slutade därför tidigt. Jag höll på att frysa ihjäl när jag skulle åka hem & väntade på bussen... visst, det är kul att det har kommit lite snö men det behöver ju inte vara så sjukt kallt!! Nu sitter jag iaf framför brasan & pluggar lite (som vanligt haha), hoppas alla får en trevlig kväll! Kram

Likes

Comments

Höstlovet är äntligen här & det väntas en vecka med mycket slappande, fester & endel jobb & plugg. Nu i helgen rivstartade jag lovet med "Tjuvjakt" tillsammans med tjejerna i fredags och Halloweenfirande på Sliver i lördags. En extremt lyckad helg med andra ord & de jag har att tacka för det är mina underbara vänner som gör alla tillfällen 100% roligare! <333

Likes

Comments

Nu i helgen har jag, mamma, Felicia & Nusse varit i Stocholm. Vi kom dit igår på förmiddagen, shoppade, käkade god mat på kvällen & besökte Mall of Scandinavia idag. Nu är vi påväg hem med en lite tommare plånbok men en allt fullare garderob & mage ;))

Middag på mysiga Primo ciao ciao.

En lyxig frulle på hotellet♡

Likes

Comments