Igår var det dags för kräftskiva igen, men den här gången hos en familj jag känt hela mitt liv, alltså pappas vänner.
De va kul att se alla igen, och det va gott med kräftor, men jag va rätt trött efter att ha jobbar hela dagen så vi åkte hem runt 01.

Och idag, jobbar jag 16-23, inte jätte kul när det är skola imorgon, men pengarna behövs och det lär va lugnt på jobbet eftersom att det är söndag!

Likes

Comments

Du vet att du mår dåligt men du vet inte av vad, du ser det inte på dig själv men du känner det inombords, som en sten som vägrar försvinna. Psykisk ohälsa är något som 3 av 4 ungdomar idag lider av, men är nästan aldrig någonting man hör om. Det är en tabu i samhället men är ändå så himla viktigt.

Jag har mått dåligt, riktigt dåligt, men det går liksom fram och tillbaka. Jag har varit deprimerad men det är inget jag gärna pratar om eftersom att det var en jobbig tid. Men hade jag mått som jag gjorde för 2 år sen idag hade jag sökt hjälp och försökt hitta någon att prata med snabbare, för det är så viktigt.

Att må dåligt är någonting vi alla kommer göra någon gång i livet, vissa mer än andra, men det betyder inte att man är dålig eller sämre på något sätt.

Det finns så många sätt man kan stödja psykisk ohälsa på, köpa armband, donera pengar osv, men det är ändå så många som fortfarande lever med det och dagligen kämpar för att klara igenom dagen. Hur fixar vi det här? En sak är iallfall säkert, vi fixar inte detta genom att säga "försök le lite så ska du se att allt blir lite roligare", eller "nånting måste det väl vara annars har du ingen anledning till att vara sur", like what? Det finns inte alltid anledningar till allt, låt bara människan/ människorna vara. Du kommer inte göra nånting bättre och du hjälper inte personen med psykisk ohälsa!

Vi alla måste kämpa och kämpa för varandra, för detta är inget som försvinner efter en dag, det här är på riktigt och det är viktigt!

Likes

Comments

Hittade det jag letat efter sååå länge idag, Macs läpp penna som liknar Kylie Jenners candy k på pricken och va typ 100kr billigare, ish!

Sen hörrni, nu har jag äntligen Justin Bieber biljetter, yeees!! Ska bli såå kul!

Mac, här kan ni hitta läpp pennan. 

  • Mode

Likes

Comments

Det jag alltid skrutit om aldrig kommer hända mig, hände idag... Min mobil sprack!
Jag har alltid sagt "nä min mobil kommer aldrig gå sönder, jag har aldrig tagit sönder min mobil", well- peppar peppar ta i trä vore något, cuz it just happend...
Men men, dagen vart bra ändå!

Vi drog på Rix FM festivalen som va i Kungsträdgården och det va fanatiskt skit kul med grymt bra artister! Mina favoriter var helt klart: Jonas Blue, Peg Parnevik, Magic och Timeflies!!

Inte bästa bilden, men tryckte bara några snabba pics!

Likes

Comments

1 / 2 / 3
4 / 5 / 6

Höstens hetaste jackor tycker jag är dessa sex stycken, och dom flesta går att hitta som look alikes också då vissa är vääldigt dyra, som tex Balmain Paris... 

Men vad tycker ni? Gillar ni dom? 

Likes

Comments

I fredags var jag på bio med Cassandra och Evelina och såg på Lights Out. Kan rekomendera till er som älskar skräck att se på den här, riktigt bra och sjukt läskig. Jag satt med handen framför ögonen större delen av filmen, det känns som att filmen blir mindre läskig om man kollar genom fingrarna... don't know, är det bara jag? Men iallfall, filmen var riktigt värd att se, sååå gör det!

Likes

Comments

Idag hade vi årets första kräftskiva, sååå gott!!
Men, nästa lördag är det dags igen så behöver inte längta allt för länge till mer kräftor🙏🏼

Likes

Comments

... Men Zara var mer nice!
Jäklar vilken tjej asså, sån röst hon har, helt sjukt!!! Blev lite startstruck när jag såg henne!

Any ways, allsång igår va jätte kul och det blev ett rimligt bra avslut på sommarlovet!
Idag började skolan igen och nu är allvaret igång...

Likes

Comments

Zara Larsson och Noel Flikes prodcast, bästa som gjorts! Och apropå Zara Larsson så ska jag se henne på allsång på Skansen ikväll, skit nice✌🏼️

Likes

Comments