Header
View tracker

Kan inte få nog. Älskar allt, även fast jag aldrig ens skulle komma på tanken att ta på mig vissa plagg älskar jag det. Hela atmosfären kring detta mästrerverk är liksom wow.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

En underbar dag som började med att jag och mamma tog en lång promenad runt Tjolöholms slott. Kände då att hösten verkligen är här, löven på träden var så vackert gula, orangea och röda och luften var riktigt frisk och sval.

Efter promenaden åkte jag in till stan för att möta upp några kompisar och köpa lite nytt smink eftersom jag så klantig som jag är slarvat bort det mesta jag hade. Hann även med tre mat pauser den första blev en lunch på Tugg, den andra en fika på Brogyllen och sist en latte på Da Matteo i Victoria passagen som är ett av mina absoluta favoritställen i Göteborg och speciellt under hösten.

Efter en lång men otroligt mysig dag ligger jag nu i sängen med feber och tänker därför sova i hopp om att må bättre imorgon! God natt sötisar!

Likes

Comments

Älskar verkligen svenskt tenn! Kan därför ej beskriva hur glad jag blev över dessa presenter, en krock och två vaser som passar perfekt in i mitt rum.

Likes

Comments

Tragisk nog börjar jag få höstkänslor, har nog inte haft en fin sommar dag på över 10 dagar. Men det gör faktiskt inget för mig, för hösten älskar jag! När sommaren ändå är grå och regnig känner jag att hösten faktiskt får komma. Igår satt jag med ett gäng kompisar på da matteo i ösregnet och det var otroligt mysigt. Just då kändes det som en oktober dag men jag måste påminna mig själv med att sommaren faktiskt inte är slut än! Vi har ju hela augusti kvar

Likes

Comments

Åh, idag var det sista skoldagen i ettan! Det känns både roligt och tråkigt, tiden går verkligen så himla fort önskar nästan att den bara kunde gå lite långsammare. Men imorgon är det skolavslutning och sedan sommarlov, vilket kommer bli så underbart! Har inte jätte många planer inför sommaren utan tänkte ta det mer som det kommer eftersom att jag kommer jobba mycket i sommar. Har några få reser i Sverige men inget mer, vi får se vad jag hittar på!

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från skolan, det har varit en väldigt lugn dag idag men har så otroligt mycket att plugga på nu när jag kommer hem. Så jag tänkte ta och promenera hem i det fina vädret för att sedan sätta mig med matten i några timmar. Har varit alldeles för lat idag, skulle egentligen kunnat utnyttja håltimman och pluggat men bestämde mig för att gå och äta istället. Så typiskt mig men aja!

Likes

Comments

Nu sitter vi på tåget som ska ta oss hem till Göteborg! Vi kommer vara hemma sent i natt vilket inte är så bra då vi har matte nationella imorgon mycket tidigt. Men aja det är bara att kämpa på! Ska lyssna på lite bra musik och försöka sova, har varit en väldigt lång dag då vi åkte till mall of scandinavia och har varit där i princip hela dagen. Kommer bli så skönt att få komma hem och sova!

Likes

Comments