Det för ont 😢||
Hjärtat blöder ikväll & en tår kan ha fallit över min kind. Jag saknar min älskade lilla tjej något så fruktansvärt mycket och jag önskar så att det var söndag!
Så jag fick krama om henne, pussa henne & berätta hur stolt jag är över att få vara hennes mamma och hur älskad hon är och har varit från första stund ❤️ Det är svårt vissa dagar att bara vara utan henne känns inte logiskt någonstans & jag brister. Älskade lilla barn, du är precis allt för mig & jag gör precis vad som helst för dig ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Min fristad , Vardagen

ᴹᴵᴰˢᴼᴹᴹᴬᴿᵀᴶᴱᴶᴱᴿ 🌸||
Jag är så stolt över tjejerna & för denna fantastiska helg som vi haft tillsammans. Midsommarafton var fylld med glädje från morgon till kväll!
Jag är dessutom glad över att jag helt på egenhand lyckades få ihop två vackra kransar till barnen!

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Trött.nu 🥂|| Kommunfest igår & delad tur idag, det går bra nu 👌🏻 Trött tjej, javisst 👋🏻
Men jag längtar verkligen till 21.15 för då checkar jag ut och får gå hem.
Morgondagen får jag spendera med min Lillis då en semesterdag väntar 😍 och på måndag är jag ledig enligt schema så jag är mer än nöjd. Dessutom är det vara två extrema veckor kvar då mammaledighetsdagar träder in både vecka 25 & 27 sen väntar min efterlängtade semester och detta året är första året då jag känner att jag verkligen kan slappna av! Jag Ä L S K A R lediga dagar ☀️❤️

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Vardagen

Idealofsweden 🌸||
Tre för två eller 20% rabatt med koden summertreat.
Dessa tre skal är påväg hem & jag bara älskar dem! Kanske borde passa på att sälja de gamla skalen dessutom ✌🏻

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Vardagen, Min fristad , Inspo inredning

Balkongen ☘️||
Vi är så redo för häng på balkongen & snart ska vi inviga nya bordet med en kopp kaffe!
Thea och jag har haft bästa dagen tillsammans och vi har verkligen tagit vara på det fina vädret!
Spenderat tid i skateparken, i lekparken och vi köpte även med oss varsin sallad & det är så mycket godare att äta ute.
Inhandlat bord & pelargoner och träffat mormor har vi också hunnit med👌🏻
Har dessutom bestämt att det blir vita pelargoner även i blomlådorna i år & så ska vi givetvis köpa in nya smultronplantor, ett måste varje år ☘️

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Vardagen

iPhone 🎀||
Av misstag råkade min fina iPhone 6 plus ta ett dopp i toaletten och jag har velat fram och tillbaka fredag, lördag, söndag och halva måndagen på vad jag skulle välja för telefon.
Tog säkert 40 minuter i butiken när vi väl var där att välja mellan iPhone 7 eller iPhone 7 plus eller om jag helt enkelt skulle testa på damsingel men efter mycket om och men bestämde jag mig för en iPhone 7 då iPhone ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
Valde bort plusen dessutom då jag många gånger känt att den är för stor och att jag alltid får hålla telefonen i handen för jag har ingenstans att göra av den och jag är ingen väskmänniska så detta blir toppen fast den än så länge känns väldigt liten 🙄.
Beställde dessutom lite skal och sånt från Ideal of Sweden som jag för bara någon vecka sen tänkte beställa till min sexa men valde att avvakta och tur var väl det 😉.

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Min fristad , Vardagen

Den är min 🌸||
När jag fyllde fick jag en hel del med pengar och jag hade tänkt ta dem till nästa tatuering då jag har en som jag verkligen vill göra men en vis man sa till mig att det är bättre du köper den där cykeln du tjatat om i flera år och visst har han rätt så en cykel fick det bli för pengarna och jag är super nöjd!
Älskar färgerna och jag ser fram emot många cykelturer tillsammans med familjen och speciellt nu under sommaren 🌸🚴🏻‍♀️
Tatueringen kommer göras men den kan vänta ett tag till 😉

Likes

Comments

Postad i: Vardagen, Min fristad

ᴸᴼᵛᴱ 🌸||
4 dagars ledighet med betydelsefullt innehåll men nu är jag tillbaka på jobbet igen och snart är kvällspasset slut 👌🏻.
Däremot har dessa fyra dagar vart helt fantastisk och vi har spenderat dem genom Leos lekland, mys och lek med kusinerna, shopping, cykelturer, lekparken, premiär i stugan, grill med fin vänner, tivoli, majbrasa och så har vi fotograferat bland vitsipporna 🔥.
Mer av dessa lediga dagar tack 😌

Likes

Comments

Postad i: Vardagen, Min fristad

тα¢к αℓℓα fÖя вÄѕтα нєℓgєи 🌸||
Helgen var omtumlande men fortfarande väldigt bra. I lördags fyllde man 24 år och jag tycker väl det är okej att fylla år i två år till sen kan jag stanna där tror jag 😉. Vill tacka alla som firade mig och som uppmärksammade mig på min dag. Det betyder massor 🌸!
Och jag ser verkligen fram emot presenten jag fick av mamma och pappa. Dock är den inte färdig än men den kommer pryda hemmet med kärlek på en speciell plats! Längtar.
Har dessutom fått en hel del pengar och de kommer gå raka vägen ner i tatueringskuvertet 👌🏻.
Vackra blommor och goda drycker fick jag också och jag är så tacksam! Puss på er fina människor.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen, Min fristad

Påskhelgen 🌸||
Haft en grym helg tillsammans med nära och kära! Uppskattar verkligen tiden tillsammans med familjen något fruktansvärt mycket. Ni är mer än bäst 👌🏻
Vi har även hunnit med att fira Julia som på tisdag blir hela 9 år. Årets första grillning samt glass med varma bär stod på menyn till födelsedagsbarnet. Super gott 👌🏻och i vår familj är det kvinnan som både gör tillbehören och grillar 😉
Nu är jobbveckan åter igång och till helgen blir det festligheter ✌🏻

Likes

Comments