Postad i: Vardagen

💇🏼 ||
Nu var det ett tag sen Thea var hos frisören och än så länge låter jag ingen annan än Viktoria på Hårbolaget röra hennes hår så idag har vi bokat en klipptid.
Den 7 november klockan 15.00 ska vi vara där och det enda som står på schemat är att toppa bort det slitna.
Långt hår är det som gäller här 😚.
Hur ofta klipper ni era barns hår? 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Tips, Vardagen

En bra natt ❤️ ||
Igår kom Thea hem till mig då Andreas är diabetiker och Lillis blivit magsjuk och det är ingen vidare kombo.
Vi hade en väldigt fin lördagkväll tillsammans trots dejterna med hinken. Natten har dessutom varit dejtfri men lite små otrolig.
Och jag beundrar verkligen Thea i dessa situationen för även om hon är sjuk så ler hon och är alltid glad ❤️

Igår kväll gick vi i alla fall igenom hennes önskelista till jul & födelsedag och det blev en hel del på listan faktiskt. Gjorde första beställningen igår och idag gjorde jag faktiskt den andra 🙄 som sagt, det gäller att vara ute i god tid.
Thea har önskat sig massor med lego och jag har sagt innan att jag älskar lego då det är en bra övning för finmotorik och du får dessutom utveckla din kreativitet i bygget. Dessutom vet jag en till som verkligen uppskattar lego här hemma och det är Johan, så han lär ha att göra sen 😂
Detta beställdes hem idag 👇🏻

Lego Disney Princess - Ariels undervattenpalats.
Kommer från
babyland.se som nu har upp till 30% rabatt på allt lego.

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Inspo barninredning, Tips

Beställd 🙄 ||
Ja vad ska man säga, det gäller att vara ute i god tid och idag beställde jag första julklappen till Thea 🙄.
Passade på när kopbarnvagn.se har 15% rabatt på alla inredning 😍 ange kod: deal4201 står även på deras hemsida 😊
Och vad blev det?
Jo dessa snygga kuddar som tjejen önskat sig till rummet 😚

Likes

Comments

Postad i: Min fristad , Tanke & åsikter , Vardagen

Lovemyhome 🍁 ||
Vid 7.30 imorse gick jag av och nu är jag ledig fram till måndag och det känns så skönt 🙌🏻.
Har dessutom haft en otroligt bra torsdag med inslag av lite av varje 👇🏻

🍁 Hem och sova en stund då jag för första gången hade svårt att slappna av på jobbet så 2 timmar behövdes !
🍁 Hämtade Maddoo
🍁 Gjorde ärenden på stan
🍁 Luncha på Golden med Maddoo & Madde
🍁 Hem och fixa med lite hemlisar
🍁 Ändrat om här hemma en aning
🍁 Soffhäng framför "Svartsjön"

Och angående Svartsjön jag fick rysningar i hela kroppen, så bra redan och spännande! Längtar redan till nästa avsnitt 😚 Jag brukar inte följa serier, däremot ville jag ge denna en chans och jag tänker faktiskt följa detta 👌🏻

Nu ska jag snart bege mig mot sängen och jag har även längtat lite efter den för jag vet att imorgon kommer ingen klocka ringa och jag får sova precis hur länge jag vill 🙌🏻

Likes

Comments

Postad i: Tips, Vardagen

På första plats 🎁 ||
Den första och det Thea önskar sig allra mest denna jul & födelsedag är lego friends. Detta pratar hon om minst en gång om dagen och hon älskar att sitta och titta på youtube när de bygger ihop olika legosatser 😚
Dessa två på bilden är dessutom de två som är mest poppis och detta är en självklar present till Lillis 😚. Själv tycker jag att det är jätte roligt att hon intresserar sig för lego för det går att vara så otroligt kreativ med och fantasin flödar verkligen.
Mamman i familjen ser alltså fram lika mycket mot denna present som Thea 💜

Likes

Comments

Postad i: Min fristad , Vardagen

Söndag 🍁 ||
Vi började dagen väldigt lugnt då ingen i familjen kände för något. Thea ville sedan pyssla så jag slängde ihop en trolldeg som hela familjen sysselsatte sig med.
Barnen skapade snögubbar, löv, spöken och alla möjliga saker som blev jätte fina med lite färg på 😚 givetvis ska de få pryda hemmet någonstans!
Mellan trolldeg och målning gick vi en sväng till lekparken. Fotboll stod på schemat och jag tror vi vuxna gick in mer för det en barnen 😂. Brottning hann vi med och Thea delade ut sandglass till oss efter "matchen".
Fika på balkongen i höstsolen stos också på schemat och ikväll bestod söndagsmyset av en tacopaj som uppskattades av hela familjen.
Nu blir det soffläge med tjejerna innan sängen väntar ❤️

Likes

Comments

Postad i: Inspo barninredning, Vardagen

Miniroom.se 🌸 ||
Önskelistan ökar & här kommer del två av Theas önskelista. Alla produkter kommer från Miniroom.se där det finns hur mycket fint som helst. Skulle kunna köpa hela hemsidan 🙄
Dessutom passar kuddarna sschhh... I need my beauty sleep perfekt till detaljerna "till skrivbordet" som jag lagt ut tidigare (för att se inlägg skrolla ner 👇🏻)
Gympapåsen är dessutom för söööt !

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Åhnej 🌸 ||
Ni vet den där känslan när man har favoritplagg till barnen och som dom så småningom växer ur och man blir nästan ledsen för man tycker kläderna är så fina men de måste läggas undan/skänkas/säljas på grund utav att de är försmå, den känslan hade jag idag.
För idag har jag och Thea rensat hennes garderob då hon lagt iväg på längden. Haft 92 extremt länge och nu är det inte 92 som gäller längre och knappt 98 heller men de fick stanna i garderoben en stund till för det tog emot 🙄 104 gäller helt enkelt och ibland frågar jag mig själv varför jag inte köpte två av dessa? En till nu och en till växagarderoben?

Likes

Comments

Postad i: Inspo barnkläder , Vardagen

Lindex 🌸 || Dessa plagg är verkligen med på Theas önskelista till julafton och födelsedagen ! 👆🏻
Måste säga att jag tycker Lindex har väldigt mycket fint nu till hösten och det är nog många mammor där ute som kommer bränna några lappar där så att säga 😉 Och som svar på det säger jag att det är absolut värt det !

Likes

Comments