Postad i: Shopping, Vardagen

Belle&Boo 🌸||
Jag minns inte när Thea fick sin första bok om Belle & Boo men jag vet att hon fick den av mamma och pappa i något sammanhang.
Denna bok som Thea fick heter Belle & Boo och födelsedagen. Kanske var så att hon fick den till sin 4-års dag.

Vi har säkert läst boken 200 gånger om inte mer, varje kväll innan läggdags då Thea älskar den samt på dagarna när hon velat lyssna på en saga.
Personligen tycker jag det är väldigt fina böcker.
I alla fall så fick jag mail från Bokus om höstrea och där bland barnfynden hittar jag dessa tre utan vetenskap om att det fanns fler böcker om Belle & Boo. Dessutom kostade de 39:- styck och jag la en beställning direkt. En till julkalendern jag gör till barnen, en till julklapparna Thea ska få och en till hennes födelsedag. Helt perfekt & jag hoppas vi kommer läsa dessa 200 gånger var också då dr är så himla mysiga 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Off ⭐️||
Har under veckan som gått vart en aning off och fundersam kring saker och ting därav har ni inte fått någon vidare uppdatering.
Nu känns det dock som alla bitar har fallit på plats och jag är väldigt glad och tacksam över det. Så nu ska jag försöka uppdatera här som vanligt när jag åter igen krupit ur mitt skal.
Jag hoppas ni haft en fin torsdag själv har jag spenderat den med hemmasysslor och ska snart bege mig till jobbet för ett kvällspass ⭐️

Likes

Comments

Postad i: Min fristad- mitt hem, Vardagen

Positiv energi ❤️||
Ska nu bege mig mot sängen efter en ganska tungrodd dag. Kände mig lika vissen som rosen på mitt vardagsrumsbord men även den har en vacker sida ur mitt perspektiv.
Jag har däremot haft en fin vän här på fika och prat samt blivit tankad med ny positiv energi från människor som betyder väldigt mycket för mig och det är uppskattas ❤️
Så imorgon hoppas jag att de sista pusselbitarna faller på plats och att jag åter igen kan känna glädje med tillvaron. Godnatt

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Du är hela världen ❤️||
När vardagen smäller en rakt i ansiktet så är vardagen inte speciellt rolig. Efter en helt fantastisk vecka med ett väldigt bra avslut innehållande pyssel, massa kramar, kärlekshandlingar samt pannkakor tar det emot när Thea ska iväg till sin pappa och alltid tar det emot av samma anledning, jag saknar henne varje minut hon inte är hemma. Hennes närvaro gör så stor skillnad på hela mig och när hon åker går jag in i mig själv, sluter mig och där känner jag mig trygg. Jag har inte gjort något sen hon åkte för varje gång måste jag få smälta att jag faktiskt inte kommer se henne på en vecka och det får ta tid.
Mammas älskade lilla tjej, du är hela världen ❤️ Tack för jag fått äran att vara din mamma & tack för en fantastisk dag tillsammans med dig min prinsessa ❤️

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Vår förmiddag 🍁||
Vi började dagen med mys hemma och långa samtal vilket är hur underbart som helst. Det är så fantastiskt att höra på alla hennes tankar och kloka ord.
Thea ville sedan cykla så vi tog en cykeltur i höstvädret och oj vad det blåser ute men vad härligt att solen skiner.

Thea ville även besöka Johanna och Nellie idag vilket hon har pratat om enda sen vi gick hem därifrån igår så vi knackade på och Thea fick mysa lite, även jag. Vilken glädje de små ger när man får ett leende ifrån dem, det är magiskt ⭐️

Vi stannade faktiskt bara en liten stund då Theas mormor ringde och vi ville gärna träffa henne den lilla tid hon hade på sin rast så vi cyklade hem och Thea och mormor gjorde looms ringar tillsammans. Vi även hunnit med att äta lite lunch och nu tittar Thea på djurens hjältar då hon ska bli veterinär när hon blir stor och vill lära sig precis allt om det ❤️

Likes

Comments

Postad i: Inspiration barninredning, Vardagen

Nellie ⭐️||
Den 25 november är vi bjudna på dop till lilltjejen som Thea håller i sin famn.
Vi är tyvärr bortbjudna på annat då och har inte chans att medverka under Nellies dopdag men givetvis ville vi gratta henne i förskott så det är vad vi har gjort idag ⭐️

Vi har alltså haft en fin eftermiddag tillsammans med Johanna, Tobbe och Nellie. Vi blev bjudna på gofika, leenden och skratt. Super mysigt!
På kvällen beställde vi även pizza och barnen fick spela på Tobbes dator vilket var en succé ⭐️ !
Thea hade svårt att somna när vi väl kom hem då hon bara tänkte på den lilla, söta och gulliga tjejen i famnen och givetvis ville hon besöka dem redan imorgon igen. Jag tror båda barnen trivdes väldigt bra helt enkelt då även Julia frågade Tobbe om hon fick komma och spela en annan gång 💗

Våra presenter till Nellie ⭐️
Jag har länge kollat på dessa vackra och söta klossar från RofaDesign.se och tycker dem är helt fantastiska så nu passade vi på när vi hade chansen att få ge bort att beställa dessa till Nellie. Jag tycker det är en väldigt bra present och väldigt personlig i modern stil.
Och jag tror Johanna & Tobbe blev väldigt glada över dessa
💗

Och då Johan tillsammans med Nellies pappa har ett stort intresse för bilar som vi en dag hoppas att Nellie kan dela tillsammans med dem så ville vi självklart ge Nellie hennes första Audi.
Jag tycker det är så gulligt när man ser småttingarna komma i sina bilar och hur fränt är det inte att man kan spela musik ifrån dem med. Jag känner att denna present var klockren
⭐️

Tack för en fin dag tillsammans med er 💗

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Vår lördag ⭐️||
Vi hämtade upp Melinda och Pecka klockan 14.00 och de hade ingen aning om vad som gällde men Pecka skulle åka med mig och Melinda med Johan.
Bilarna gick mot Jönköping och efter vi passerat Linderås fick de sitt första uppdrag vilket var att skriva fem saker de uppskattar med varandra och två saker de föll för när de träffades.

Innan Jönköping fick de sitt andra uppdrag vilket var att handla en present som den andra skulle uppskatta och de fick själva välja vart vi skulle köra dem.
Här valde båda att åka till A6 där det dessutom var någon höstdag idag så det var så mycket människor.
De handlade presenter till varandra och efter det gick vi tillbaka till bilarna där vi mötte upp varandra eftersom Pecka vart med mig hela tiden och Melinda med Johan.
Då var det dags för fika för att fördriva lite tid och det var super gott!

Dags för bilarna igen och där bad vi Pecka packa över sina saker i deras bil för här fick de sitt fjärde uppdrag vilket var att åka till Vox hotell och vi hade bokat ett rum där till dem. Givetvis inklusive frukost, hotellfrukost är ju bäst liksom!
Här lämnade vi dem även med några fler kuvert. Och det ena skulle de öppna när de kommit på plats och då var det dags att byta presenter med varenda samt korten de skrev på vägen ner.
Vid 19 var det dags för sista kuvertet för idag och nu var det dags för dejt då vi bokat bord till dem klockan 20.00.

Här hade vi även planerat att berätta vad vi uppskattar med dem, lite mysig läsning till middagen så de fick ett meddelande.
Nu är det ett kuvert kvar och det får de inte öppna ikväll utan imorgon.

För oss har det vart en toppen dag & vi hoppas Pecka & Melinda tycker detsamma ❤️

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Överraskning⭐️||
Hej där, det är såhär att två personer som står oss väldigt nära har fyllt år och vi kände att de var värda något extra. Så tillsammans med Johans mamma och pappa har vi fixat denna överraskning.

Idag blir det en dag med små uppdrag, en bilfärd och en surprise !
Jag är verkligen taggad och bilen går klockan 14 mot okänd destination, att skämma bort personer jag tycker om är något utav det bästa jag vet!
Därför är det snart på tiden att både jag och Johan fixar till oss. Jag har sett över allt vi måste ha med oss och kameran sitter på laddning 👌🏻
Ni får givetvis en uppdatering senare men just nu kan jag inte avslöja mer.
Kortet som Pecka & Melinda fick från oss 👇🏻

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Helg ⭐️|| Tanden som gick sönder igår är fixad, jobbpasset gjort, helgen kommer bestå av massa överraskningar & jag är ledig till tisdagkväll 👌🏻 Det går bra nu ⭐️

Likes

Comments

Postad i: Vardagen, Min fristad- mitt hem

Fredagsmorgon ⭐️||
Idag vaknade Thea ovanligt tidigt om man ser till lediga dagar. Redan vid 6.50 och det kunde inte bli mer passande då jag väntade samtal från tandläkaren vid 7.10. Vi har hunnit få i oss det bästa målet, frukosten och nu kaffe framför nyhetsmorgon!

I början av sommaren skulle jag dricka ur en glasflaska och råkar få en stöt precis när jag tar flaskan mot munnen så min vänstra framtand fick sig en flisa. Igår efter vi ätit middag så upptäcker jag att lagningen som jag gjorde för någon månad sen har gått sönder och nu är det ett större jack än vad det var första gången! Jag blir så ledsen!

Så våra planerade planer idag är följande

11.00 ska vi till tandläkaren. Thea har alltid tyckt om tandläkaren och ville gärna följa med. Ombytta roller idag när hon får sitta och titta när mamma ska besöka.

Vi ska packa.
Idag åker nämligen Thea till sina kusiner för en kväll och natt hos dem. Som hon längtat och hon har inte pratat om något annat än att få åka till sina kusiner denna veckan
❤️

Vi ska slå in paket.

Jag ska förbereda inför morgondagen.
Ni får veta mer imorgon
⭐️

Jag jobbar kväll.

Likes

Comments