View tracker

Postad i: Min fristad , Vardagen

Thea 4 år 🎈||
Har idag haft kalas för lilla prinsessan 👑
Tackar alla som var här och gjorde dagen till den bästa! Och stort tack för alla fina presenter 🎁.
En lyckad dag helt enkelt med många fina inslag ❤

Likes

Comments

Postad i: Min fristad , Vardagen

Verkligheten 🖤||
Jag är trött, så fruktansvärt trött. Att slappna av och släppa tankarna som snurrar är i dagsläget omöjligt. Allt är lite tungrott och den där glädjen man alltid vill bära har under veckan sakta men säkert glidit mig ur händerna igen.

"Livet är inte alltid en dans på rosor" vilken lögn. Det är precis vad livet är, en dans på rosor.
Varför?
För du dansar genom livet precis som du dansar på en ros.
Det spelar egentligen ingen roll från vilken del av rosen du börjar dansa för alla människor går igenom saker med glädje och med sorg.
Alla människor upplever bra och dåliga saker och det gör vi genom dansen.
Mitt liv är en dans på rosor och just nu dansar jag på stjälken och känner varenda tagg som rosen på ett hotfullt sätt valt att placera utåt. Det gör ont att bli träffad och även om jag strävar efter att dansa på rosenblad, lena och gudomligt vackra så händer det ibland att man tillåter sig själv att vissna och det är precis min känsla just ikväll, vissen!
Att dansa är inte alltid lätt och taggarna i fötterna kan bli många innan dansen faller på plats.
Jag hoppas min dans går lättare och att taggarna blir färre. För livet är alltid en dans på rosor, vi måste bara hitta rosens rätta sida att dansa på och imorgon hoppas jag att jag får blomma ut!

Likes

Comments

Postad i: Inspo inredning, Vardagen, Shopping

Nytt 💡||
Först och främst vill jag börja med att säga att jag inte vart så aktiv här som ni kanske märkt. Ber om ursäkt för detta men humöret har inte vart med mig och känslan av tomhet har besökt mig en längre tid.
Efter sjukhusvistelsen & att de tog bort tanden är det mest smärta & smärtstillande tabletter som gjort att orken inte funnits med mig och jag har mest sovit så fort jag fått tillfälle till det eller sjunkit in i någon serie men jag ska försöka få tillbaka känslan igen.
Och jag börjar med att tipsa er om dessa godsaker som jag nu beställt hem från jotex.se.
Rea sen 50% till 👌🏻 308kr för en schysst lampa & grymma tavlor, där snackar vi fynd 😚

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Käk kirurgen 💉||
Nu hoppas jag att alla dessa vistelser och sjukhusbesök är slut.
Idag har de tagit bort en visdomstand och smärtan som uppstått nu efteråt är hemsk!
Alvedon & Ipren är åter igen mina bästa vänner & om en vecka hoppas jag smärtan är borta och likaså stygnen.
Däremot är det fortfarande oklart om tand och infektionen i munbotten hör ihop då läkarna egentligen inte tror att det finns ett samband och skulle något blossa upp igen är det raka vägen till Ryhov i Jönköping som gäller. Nu blir det sängen & imorgon väntar jobb, helst av allt skulle jag vilja ligga under en filt i soffan hela dagen ! Godnatt ❤

Likes

Comments

Postad i: Inspo barninredning, Min fristad , Vardagen

Rosa 💕 ||
Nu har jag äntligen lagt mig i soffan efter en dag som spenderat med jobb och det känns väldigt skönt att vara tillbaka. Däremot börjar en förkylning krypa sig på och det har jag inte alls tid med just nu.

Vi har även vart iväg & firat Mormor som fyller år 🎈 Stort grattis. God smörgåstårta & tårta blev vi bortskämda med 🎈

När jag sedan kom hem har jag tagit tag i allt som bara fått stå för orken har liksom inte funnits efter sjukhusvistelsen, julfirande och så vidare.
Men nu är det rent, snyggt & fräscht här hemma. Theas rum är inte längre en katastrof av allt det nya utan allt har fått sin rätta plats i hennes rum vilket känns 🙌🏻.
Sängen är dessutom ren bäddad med finaste bäddsetet från Alice & Fox vill nästan själv krypa ner bland alla kuddar !

Imorgon väntar jobb & sen ledig helg vilket ska bli otroligt skönt då jag fortfarande inte känner mig i form.
Jag hoppas ni alla haft en mycket fin torsdag 💋

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Shopping, Vardagen

Plats för skapande 📝 ||
Igår blev det en tur till Linköping. En spontantripp med mamma och syster.
Passade sig väldigt bra då jag behövde utöka Theas skrivbord en aning så köpte till denna ur serien "Micke" från Ikea. 👇🏻.
Nu har hon lite mer plats för allt hon fått i julklapp och födelsedagspresent och jag slipper bli tokig för sakerna läggs huller om buller 😚.

Passade även på att handla lite annat smått och gott. Nya byxor från Cubus och ljusslingor med spets i gått och vitt. De gråa är till mamman och de vita till Theas sänghimmel 😍 super snygga i verkligheten och endast 50:- på Rusta!

Likes

Comments

Postad i: Min fristad

4 år 💕 ||
För fyra år sedan föddes världens vackraste lilla person & sen dess är du det viktigaste som existerar 💕
Jag älskar dig så otroligt mycket. GRATTIS på födelsedagen prinsessan, för det är precis vad du är, en riktig prinsessa 🎈

Likes

Comments

Postad i: Vardagen, Tanke & åsikter

Magiskt 🎄 ||
Jag bara älskar julkalendern i år.
Jag måste ge skaparna av årets julkalender en klapp på axeln. Enligt mig är den fantastisk fin, välgjord och både barnen och vi har verkligen fångats av magin. Jag tror till och med att tron på tomten blivit lite större i Theas ögon och dessa urgulliga tomtevettingar har ju blivit en storfavorit 🎅🏼 Hur ska de kunna toppa detta nästa år?!
Vad tycker ni om Selmas saga?

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Ajajaj 😥 ||
Ligger i soffan och tycker faktiskt väldigt synd om mig själv. Sen i lördags har min visdomstand krånglat och smärtan den skapar är olidlig.
Igår var jag hos tandläkaren och bad dem dra ur tanden men icke de gav mig penicillin som jag ska äta i sju dagar och jag börjar tvivla på ifall det kommer hjälpa.
Är helt uppsvullen under hakan och ser ut som en boll i halva ansiktet. Smärtan stramar ner i halsen och upp i örat. Det gör ont när jag sväljer & jag kan inte gapa ordentligt.
Ibland undrar jag om det är något annat. Usch!
Gråten har även kommit den fler än en gång för det för så fruktansvärt ont. Detta önskar jag ingen människa i hela världen !
Vill kunna le igen & vara mig 👇🏻

Likes

Comments

Postad i: Inspo barninredning, Shopping, Inspo inredning

Alice&Fox 🌸 Rose||
Lego kräver förvaring och eftersom Thea kommer få en hel del lego i födelsedagspresent samt julklapp beställdes dessa godingar hem ikväll 👇🏻 passade även på att köpa ett bäddset i samma serie och märket är Alice och Fox, rose!
Jag föll så fort jag fick syn på dessa 🌸

Och eftersom jag verkligen föll för dessa och de även fanns i grey så kunde jag inte låta bli. Beställde även kuddar till vardagsrummet 🙄 vem säger att de måste vara i ett barnrum liksom 😉
Dessa är ju ursnygga och jag har som vanligt inte hittat några som passar damen innan.
Längtar tills paketet kommer hem 🌸

Allt kommer från Jollyroom.se

Likes

Comments