Header

Igår var det världens bästa Tildes födelsedag! Jag hade lagat tre rätters(eller aa tilda gjorde de mesta hahaha) Men allt blev jättebra tycker jag. Matkoma fortfarande typ! Skrattade väldigt mycket denna kväll och hade de allmänt bra bara!

Sen vill jag bara påpeka att Lfk Akademi Dam drar om 5 dagar!!!! Barcaa!!! Så underbart, detta vi har velat i över 2 år och nu sker de äntligen!

Likes

Comments

Hej Hej! Mycket längesedan, kan bero på att jag åkt skidor samt varit sjuk. Blev sjuk när jag åkte skidor i veckan, jag kom hem i torsdags, var hemma fredag och gjorde ingenting för att vila. Igår lördag var det allahjärtansdag. Jag känner att jag har ju inte direkt lyckats med de här med förhållande på denna dagen, inte någon annan dag direkt heller, haha. Men dagen började med fotbollsträning och avslutades med mellomys med Brovall å Tilda. Fint ä de. Nu ska jag städa mitt rum och sedan försöka göra lite läxor!

Just de, här kommer lite bilder också!

Likes

Comments

Jag har hoppats på vår ett tag nu, tills i helgen när det började snöa som aldrig förr. Kan vädret typ calm down lite. Vill så gärna ha sommar.. Får väll stå ut ett tag till.


Lov snart också vilket känns för bra. Skolan ger för mycket stress, den kan också calm down lite.


Idag har vart en ganska lugn dag, fick sluta cirka 2 timmar tidigare än vanligt. Drog hem, käkade lite och sen var det fotbollsträning i snön. Mmmmmmm älska

Imorgon är det ny dag, nya möjligheter vänner

Likes

Comments

Känner att mitt liv är ganska enformigt nu för tiden. Det jag gör är att plugga, träna fotboll. Igår var jag med tilde, brovall och tilda. Vi kollade på tv och åt tacos. Allmänt mys. Kvalletid kallar jag de!


Om lite mer än en månad drar vi i fotbollen till Barcelona, kommer bli så himla kul. Det är de här vi har velat göra nu i över ett år och snart är vi där. Underbart


Likes

Comments

Uppdaterar inte för ofta nu för tiden känner jag. Men när jag lägger ut något vill jag också väldigt gärna ha en frän bild till. Och jag har inte riktigt haft tiden att gå ut och ta kort, men får försöka skapa lite tid. I helgen har jag spelat fotboll, om jag inte har spelat fotboll har jag tagit det lugnt för att jag ska spela fotboll igen, allt jag gör denna helg är med tanke på fotbollen.. haha livet som fotbollsspelare. Jag har tänkt på de, mitt svar på princip allt är "nej jag kan inte, har fotboll"

Här är några exempel på vad fotbollen innebär

"Vill du umgås ikväll?" "Inte försent, har fotboll"

"Ska du med på fest?" "Tyvärr, morgonträning med fotbollen"

"Vad ska du göra i sommar?" "Du vet, de gamla vanliga, fotboll"

"Vi borde vara mer spontana!" "Gärna, men då får vi inte åka långt, måste hinna hem till träning"

"Ska vi åka utomlands i sommar?" "Jag har ett uppehåll i fotbollen 2-3 veckor, kan du där i mellan så är jag gärna på"

"Du är så trött hela tiden!" "Sena kvällsträningar och tidiga morgonträningar är receptet"

"Är det inte dags att hitta kärleken?" "Det har jag ju, har du aldrig hört talas om fotboll?"

Livet som fotbollsspelare, jag vet att många där ute kan intyga! Ni som inte spelar fotboll har inte upplevt äkta kärlek, grymma lagkompisar och ni har också missat många skratt


Likes

Comments

Den här veckan har bestått av plugg, plugg, fotboll, plugg och mosa lite kiwi. Vi hade an laboration i Naturkunskapen där vi skulle mosa kiwi och blanda med lite smått och gott, det såg coolt ut. Ni kan få se en bild

Likes

Comments

Likes

Comments

Några dagar sedan jag uppdaterat nu. Har känt mig lite trött och hängig på sistone och blivit ganska förkyld, kan bero på de. Idag har jag bara tagit det lugnt, gjort läxor har hela min dag bestått av. Märks att skolan har dragit igång igen!

Likes

Comments

Idag har jag inte hunnit göra några läxor nästan. Jag kom hem vid 15.10. Åt och gjorde mig iordning sen drog jag på träning, kom hem för ett tag sen. Har ätit och duschat. Svinkallt att träna idag.

Idag har det snöat i omgångar hela dagen. Snöat, smällt, snöat, smällt osv. Antingen ska de vara snö eller så ska det vara varmt och sommar!

Likes

Comments