View tracker

Shopping, Allmänt

Allt som är på bilderna var de jag köpte i Gävle. Skulle ha köpt fler saker känner jag nu men jag ska köpa vinterskor och vinterjacka snart och fler chockers dem är så otroligt fina! In Love! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hur har eran vecka varit? Ja min vecka har sett ca ut så här:

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag: Skola, kommer hem, fikar, pluggar en hel hög av prov och läxor sedan duschen och sist men inte lika jobbigt sova.

Har haft So prov det var om andra världskriget. Gick hyfsat bra inte så svårt men man behövde tänka noga på sitt svar så man inte upprepar allt man skrev i förra frågan. Spanskaläxa hade vi men jag hade pluggat på fel läxa så fick lite panik men den är flyttad till Torsdag. om jag inte minns fel. Matteprov hade jag igår som jag har suttit och nött in i mitt huvud under hela veckan. Fick lite blackout på nån uppgift visste inte vad jag gjorde eller vad jag skulle göra men jag försökte. Vilket var huvudsaken. Tror att det gick bra men den här veckan har jag vart som tung i huvudet.

Men hoppas att den här nya veckan inte kommer vara lika jobbig. Jag vet i alla fall att jag har engelska läxa, No prov och en spanska läxa. En sak som ni kanske inte vet är att jag är sämst i no eller jag är inte så insatt i det och tycker inte att det är kul heller. Men jag försöker att höja mina betyg i no, matte, engelska och nåra fler då det är sista året i grundskolan! Snart kommer det ett inlägg om hösten! En sak är säkert och det är att jag tycker om hösten och alla dem färgerna som kommer.

Kram Fanny!

Likes

Comments

View tracker

Idag har inte jag gjort så mycket. Tog en pluggdag idag körde No och mitt huvud vart helt slut körd. Så efter att varit inne i flera timmar så sprang jag 2km. Prang inte så långt då vi ska ha gäster hemma hos mig så vill jag hinna att göra mig iordning. Så nu sitter man och väntar på att dem ska komma.

Hoppas att ni har haft en bra dag! Skola imorgon lite tråkigare men så grymt taggad på att börja gymnasiet!

Kram Fanny

Likes

Comments

Allmänt

Hellu! Idag har det varit en mysdag! Jag gick först till skolan och hade 4 lektioner inte så jätte jobbigt men det flöt på. Jag har 1 prov till den 28 Sep då är det om typ Astronomi och astrologi. Tror det kommer gå bra fast no är inte mitt starkaste ämne om jag fick säga det själv.

Efter skolan så drog jag och Emma hem till Kristin. Vi köpte dricka och godis som vi skulle kunna äta under tiden vi var hos Kristin. Det var mycket mysigt, delade tankar och saker om livet och vad vi tycker om allt som händer just nu i vår vardag.

sen drog jag hem och slappade ännu mer. Skulle egentligen spela in en video eller nått liknande men jag var helt enkelt för trött så ingen inspelning. Pappa köpte ostbollar det var riktigt gott de med. Men just nu så känner man att man har ätit kanske lite för mycket mat under dagen.

Imorgon kommer det nog vara ett full späckat schema tror jag eller kommer det bli super slappt imorgon. Kan bara vara en av dem ingen mittemellan ting.

Godnatt Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt, Hund och Tränning

Idag har jag haft skoljoggen så då gick vi på första lektionen i typ 25min den började skoljoggen. Jag, Emma å Kristin gick debattörer för att springa den. Mina andra vänner Lisa och Alva sprang hela vägen. Så Alva kom först av tjejerna sedan Lisa! Så stolt över dem att de orkade springa hela vägen in till mål.

Jag skulle inte vilja försöka skulle bar sett så fult ut. Skoljoggen var ca 1,5tim så vi hade inte so. Resten av lektionerna gick vi på.

Efter skolan så tog jag cykeln hem och tog lite fika och åt sedan min middag som var spagetti och köttfärssås. Riktigt gott. Har haft ont i vaden sen tisdags och under skoljoggen så vart det bara värre. Så efter jag hade fikat och ätit så började jag gå igenom YouTubes videos och annat smått och gott. Emma skickade till mig att hon ville gå ut och gå. Så då tyckte jag att inte jag hade nått annat roligt att göra så då gick vi på en lång promenad.

Det var fint och mysigt väder. Men efter ett tag så blev dem bara mer och mer mörkare ute och jag är lite mörkrädd eller vad man ska säga. Både jag och min kompis är det. Så vi började att gå hem.

Kom hem 20:36 då räknade jag och Emma ut att vi har gått ca 2mil idag. Det är ganska mycket det enligt mig. Så nu värker vaderna ännu mer och man är tusen gånger tröttare. Håller typ på att somna. Lång och utmanande dag men ändå rolig. Godnatt!

Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag varit i skolan va även det i går. Vi har haft halv roliga lektioner idag den jobbigaste lektionen var helt klart Idrotten. Vi hade intervaller. Vi skulle springa 70s vila 20s och så ska vi upprepa det 15x. Vilket gick bra tills vi hade gjort det 10x. Mina vader var typ spänd och det var typ så jobbigt att börja springa igen. Tog ca 22min vad jag tror.

Vi fick sluta tidigare så då kunde man duscha lite längre för annars har man 10min på sig att komma till nästa lektion. Dagen har gått relativt fort men skulle kunna ha gått lite fortare. Sen när man har kommit hem så har man gjort det man alltid gör.


Fikar iaf jag för kan inte leva utan lite sötsaker, youtube, läser andras bloggar tänker inte mer på det, musik i högtalaren så att deg lever om i mitt rum. Vad gör jag annars? Läxor kommer också in ibland allt kaos jag har i min kompott.

Känner verkligen jag har fått skriva ner en del saker som också är bra material till bloggen. Försöker verkligen kombinera skola och bloggen behöver kanske göra tid inställda inlägg på bloggen om det är okej?

Då får ni det ni vill ha och jag blir gladare över att jag har fått lägga ut ett inlägg eller två. Dagen va bra men höjdpunkten på det hela var lunchen! Vi åt pizza istället för fiskgratäng med senap och purjolök. Känns verkligen bra enligt mig.

Kram från en glad och trött Fanny!

Likes

Comments

Allmänt

Jag sitter vid datorn och tittar på youtube videos. Älskar verkligen Therese Lindgrens vloggar man blir så inspirerad och motiverad att hålla på med youtube och allt runt om det.

Jag redigerade klart vloggen igår och gissa vad som hände... Datorn dog. Så vloggen är borta och den kommer inte upp så jag får försöka en annan dag att göra en Vlogg.

Jag åt kycklingsallad med nån sås. Väldigt gott. Mamma överraskade mig när hon sa att hon hade fixat kycklingsallad åt oss till lunch.

Nu ska jag bara vila och titta på prison break!

Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt

Hej och godmorgon ! Jag har börjat att göra vloggar. Jag började idag om man ska vara helt ärlig. Ska se om jag kan vara en bra "youtuber" och kan klippa videos bra. Jag skulle vilja ha eran hjälp nu! Jag behöver ett bra redigeringsprogram som är gratis. Jag har Windows så det är därför jag vill ha hjälp. Det är tusen gånger lättare att ha Macbook och redigera ifrån. Då skulle jag ha tagit imovie. Men nu har jag en Windows så kommentera ett bra redigeringsprogram så lovar jag att det blir bra videos framöver.

Nu sitter jag och mumsar på min goda frukost. det vart skinka å gurk- mackor och ett glas oboy. Jag ville till skolan idag då vi skulle ha orientering. Tycker om orientering men jag har fortfarande feber men inte lika hög! Hoppas att jag kan komma till skolan imorgon. Hade tänkt att jag skulle ha gjort en vlogg när vi hade orientering men så blev det inte.

Jag ska försöka spela in 2 videos idag då jag inte har nått annat att göra idag. Antar att dem flesta av er är i skolan/ jobbet och jobbar för fullt. vet inte riktigt hur många inlägg det kommer idag men inte många i alla fall.

Jag har börjat tagga inför hösten/vintern. Jag har gjort en "fall" och "Chrismas" listor på spotify så jag är redo och beredd för den kalla tiden. Fler än jag som taggar igång redan?

h

Likes

Comments