View tracker

Allmänt

God morgon säger jag till ni som är vaken. Jag ska till skolan idag och min morgon har varit lite stressad för mina ögonbryn tar ca 100år att fixa. Väckarklockan stod på 05:20 så jag kan försöka piggna till fast mina ögonlock bara hängde. God frukost åt jag blåbärs smoothie med lite havregryn på så det blir mer mättat.

Kommer inte bli långa inlägg på morgonen så alla vet!

Åker med syster till skolan och så ska jag hämta upp en vän så slipper hon åka buss. Och ni undrar varför så tidigt om skolan börjar 08:00? Ja det är för att jag tar längre tid på morgonen att fixa mig + Om man vill vara fin så får man lida pin. Morgon mottot typ.

Hoppas att ni får en bra skoldag det vill gärna jag ha!

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag badat och duschat och gjort mig som iordning för skolstarten. Det känns sådär. Jag tar som hand om mig själv extra mycket för att typ sparka igång min bak lite så att jag fattar att skolan börjar imorgon.
Imorgon börjar allvaret igen och jag har nationella prov framför mig. Jag ska jobba skiten ur mig för att jag har bättre möjligheter att komma in på ekonomi.

Om det är nån som går i 9:an och ska välja program snart så kan jag med handen på hjärtat säga lycka till och gör det bästa du kan på allt nu sista terminen för sen har vi ett välförtjänt sommarlov som vi kan slöa på.

Hoppas att du kommer in på det programmet du vill in på!

Jag ligger i sängen och vilar ska snart göra en smoothie och börja vänja mig med att jag måste få in en rutin igen.

PUSS OCH KRAM MINA FINA// FANNY

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Idag vaknade jag ganska tidigt för att alla i familjen börjar att jobba och jag låg kvar i sängen och myste med min lilla kille Bosse! Sen klev jag upp runt 08:45 och år frukost och myste ännu mer med Bosse. Igår var det Cancergalan. Jag vart så berörd och jag satt hemma och hulkade och grinade av dem alla berättelserna och att sen det kom låtar som berörde en också. Det var mäktig och man blev riktigt tagen.

Alla vet att cancer är en sån sjuk och hemsk sjukdom så jag förstår inte vad och varför människor måste ha det här och att sitt liv kan förkortas tack vare sjukdomen. Huvudsaken att det kommer mediciner och hjälp som gör att fler överlever cancern och att alla får ha sina nära och kära i välbehåll.

Man kan prata så mycket om cancer men jag kommer annars börja sitta och grina hemma och det vill jag inte.

Vad är mina planer idag?

Jag har faktiskt ingen aning. Men jag skulle vilja gymma idag fast jag vet inte när jag ska göra det och hur jag kommer till gymmet. Men jag kommer nog på nått under dagens som man kan göra. Det här är min sista dag på lovet så jag vet inte om man ska bara ha en mys dag och typ ha spadag. För det brukar jag tycka om att göra bara ligga i varmt vatten, tända doftljus, äta frukt/choklad och lyssna på bra musik.. Jag har börjat tycka om Håkan Hellströms låtar t.ex en av hans låtar som jag är helt fast i är Valborg. SÅ himla bra! Ni har säkert lyssnat på den men om ni inte har det så göra de! Om ni vill veta vad jag lyssnar på så kan ni följa mig på spotify. Jag heter Fanny Merum!

Vädret här är ganska mulet och grått men hoppas att solen kan spricka upp under dagen.

Kram Fanny!


Likes

Comments

Allmänt

Jag tror att vi alla har mål och drömmar inför det nya året. Jag har det iallafall. Jag kommer skriva ner mina mål och drömmar om 2017 som jag även tror andra har.

1. Jag vill utesluta personer som tar energi som aldrig ger energi till en. Jag vet att det är mycket som man går igenom när man är i tonåren. Man träffar nya vänner man är vänner med dem man lämnar dem vännerna för att man har växt ifrån varandra eller att man helt enkelt har andra vänner som man senare inser att det är dem som ger mig energi och har en annan tillit helt enkelt en bättre gemenskap.

2. Jag vill bli starkare i mina armar. Det låter kanske lite B:igt men jag är så svag i mina armar och jag vill gärna bli lite starkare så mer träning för mig med mina spagetti armar.

3. Jag vill träffa släktingarna oftare. Jag vill gärna åka uppåt till mina släktingar och vara med dem. Då vi bor ganska långt ifrån varandra och man träffas inte så ofta men det vill jag ändra under 2017! För det är som sagt när släkt och vänner träffas så blir cirkeln sluten.

4. Jag ska komma in på ekonomi programmet. Jag ska försöka komma in på ekonomi programmet. Då jag klickar bäst med det programmet och det passar som in på mig. Jag trivs där. Så jag håller tummarna för att jag och min kompis kommer in på programmet då vi inte har trivts så jätte bra i våran nu varande klass. ( Om det är nån från min klass som läser detta så är det inte alla vi menar bara vissa)

5. Bloggen ska växa. Tror alla som bloggar vill att bloggen ska växa och bli stor. Det vill även jag.

6. Vill skaffa en till hund! Jag och mamma har diskuterat om att min hund Bosse borde ha en kompis nu när han är ensam hemma och att det blir roligare för han när vi är i skolan osv. Så mitt mål är att vi ska ha en till familjemedlem innan 2017 avslut.

Det här vara några av mina mål/drömmar inför 2017! Vilka är era? Dela gärna några av era inlägg om ni har några mål eller drömmar 2017!

Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Här kommer inlägget som alla har väntat på. - BADMODET 2017

Hoppas att ni är lika peppad som jag är inför sommaren 2017. Kan inte riktigt smälta än att det inte är 2016 längre. Över till Badmodet!


Sommaren 2017 är det inne med att ha mönstrade badkläder

Första bilden: Det kommer vara inne med att ha randiga bikinisar om du inte har lust eller råd att köpa en ny bikini för sommaren så kan man alltid ta den bikinin/baddräkten som är randig. För du kommer fortfarande vara inne i "modetåget"

Andra bilden: Här kommer den jag tycker minst om just nu men man kan ju ändra sig. Det är inne att ha bikinisar/baddräkter som har typ "jeans tyg" som bas färg med vita detaljer. Jag tror att den inte kommer vara så populär om jag ska vara helt ärlig.

Tredje bilden/femte bilden: Även här ser man att leopard mönstret kommer in i badmodet. Jag tycker inte att baddräkter är snyggt men den här var riktigt snygg. Tänk att ha nån av dem här badkläderna och så en bränna! Så himla snyggt!

Fjärde bilden: Det ska vara mer exotiskt och färgstarka badkläder 2017. Jag tror att den här kommer bli väldigt populärt 2017. samma här en snygg bränna och en stråhatt hade varit pricken över I:et.

Sjätte bilden: Palmer badkläder var inne 2016 men den kommer finnas kvar 2017 också. Vet inte vad jag ska säg om den men sjukt snyggt och bikinin som modellen har på sig vill jag jätte gärna ha.

Sjunde bilden: Färgstarka badkläder i alla färger och modeller kommer vara snyggt och även stilrent 2017!

Åttonde Bilden: Sommaren 2017 är det inne med att ha mönstrade badkläder. Helst i 3 eller flera olika kulörer i samma plagg. Det som är speciellt med bikini jag tog är att man kan vända den ut och in och då är det en annan bikini. Det är en bikini fast det är som 2. Svårt att förklara men jag kan länka den bikinin här

Det var min badmode inlägg hopas att ni tyckte den var bra så får vi se om det kommer träningskläder 2017!

Kram Fanny!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Idag kommer det inte vara roligt. Jag måste åka och köpa målarfärg och liknande joll då färgen är snart slut och jag vill bli klar med skrivbordet någon gång. Vi har bara sidorna på bordet kvar.

Jag har skitit i att tvätta håret då jag vet att slipningen kommer över hela rummet och jag måste slipa även idag. Så ikväll kommer den efterlängtade - Tvätta håret/kroppen duschningen!

Dock så var vi inte smart då vi slipade bara en del i taget istället för att ta en hel dag av att slipa skrivbordet och sen bara måla hela. Vi har tagit en sida efter en sida.

Så ikväll kommer bikininlägget!
Jag är kanske mer peppade än vad ni är men jag har tagit lite mer udda fast snygga bikinisar. Min kära syster hade beställt en bikini till mig som kom iförr går så fin och kommer älska den i sommar!

Den är svart och har triangel överdel! Kan visa den i bikini inlägget!

Hoppas att ni är lika peppade som jag är!!

Kram Fanny!

Där nere är en bild på mig och min storasyster!

Likes

Comments

Allmänt

Igår var det jobbigt. Jag och Kristin började att slipa och putsa möbeln dock så måste vi torka av den då allt damm fastnar på möbeln. Vi målade första lagret med grundfärg vilket tar mellan 2-3 timmar att torka sen tar vi täckningsfärgen 2 gånger vilket tar 4 timmar innan det är torrt.

Under tiden så åkte jag och Kristin hem till mig och skottade vilket var fruktansvärt jobbigt och tråkigt. Men vi får nog starkare armar efter den skottningen. Nu idag så känner jag värken i mina armar så det tog nog ganska bra.

Nu idag vaknade vi av att det var iskallt ute! (Bild kommer nedan så jag avslöjar inget än) Vi tog frukost och gick med min hund Bosse dock så frös han om tassarna så vi gick inte så långt med han. När vi kom tillbaka med Bosse var det bara att sätta på sig vantarna, mössorna då vi skulle gå hem till Kristin. Så kallt att håret fick som ett tunt laget på sig som var vitt typ frost.

Bloggningen ska bli bättre efter allt jobb är klart!

Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag inte kunnat blogga få jag har jobbat med min vän Kristin. Vi har målat och putsat möbler hela dagen då vi ska ljusa upp Kristins rum/ möbler. Allt som är träfärgat kommer blir vitt och fräscht.

Vi hade alarmet imorse kl 07:00 då vi skulle börja tidigt att måla. Dock så hade CI ingen vit målarfärg. Då fick vi åka in till centrum och köpa målarfärg innan på colorama. Vi köpte en grundfärg och en täckningsfärg då vi behöver en ny målarfärg som inte är gammalt.

Nu ikväll kl 18:00 så avslutade vi vårat arbete för dagen. Just nu ligger vi i sängen och ska spendera natten här och sen imorgon ska vi upp å måla och slipa då möblerna ska bli helt färdiga!

Mitt bikini inlägg ska komma upp förhoppningsvis imorgon eller senare så nu får ni hålla utkik på bloggen!

Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt

Vad ska man säga mer än SKAM! Det är en helt fantastisk serie och jag är så fast i alla karaktärer. Man kan relatera till så mycket inom den serien. Dem visar att vänner är en av det bästa man kan ha när vissa killar klankar ner på en eller ger en falska känslor. Så får man se hur gruppen står upp och säger ifrån. Man blir bara så Inspirerad att göra samma sak att visa att jag finns för dig om du finns för mig. Vilken är eran favorit karaktär? Min är Vilde då jag är lite som henne. Jag är så otrolig känslig men jag kan även stå upp för mig själv. Mina närmaste vet vad jag menar när jag säger att jag är känslig.

Serien visar verkligen hur den här roliga, jobbiga perioden är och så här kan se ut för många av oss. Den perioden kallas för -Tonåren.

Tonåren är en period med mycket kärlek, svek och förbryllelse. Det här klippet visar hur vi tjejer ska stå upp för varandra. Sluta hata på varandra och ge blickar. Jag vet att man inte går ihop med alla fast man kan iallafall hjälpa varandra vid sånna här situationer.Älskar att Noora hjälper Tilde och visar att det här är fel. En serie alla ungdomar borde se så för alla kan relatera till nått.

Hoppas att ni tyckte det här inlägget var bra om ni vill att jag ska ha in fler typer av sånna här inlägg så "gilla" gärna!

Kram Fanny!

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Jag har samlat ihop lite bilder som kommer vara populärt och mer inne nu under början av 2017. Jag ska göra ett till inlägg fast då är det bikinisar det handlar om.

Som man kan se så kommer leopard mönstret in igen. Velvet toppar/bodysar kommer att komma in i flera färger och se olika ut men den som är i mitt kollage är ju den snyggaste enligt mig. Rosa och krossat velvet. Sen att man gärna kan matcha det med velvet kjol har också kommit in. Klänningar är ju alltid snyggt och så speciellt fodralklänningar. t.ex den på bilden längst upp till höger. Man kan matcha det till snygga boots, stövlar eller med en snygg klack.

Bomber jackorna lever vidare. Det kommer in fler och snyggare bomber jackor. Linn Ahlborg köpte en med pins eller vad det heter typ små märken på jackan. Det kommer också vara otroligt inne nu i vår. Jeansen ska helst vara som dem på bilden. Sånna byxor som Noora från SKAM har kommer vara så snyggt till en vit sneakersko. Kostymbyxorna är och kommer fortsätta att vara snyggt och trendigt. Den ovan är mer en liten dressad byxa som är lös i benen som inte sitter åt. Sist så kommer mocka skon som är en stilettsko. Det kommer vara så snyggt nu till våren med ett par svarta håliga jeans. Alla bilderna och kläderna jag har visat upp är sånt som jag skulle vilja ha. Alla kläderna jag har tagit med kommer från Nelly.com och det här är inte ett samarbete utan jag tycker om Nelly för dem har jämnt saker som jag vill ha + dem har allt och lite till.

Kram Fanny

Likes

Comments