Igår var det min födelsedag, och som alla andra födelsedagar så har så tränat....😴 men innan träningen så var jag och några tjejkompisar och åt Brunch på Stocholm brunch club

Efter det åkte jag direkt iväg på träning, där sjöng dom för mig och vi provade även dräkter!! Såå himla kul. Efter träningen åkte vi direkt till hard rock café och åt middag med vänner, det va sååå himla mysigt. Och så god mat ;)

Och har fått såå fina presenter, både kläder och annat

En lyckad födelsedag med mycket presenter och tårta och träning och mat,

idag ska vi ha RM genrep inför RM som är i Luleå nästa helg!!! Så taggad!!

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Puss&kram Fanny <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!!

Mycket har hänt sen senast...

Jag har varit i Teneriffa, haft mycket prov, Dansat med FO&O, stukat tummen och mycket mer, men jaja, nu e jag tillbaka.

Jag har väldigt mycket i skolan just nu, mycket prov och läxor, samt tränar nästan varje dag. Så hinner knappast göra någonting på min fritid,

Nu på lördag ska mina minisar tävlar Jamfest,            ( alltså en Cheertävling ) så håller alla tummar och tår, som dom övar och så dom sliter, men detta kommer gå superbra!!

Det har varit en vanlig vecka förutom att jag skadade tummen förra fredagen, men som tur var det bara en stukning, så det blev en dag på akuten men jaja sånt händer.

Hoppas allt e superbra med er så hörs vi sen!

Puss&kram Fanny <33

Likes

Comments

Min helg va ganska lugn, i lördags var jag med en kompis och sedan på kvällen kollade vi på talang och åt middag med vänner. söndagarna e som vanligt, jag är i hallen från 12-17 varje söndag, så hinner inte göra så mycket den dagen, och idag måndagen har jag varit med kompisar och nu ska jag iväg på träning, och imorgon åker vi äntligen till Teneriffa!! Sååå skönt!!

Hoppas ni får en mysigt dag

Puss & kram Fanny <33

Likes

Comments

Hej alla fina!!

Idag har det varit en helt vanlig dag, var i skolan och sedan träning! Dessa dagar e stressiga eftersom jag går ganska sent i skolan och sedan måste jag hem direkt och äta och sedan till träningen... Så lite stressigt men det funkar!
Imorgon e det äntligen påsklov!!! Såå skönt, och som vi längtat, och på tisdag drar jag till Teneriffa!! Så himla skönt och få lite sol och värme!!

Hoppas eran dag har varit bra <33

Kramar Fanny!! <3

Likes

Comments

Hej alla fina!!

Många har velat att jag ska börja blogga, skriva om mitt vardagsliv osv.. Så jag tänkte börja nu.

Jag heter Fanny och är 14 år gammal och kommer från Stockholm, här kommer jag skriva om mitt vardagsliv, träning, skola och allmänt.. Hoppas ni kommer trivas!! <33

Kramar Fanny<333

Likes

Comments