Header

Ääälskar Lana!!! Såå braa, på repeat just nu!

Likes

Comments

Hej! Måndagen är snart över, skönt! Det är inte min favoritdag måste jag erkänna, fast har ju yogan att se framemot på måndagar numera, det känns bra!
Passet idag gick bra, kände mig otroligt avslappnad efteråt och nu tänkte jag faktiskt sova. Har lite sovmorgon i morgon, wihoo!

Likes

Comments

Hej everyhopa!
I väntan på bae tittar jag på nya avsnittet av Riverdale, en ny serie jag börjat se! Bra faktiskt, checka in den på Netflix.

Likes

Comments

Jag måste: har inga måsten idag! Skönt va?

Jag längtar efter: min pojkvän, lite extra idag också eftersom det är alla hjärtans dag. Våren och värmen. En riktig tjejkväll med mina babes, med vin, massa skratt och sällskapsspel!

Jag imponeras av: folk som cyklar på vintern, hur?? Alla fantastiska barn jag jobbar med, så små men kan mer än vad vi tror!

Jag drömmer om: att flytta. Orkar inte att det ska vara så svårt att hitta en lägenhet..

Jag googlar på: mina topp 3 sökningar idag var, side fringe (ska låta luggen växa ut och klippa snedlugg senare, så letade inspobilder haha), googlade på gymmet jag börjat på och kollade vilka pass dom har i veckan och sista jag googlade var på ett spa, är så sjukt sugen att åka på spa haha!

Jag är peppad på: nästa helg! Ska mysa med bae då, haha!

Likes

Comments