Header

Helt underbart vackert ställe! Har varit här två gånger redan och det kommer garanterat bli fler days off här! Fantastiskt!

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur har ni det? Här rullar livet bara på. Jobbar för fullt dag ut och dag in. Lever i min egen lilla bubbla här och har ingen aning om vad som händer utanför den. Vilket är rätt skönt dock!

Försöker ta vara på varje ledig stund, vilken är en av de största orsakerna till min otroligt hemska uppdatering här. Nummer två på listan är att jag är för trött. Jag är konstant trött och fungerar som en robot nuförtiden. Sen har jag inte någonting speciellt att skriva om heller. Jag gör exakt samma sak varje dag haha!

Och där tog det slut på saker att skriva om. Jag har några bilder jag kunde visa er från Paleokastritsa, Sidari och från vattenparken. Ställena jag spenderat mina tre senaste lediga dagar! Kika in om en stund eller två så ska jag försöka få bilderna uppladdade innan nästa årtusende. Har inte världens bästa internet här om man säger som så.

Vi hörs! Snart!

Likes

Comments

Igår steg jag och Emma upp tiidigt för att hoppa på bussen till Nissaki! Helt underbar strand! Liten men supermysig! Har nog aldrig simmat i så klart vatten som det var här. Jag tog säkert 58 000 bilder totalt under dagen. Tänk att jag bor endast 20 minuter ifrån detta paradis??

Likes

Comments

Hej på er! Sorry för kass uppdatering men jag har verkligen inte haft varken tid eller lust. Vi jobbar HELA tiden känns det som och alla dagar ser i princip likadana ut. Hoppar på bussen vid 8-tiden, förbereder och sedan håller session mellan 10 och 12. Därefter städar vi undan, käkar lunch och förbereder inför nästa session som vi håller mellan 2 och 4. På kvällen har vi endera ett party eller så hjälper vi entertainmentteamet på scenen.

Vi är redan inne på vecka fyra på jobbet. Har hållit hus i @611 i tre veckor och nu är det dags att testa på bamseklubben också för att se vilken klubb vi trivs bättre i! Bamsebarnen är 3-5 år och @611 barnen är 6-11 år så bamseklubben känns lite mer skrämmande eftersom jag inte är lika van vid den åldern. Men nu har jag varit där i två dagar och det känns bra! Blir nog bara najs med lite omväxling och inte behöva köra samma sessions vecka efter vecka i 6 månader.

Annars så, jag trivs! Alla är snälla och trevliga. Lägenheten börjar kännas som hemma och allt bara rullar på. Börjar redan bli lite trött på hotellmat tho. Men det är väl oundvikligt eller?

Btw, vi har 40 barn pre-signade inför morgondagens chocolateparty. Det kommer vara helt crazy!! Men vi gillar crazy, hahah!

Likes

Comments

​En månad har redan gått sedan jag lämnade Finland och igår var det redan dags för andra lasset av gäster att åka hem. Tiden går så fort! Det känns som att vi varit här hur länge som helst men det känns ändå som typ en vecka sen man kramade om familjen hemma. 

Det känns bra! Allting rullar på. Jag börjar känna mig som hemma. Trivs tillsammans med alla kollegor och vänner. Alla sessions börjar också gå bättre och bättre och jag är inte nervös inför varje session längre! It's a nice feeling! 

Idag har jag haft min half day off så jag och Ella har legat vid poolen hela eftermiddagen och nu ska vi gå ut och käka middag. På en mexikansk restaurang! Hoppas de har tacos! Tacos är det jag saknar allra mest hemifrån haha

Likes

Comments

Hej på er kompisar! Det var ett tag sen senast nu, men jag har verkligen inte haft tid. Lämnar lägenheten vid 8 på morgonen och är inte tillbaka förrän mellan 8-11 på kvällen. Vi håller 2 sessions per dag och förbereder och städar emellan + att vi på kvällen endera har party eller så joinar vi underhållningen på scenen. Ikväll höll vi vårt första chocolateparty för denna säsong och det var gaalet roligt! Haha, kidsen älskar verkligen det!

Imårrn är det teamday! Guests vs. guides i massa roliga aktiviteter! Det blir en lång dag då vi har övning inför teamshow innan jobbet och sen har vi showen på kvällen. Men det blir kul! Vår första teamshow! Jag är med i high school musical och kunde inte bli lyckligare. Min högsta dröm sen 2006 är att vara en del av high school musical och närmare än såhär kommer jag inte att komma. Om jag har tur får jag till och med bära en cheerleading dräkt!! Can't wait!

Likes

Comments

Hej på er! Jag gillar verkligen den grekiska maten! Jag har varit här i snart två veckor nu och hunnit prova på flera olika grekiska rätter, men favoriten hittills är nog pita gyros! Grymt gott! Och förmånligt!

Idag dök våra uniformer äntligen upp så imorgon får vi allihopa med oss dem hem! En dag innan hotellet öppnar haha! Snacka om timing. Har verkligen haft panik över att inte få dem i tid. Vi fick varsin t-skjorta från tidigare år igår dock, men det känns skönt att få en egen, helt ny uniform!

Likes

Comments

Tre dagar kvar tills hotellet slår upp sina dörrar och tar emot de första gästerna. Har lite smått panik för det är så mycket som fortfarande fattas. Vi har t.ex. inte ens fått våra uniformer ännu haha! Nåja, det löser nog sig på ett eller annat vis! Igår var vi nästan 12 timmar vid hotellet och gjorde i ordning kidsclub och övade inför teamshowen. Idag blir en minst lika lång dag, om inte ännu längre. Men som vår manager sa "När allt är bra planerat är halva jobbet redan gjort"!

Likes

Comments

Igår samlades vi alla guider, alla kidsreps, alla entertainers och alla sport- och aktivitsetguider från hela Corfu för en dag tillsammans på Theo's boat! Vi dansade, drack drinkar, simmade, grillade på stranden och på väg hem stannade vi i en vik där vi fick hoppa från båten ner i havet också!

En väldigt rolig och solig dag som resulterade i sår och bulor lite här och var och en tomatfanny. Jag är sååå bränd! Det svider överallt. Men hade somsagt skitkul så det är värt det!

Resten av veckan väntar planering, fix och trix, städning och teamshowförberedelser - antagligen serverat med en nypa stress. Men det kommer bli grymt!

Likes

Comments