Header

Yasas kompisar!

Här har det stått tomt ett tag, men nu tänkte jag kika in och uppdatera er lite om läget på Corfu.

Säsongen börjar lida mot sitt slut. Redan nästa vecka går vi in i oktober. På lördag lämnar första tjejen vår lilla Family life familj och efter det lämnar fler och fler med jämna mellanrum. Fattar inte riktigt vart dessa 6 månaderna tog vägen, men det känns helt okej att åka hem faktiskt! Kommer dock att vara så tyst att komma hem. Livet här har så högt tempo - det händer grejer hela tiden. Jobbar långa dagar tätt ihop med 10 andra tjejer som är lika galna som mig, bor med hälften av dem och på min lediga hoppar jag på bussen och upptäcker nya platser.

Vet inte alls vad jag hittar på när jag är hemma igen. Har fortfarande inte hört någonting angående vintersäsongen så vi får helt enkelt se vad livet erbjuder. Får jag ingen position i vinter vill jag resa - hälsa på alla fantastiska människor jag träffat här.

Förhoppningsvis kommer jag kika in här lite oftare nu när det inte är lika busy här borta. Lovar ingenting dock, men håll ögonen öppna!

Likes

Comments

HEJ på er allihopa! Vi är mitt uppe i high season och jag har noll tid och noll energi för bloggen. Men livet bara rullar på som vanligt. Ingen tid att stanna upp och andas ut. Älskar mitt jobb men just nu lever jag verkligen för min en och en halv lediga dag haha! Har lagt in extra sessions varje dag för att undivka att behöva säga nej till barn som vill vara med. Det är varmt som attan här också. Långt över 30 grader varje dag och väldigt fuktigt i luften. Nätterna spenderas på balkongen. Som om värmen utifrån inte är nog så bor jag rakt ovanför en restaurang som är rätt busy kvällstid. Lovely!

Näe men jag ska inte klaga för jag verkligen älskar det här. Finns ingenstans jag hellre skulle vara just nu.

Ingen hemlängtan, what so ever. Visst - saknar alla hemma men vill verkligen inte hem. Och jag vill inte att nån skall komma och hälsa på heller. Svårt att förklara men detta är lixom min bubbla nu och det skulle bara va sjukt konstigt med någon annan här. Saknar mjölk och reissumies SJUKT mycket dock! Fatta att jag - världsmästaren i mjölkdrickande - inte druckit ett glas mjölk sedan 16 april!!

Vad har jag mer att berätta då? Sökte inför kommande säsonger här om veckan och såklart valde jag Thailand i vinter. Givet. Vill verkligen dit men det är extremt svårt att få jobb där eftersom det är så efterfrågat. Vi får bara hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Vi får se när jag kikar in nästa gång, men tills dess - ta hand om er! Puss och kram

Likes

Comments

Jag mår bra här! Trivs som fisken i vattnet. Är omringad av underbara personer från morgon till kväll. Finns ingen annan stans där jag hellre skulle vara nu. Vilken upplevelse - vilken erfarenhet - vilket halvår! Kan inte fatta att vi redan är halvvägs igenom säsongen. Vill gråta. Ska ta vara på varje återstående sekund.

Likes

Comments

Helt underbart vackert ställe! Har varit här två gånger redan och det kommer garanterat bli fler days off här! Fantastiskt!

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur har ni det? Här rullar livet bara på. Jobbar för fullt dag ut och dag in. Lever i min egen lilla bubbla här och har ingen aning om vad som händer utanför den. Vilket är rätt skönt dock!

Försöker ta vara på varje ledig stund, vilken är en av de största orsakerna till min otroligt hemska uppdatering här. Nummer två på listan är att jag är för trött. Jag är konstant trött och fungerar som en robot nuförtiden. Sen har jag inte någonting speciellt att skriva om heller. Jag gör exakt samma sak varje dag haha!

Och där tog det slut på saker att skriva om. Jag har några bilder jag kunde visa er från Paleokastritsa, Sidari och från vattenparken. Ställena jag spenderat mina tre senaste lediga dagar! Kika in om en stund eller två så ska jag försöka få bilderna uppladdade innan nästa årtusende. Har inte världens bästa internet här om man säger som så.

Vi hörs! Snart!

Likes

Comments

Igår steg jag och Emma upp tiidigt för att hoppa på bussen till Nissaki! Helt underbar strand! Liten men supermysig! Har nog aldrig simmat i så klart vatten som det var här. Jag tog säkert 58 000 bilder totalt under dagen. Tänk att jag bor endast 20 minuter ifrån detta paradis??

Likes

Comments

Hej på er! Sorry för kass uppdatering men jag har verkligen inte haft varken tid eller lust. Vi jobbar HELA tiden känns det som och alla dagar ser i princip likadana ut. Hoppar på bussen vid 8-tiden, förbereder och sedan håller session mellan 10 och 12. Därefter städar vi undan, käkar lunch och förbereder inför nästa session som vi håller mellan 2 och 4. På kvällen har vi endera ett party eller så hjälper vi entertainmentteamet på scenen.

Vi är redan inne på vecka fyra på jobbet. Har hållit hus i @611 i tre veckor och nu är det dags att testa på bamseklubben också för att se vilken klubb vi trivs bättre i! Bamsebarnen är 3-5 år och @611 barnen är 6-11 år så bamseklubben känns lite mer skrämmande eftersom jag inte är lika van vid den åldern. Men nu har jag varit där i två dagar och det känns bra! Blir nog bara najs med lite omväxling och inte behöva köra samma sessions vecka efter vecka i 6 månader.

Annars så, jag trivs! Alla är snälla och trevliga. Lägenheten börjar kännas som hemma och allt bara rullar på. Börjar redan bli lite trött på hotellmat tho. Men det är väl oundvikligt eller?

Btw, vi har 40 barn pre-signade inför morgondagens chocolateparty. Det kommer vara helt crazy!! Men vi gillar crazy, hahah!

Likes

Comments