Den känslan när man vaknar är så seg, man orkar knappt ur sängen, men sekunden man sätter foten i gymmet känner man en lyckovåg genom hela kroppen. Så är det för mig. En tidig morgon med axlar, kan nog inte bli mycket bättre. Nu är jag lycklig och redo för att åka till jobbet. För att fitness och hälsa är så mycket mer än bara fysisk styrka. Det är en livsstill för mig, en lycklig livsstil.


Kära ni, idag är det fredag. 🙏


//FMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det dax för en ny vecka. Är bara att köra på en vecka till och sedan är det lov, ska bli såå gött! Idag blir det skola, gym och plugg, plugg, plugg. Ä galet mycket i skolan nu men antar att det bara är att kämpa på. Är ju framför allt sista året.
Likes

Comments

Varit väldigt mycket det senaste eftersom jag har sjukt mycket plugg i skolan och så försöker jag hinna gymma så mycket som möjligt och så håller jag fortfarande på med körkortet.. Men igår klarade jag iaf teoridelen så känner att nu har jag lite flyt igen!
Nu är det iväg till Uddevalla gör körlektion, sedan rep och skola under dagen och köra hårt på gymmet ikväll!Likes

Comments

Jag vet att jag bloggat mycket dåligt under sommaren men inte känt att det varit någon mening.. 

 

Så länge jag kan minnas har jag helt plötsligt kunnat bli extremt deprimerad. Det kan komma ifrån ingenstans och helt plötsligt känns det som att allting är över. Jag har kämpat så länge jag kan minnas för att vara fri.

Jag kan ärligt säga att idag är mitt liv bra. Jag har bra jobb, jag går en bra linje i skolan och jag har fantastiska människor runt mig. Men ibland kommer allting tillbaka till mig.

För jag växte upp i ett kaos. Jag var rädd att somna varje kväll, jag ville inte vakna och veta att det var en ny dag då jag var tvungen att hålla inne mina tårar och skratta genom allting.

Jag önskar så innerligt att den smärtan bara kunde försvinna ifrån mig, jag menar livet är ju bra nu? varför ska jag då hålla fast vid det som hänt tidigare? jag försöker att inte tänka på det men så helt plöstligt känns det som om jag är kvar där. Känslan av förtvivlan, rädsla och uppgivenhet är kvar i mig.

Jag har varit så långt ner jag aldrig trodde man kunde vara. Ändå står jag här idag. Står här idag, ärrad och sliten men rakryggad. Vet inte hur man här är jag. 

Jag antar att det jag vill säga med detta är att det aldrig är tillräckligt för att ge upp. 

Livet kan vara kolsvart utan en enda glimt av ljus men helt plötsligt vänder det helt och du är i ett glädjerus. 

DU kan. Vem du än är som läser detta så kom alltid ihåg det. Det spelar ingen roll att du faller till botten ibland. 

DU är fortfarande PERFEKT som DU är!

 Likes

Comments

Slog mig igår kväll hur fort sommaren verkligen gått. Och jag har nästan bara jobbat.. Var till och med och hämtade ut skolbusskort för hösten idag.
Hösten lär bli stressig eftersom jag börjar sista året och även ska satsa stenhårt på att ta mitt körkort, så ser inte så mycket fram emot det..
Nu ska jag gå tillbaka till kassan och jobba!
Köss hej!

Likes

Comments

Kollade igenom gamla fotoalbum idag och det gav mig så mycket minnen. Var först jätteroligt tills vi kom till en period av mitt liv där jag inte mådde så bra. Där man såg det så tydligt på mig hur jag behövde hjälp. Det fick mig fundera över hur vi egentligen behandlar våra medmänniskor. Vi vet mycket väl om att en del mår dåligt men väljer oftast att inte göra något åt det. NEJ! Det borde inte vara så! Jag klarade mig ur mina mörka perioder men många gör inte det. Ta hand om varandra för ingenting levande går att ta för givet! Men framför allt låt ingen krossa dig, var stark!

Likes

Comments

Jobbat hela dagen, jobba imorgon, jobba söndag, jobba hela nästa vecka, jobba hel sommarn... Nej men nu ikväll bär det av mot mina flickor lizzie o bea så ska vi mysa lite. Imorgon tvingar jag med mig Lizeth till Stenungsund på fest. Får ju dock ta det hyfsat lugnt eftersom jag som sagt ska jobba lördag o också. Ha en trevlig helg allihopa!Lagom fresh brud på bild (y)

Likes

Comments

Då var det dax för jobb igen! Känns verkligen som att jag inte gör något annat nu för tiden.. Men ledig på torsdag iaf så de ska bli härligt. Sommaren kommer nog inte vara så intressant att läsa om eftersom jag kommer jobba hela tiden ungefär, så därför blir det nog inte så mycket bloggning men lovar att ta upp det igen så fort jag har något bättre att skriva om.
Köss haj!

Likes

Comments

Idag slutade jag hyfsat tidigt från jobbet. Känns otroligt gött eftersom jag knappt gjort något annat i sommar än jobba! Men direkt efter jobbet åkte jag till lizzie och (tro det eller ej) badade. Dock inte i havet utan i pool så vet inte hur modigt det räknas som haha.
Nu borde jag sova så fort jag någonsin kan men kan icke för är nervös för min provuppkörning imorgon!! Men godnatt och ha en fin dag imorgon alla!
Önska mig lycka till (a)Likes

Comments

Du kommer alltid vara han med stort H. Du kommer alltid finns i mitt hjärta. Minns varje leende, minns varje skratt. Minns känslan av hur dina ögon såg på mig. Minns hur jag var rädd att tiden skulle ta slut, rädd för att allting skulle rinna ut i sanden. Alla underbara ting har sitt slut sägs det. Det gällde även oss. För mig var du mer än jag någonsin kan beskriva. Allting jag skriver i min musik har handlat om dig sedan dagen jag träffade dig. 

Du är perfekt på ditt egna knäppa vis. 

Glömmer aldrig dagen jag insåg att jag fallit för dig. Hur jag än försökte säga till mig själv att låta bli. Minns det så väl. Hur ljuset från stearinljusen träffade ditt ansikte och fick ditt leende att lysa ännu lite klarare. 

Minns allting. 

Men är jag är okej.

Jag är glad för allting. Skratten, bråken och gråten. Glad för att du fanns i mitt liv.

 Likes

Comments