Au Pair

Två bilder från min Instagram - en på mig till vänster och en på Köln (staden min pojkvän bor i, ca 20 min från Bonn) till höger.

Hej! Idag är det den första Oktober och jag tänkte att det får bli starten för den här bloggen idag. Jag ska snart åka iväg till Bonn i Tyskland i ett år där jag ska jobba som Au Pair, och därför vill jag blogga både för min egen skull och för att de som vill ska kunna ta del av det jag håller på med där borta. Jag har bloggat en del när jag var yngre och tyckte väldigt mycket om det eftersom jag kände att jag fick utlopp for min kreativitet och utvecklades inom både foto och skrivande vilket var fantastiskt. Jag ser fram emot att få mitt vardags-foto-flow tillbaka!

Jag heter iallafall Fanny, är 19 år och gick ut gymnasiet i somras efter 3 år på fotolinjen på Kulturama. Jag är mer redo än någonsin för att bege mig ut på nya äventyr och lämna landet - I've had enough. Varför jag valde just Tyskland är för att min pojkvän bor där, men själva grejen om att jobba som Au Pair är helt och hållet mitt eget beslut. Jag är för övrigt nyss hemkommen från Tyskland där jag hälsade på min pojkvän och även min värdfamilj. Familjen jag ska bo hos bor ca 10-15 min från Bonn och har två barn på 4 och 6 år. Familjen verkade otroligt mysig och sympatisk och jag fick ett bra intryck när jag var där så jag hoppas och tror att det här blir bra. Samtidigt som jag tar hand om barn och är ute med hunden ska jag även gå en tyskakurs på Universitet. Jag är väldigt spänd, nervös och förväntansfull men jag antar att det är precis så det ska vara.

Innan jag reser (den 27 oktober) ska jag även iväg på en storstadssemester med mina vänner, både till London & Berlin. Vi åker Tisdagen den 11 oktober och därför tänkte jag försöka blogga lite därifrån, redan då, för att kunna dela med mig av det också lite mer detaljerat än på Instagram även om det inte riktigt hör till Au Pair vistelsen.Likes

Comments