Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såg denna filmen nyss med pappa. Längesen jag såg en sån spännande och bra film! Rekommenderas starkt


Likes

Comments

Beställde hem denna väskan förra veckan och är mer än nöjd! Hur snygg som helst och perfekt storlek. Väskan är från have2have. Var även på Melrose Co. idag då dom hade 20% på hela butiken. Köpte ett skärp som jag velat ha länge och äntligen är det mitt!


Likes

Comments

Beställde dessa två örngott samt en sängkappa från H&M home förra månaden. Så nöjd! Fick även hem H&M katalogen i brevlådan idag, kan inte bli mycket bättre.

Likes

Comments

Kom till jobbet idag och möts av detta. Så gulligt och snällt med tanke på att man behöver lite extra energi ibland. Jobbar idag 19-03 och imån 23-03. Känner på mig att jag kommer vara riktigt död på söndag.


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Ikväll har Esters 12 års jubileum! Mycket folk, champagne och liveband.


Likes

Comments

Igår kollade vi på match den åkte vi hem till David och kollade PH. Nu åkte David till skolan och jag sitter och kollar på känn ingen sorg!Börjar 10 idag pga inställd lektion.
Bild från gårdagens fika men mina fina.


Likes

Comments

Slutade tidigt idag.Då var det hem och laga mat sen ska jag snart iväg och träffa Isabella och Emilia. Vi ska fika och mysa! Kanske även kolla lite affärer. Efteråt ska jag möta upp Leo och senare David, vi ska kolla korpen match, mindre mysigt haha... Selfies på skoltoan och bild på min underbara thaimat jag lagat helt själv.
Likes

Comments