Header

Hej alla läsare hoppas allt är bra med er. För mig är det lite upp och ner. Men ska nog bli bättre. Men idag som ni läser på titeln så har jag frågat mina snapchat kompisar om dem skulle vilja skicka några frågor. Och det har jag också fått. Så här får ni läsa lite frågor och svar.

1. Hur många har du kysst? kanske 12st. Men är osäker.

2.Vilka är dina närmaste vänner? Isabelle, Johanna, Malin, Elin. Dem som vet mest om mig och dem jag skulle kunna berätta allt för.

3.Har du någon du någon crush på någon? Japp det har jag.

4. Bästa dagen som har hänt i år? Bästa du har gjort i ditt liv? Det är två frågor som går ihop. Det skulle jag säga är rix fm i Jönköping, åkte till skåne eller Tubecon i Västerås. Båda kan ni läsa på min blogg.

5. Stockholm eller Uppsala? Stockholm.

6.Vad är det för speciellt med Apollo 5 för dig? Dem är som bröder och att man kan parat med dem om mycket även fast dem kanske inte känner dig så jättebra. Men för mig är dem en stor del för att kunna må bra.

7. Berätta om en rolig upplevelse: Det var när jag och en kompis var med ett par snygga killar då min kompis säger: Fanny du har ett kryp på dig och jag skriker till. Killarna bara garvar och mig kompis säger att hon skämtade.

8. Varför valde du och gå in Barn och fritid? För att jag älskar att vara ch arbeta med barn. Hur dem utvecklas och att man kan få ett barn att tro på sig själv. Att hur det än ser ut hemma och ska den må bra när den leker. För mig så är att förändra barns utveckling, att veta att man kan göra att ett barn må bra på sin tid som barn bara för att just jag var där.

Tack verkligen alla som skickade in frågor. Hoppas vi ses i nästa inlägg💘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder kommer ifrån min kamera Canon 1100D✨

Likes

Comments

Hej alla läsare! Hoppas allt är bra med er, även fast det kanske är mycket plugg. Håll ut, det är snart lov! För mig är det helt okej. Har bara haft sjukt otur idag och mullig dag.

Idag börjar allt med att jag gå upp allt för sent och möts av mamma som har försovit sig. Men fixade mina mackor och gick till min vän. När vi kommer fram till skolan så börjar och skriver ut till min och Johannas presentation idag. Den handlade om sekelskiftet. Jag tycker själv inte gick bra eftersom att våran lärare inte gav oss mer tid. Men ändå klagade för det vi hade gjort.

Jag har även pratat med vårdcentral om min fot och jag ska på rönken förmodligen någon den här veckan. Jag har skadat mig på fotbollen sedan har det bara blivit sämre och sämre. Efter att jag hade varit i skolan halva dagen så möte jag upp min syster och vi gick till tandläkaren för att hon skulle fixa sin tand. Så då blev mitt humör mycket bättre. Sedan har vi fixat mitt rum. Men till en början så köpte vi fel ben till sängen och fick inte lämna tillbaka, så det var bara att köpa nya. Så det har blivit sjukt mysigt.

Nu så känner jag bara att jag ska ta det lugnt. Men kom ihåg även fast du själv har en dålig dag så kan du göra ens annan dag. Håll huvudet högt för att du är grym som du är. Håll humöret uppe för det förtjänar du. Vet att det kan komma mot gångar. Men när du har passerat dem så har du ett helt liv framför dig. Det är inte så att livet är perfekt men det viktigaste är att göra det bästa av situationen. 

Sorry för lite bilder, Men lovar att det kommer mer i helgen. Hoppas vi ses i nästa inlägg och ta hand om varandra., ingen ska behöva vara själv om den inte vill. Sprid kärlek💘. #nohate #spridkärlek #duärvärdefull 

Bilderna kommer ifrån idag med min kamera Canon 1100D✨

Likes

Comments

Hej alla läsare. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det lite ont i huvudet och trött men annars bra.

Idag gick jag upp vid 6 och fixade macka som jag kunde ta med mg till skolan. Jag packade även ner min kamera för att det skulle vara fina bilder idag. Men jag kände att jag skulle inte vilja sätta en kamera framför mina vänner. Visst om dem vill vara med vilket tex Malin vill. Visst att det är fler som vill vara med så känns det inte bekvämt. Fick en bild på Malin och Johanna idag som jag hänger med mest.

Men vi har haft barn lärande och utveckling då vi skulle gör att grupparbete på lektion. Vilket jag inte tyckte gick jättebra för att fick skit av läraren fast jag inte har gjort något. Efter så hade vi lunch då vi fick ugnspannkaka. Det var gott! Jag gick med Emilia ifrån matsalen och hon frågade mig om jag kunde ta en bild på henne så den kommer också med.

När vi kom tillbaka till skolan så hade vi hälsa. Då vi pratade mycket om hjärt och lungräddning. Trodde att jag kunde det, men kändes ändå som att jag lärde mig hela tiden något nytt.

Efter skolan så åkte jag hem och la mig direkt på sägen för hade så sjukt ont i huvudet. Sedan så åkte jag, Linnea och Leif till Biltema, Coop och Max. För att vi skulle ha hem lite grejer. På Biltema så möte jag min gamla lärare, önskar att jag kunde ha han igen..

Sedan så spelade vi lite kort, sedan har jag tagit det lugnt resten tills nu. Hoppas ni gillade inlägget och att vi ses i nästa 💘

Bilderna är fotade med min kamera Canon 1100D✨

Likes

Comments

Hej alla läsare. Hoppas allt är bra med er, kanske lite söndagsångest? Om ni har det så har ni samma som jag. Det har varit en hel underbar dag med mycket vänner men att tänka att det är skola imorgon är jobbigt. En skolvecka som kommer vara lite tuff, för det känns som att jag ligger så mycket efter en vad dem andra i min klass gör.

Idag började dagen med att min syster bjöd på frallor och oboy. Det var så gott med oboy, har inte druckit det på länge. Sedan så bestämde jag och Malin att vi skulle gå en lite promenad. Så vi gick förbi hamnen, kärleksporten och Almedalen, på stan och hem. Det blev lite bilder ifrån alla ställen,

Men vid Almedalen så stannade vi för att chilla och prata med ankorna. Då ankorna tog omväg för att inte träffa Malin och då utbrister hon: bara för att ankjävlarna inte gillar mig, ankmästaren.. HAHA och gud vad vi skrattade för det. Det var en en sån mysig promenad, alltid när jag och Malin går. Så blir det en avkoppling och vi kan prata om allt och det inte blir fel.

När jag kom hem så var det nästa direkt dags för att gå på innebandy träning. Nej jag tränar inte innebandy. Men 3 av mina vänner gör det. Så skulle ta lite kort på när dem tränade. Hahha gick inte jättebra men det gick sådär/funkar. Jag och min kompis Johanna gick lite tidigare för att hon hade migrän. På vägen hem så gick vi förbi affären och handlade lite mat.

Sedan när jag kom så gjorde jag mat. Det var sjukt gott! När vi hade ätit färdigt så gick jag in i mitt rum och skulle skriva det här inlägget. Hoppas verkligen att ni gillar bilderna från Visby och att vi ses i nästa inlägg💘

​Bilderna kommer ifrån min kamera Canon 1100D✨

Likes

Comments

Hej alla läsare. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det blandade känslor inför hur jag ska vara emot vissa personer. Ta det verkligen inte fel, det är sjukt svårt att sätta sig in i min situation också. Men jag ska försöka.

Idag är det ju inte vilken dag som helst utan det är min mammas födelsedag. Det har varit lite upp och ner. Mycket onödiga kommentarer och stress. Allt började med att jag fixade lite frukost till mamma eftersom att det är just mammas dag. Så käkade vi lite frulle tillsammans. Sedan var det dags att gå in i duschen fixa sig och åka till Jempa (en väldigt bra vän till oss, nästan som en syster). Hemma oss Jempa skulle vi fira både mamma och Jempa som fyllde den 10 okt. 

När vi kom fram så hade hon fixat lite käk, vilket blev någon kycklingröra i tunnbröd och in i ugnen med ost uppe på. Vi fick lite sallad till, efterrätt blev det lite kakor och läsk. Sedan så körde vi lite uno, det var mysigt att alla var samlade. Jag, Linnea (syster), Leif (pappa) bestämde oss sedan för att åka till affären för att handla "lite. Det blev så mycket mer än vad vi hade tänkt oss. Av alla grejer vi köpte så köpte jag två...haha.

Till kvällsmat blev det lite tacos. MUMS!! Sedan så skulle vi testa något nytt spel som hete - 3ord. Då skulle man te komma på 3 maträtter på 5 sek. Så tiden drog ut så sjukt mycket.. Vet att jag har en galen familjen, men älskar den.

Men hoppas att ni gillade det här inlägget och det nya kvalitén på bilder så ses vi i nästa inlägg 💘

​Bilderna kommer från den nya kameran Canon EOS 1100D✨

Likes

Comments

Hej alla läsare. Förlåt för ett sent inlägg men hoppas det är lugnt. En bra dag har stått på schemat idag.

Idag vaknade jag vid 6 och fixade frukost som jag skulle ha med mig till skolan och äta senare. Gick bort till en kompis för att åka med han och hans pappa till skolan. När vi kom till skolan så satt jag mig och tog det lugnt med Johanna/Jojjo. Vi pratade lite om vad hade hänt eftersom att jag inte var i skolan igår. För min fot. Sedan när vi kände att det var dags för frukost så åt vid det.

Våran första lektion så var det matte. Det gick bar till en början sedan så kom jag och Johanna/Jojjo in på att vi skulle starta en youtube kanal och göra vloggar och roliga grejer. Skulle ni vilja se på det så får ni gärna kommentera eller så finns det ett röstningssystem som ni skulle kunna klicka på annars.

Sedan hade vi lunch och sen var det idrott vilket jag inte jättemycket kunde vara delaktig men var med på det jag kunde.Efter skolan så skulle jag vara med en vän och vi käkade, gick lite promenader och gick på bio. Mysigt verkligen!

När jag kom hem så såg jag och mamma idol och det var SÅ fel person som åkte ut. Men men. Hoppas verkligen att han fortsätter med musiken ändå. Även fast idol är slut!

Imorgon är det dags för mammas födelsedag, så det inlägget kan komma sent men hoppas det är lugnt och att vi ses då <3

Bilder är från min mobil från idag✨

Likes

Comments

Hej alla fina följare. Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det lite blandat. Jag har åkt på en grovstukning med min fot som jag inte kan göra åt. Så kan inte spela fotboll som jag vill, men o det blir som jag vill så blir jag nog friskare på nolltid. Sedan är det väldigt mycket i skolan med en gång. För er som undrar så går jag Barn och Fritid andra året. Vi har faktiskt sjukt mycket grupparbete vilket är intressant och någon nytt som jag inte är jätte vann vid. Något som ni kanske inte vet om mig är att jag älskar och arbete själv. För då får man sin åsikt och man kan göra det på sitt sätt. Tex bloggen. Ingen kan säga till dig eller mig vad man ska skriva om utan det är helt upp till en själv.

Jag har verkligen INTE slutat med bloggen, har mer eller mindre tagit en paus. För att det har varit mycket på en och samma gång. Jag tänkte så här eftersom att jag har tagit en paus så kanske det finns frågor som ni skulle vilja ha svar på. Så jag tänkte att jag skulle ha en Fanny svarar. Så kommentera era frågor här nere i kommentarerna så svara jag på dem på lördags eller söndags inlägg. Sedan så skulle det vara kul om ni kommenterade något som ni kanske skulle vilja läsa på den här bloggen. För nu blir ni inte av mig, tänkte verkligen lägga ner min stjäl i min blogg. För jag gillar verkligen att skriva av mig men också att ni underbara sitter och läser alla mina inlägg och kommenterar så fina grejer.

Hoppas verkligen att ni fortfarnde har intresse för att läsa den här bloggen och att vi ses i nästa inlägg💘

Bilden är från Gotland med min mobil ✨

Likes

Comments

Hejsan alla läsare hoppas allt är jättebra med mig. Med mig är det lite blandade känslor men det funkar. 

I helgen har jag för första gången i mitt liv varit i Västerås. Jag var inte där med men som utan med Tubecon. Jag kommer att jobba som funkis på Tubecon turnen 2016. Så om ni ska till något stopp så är det bara att skriva nedan. 

På fredag morgon åkte jag upp till Stockholm för att möta upp alla funkisar och youtubers. När jag kom fram till Stockholm så åker vi buss till Västerås. Det var jättemysig färd för fick lära känna lite funkisar. Sedan när vi kommer till Västerås så checkade vi in på hotellet och sen var det dags att åka till arenan för att kolla och rigga lite till lördagen.

På lördagen så var det dags för tubecon och det var väldigt stressigt och lärorikt. Fick prata med några youtubers och haft lite kul. Väldigt pratglada och kramvänliga. Jag fick några kramar även av vissa i kön som jag kollade. Efter allt var klart så städade vi och fixade i ordning allt. Sedan var det dags för efterfest vilket var på kokpunkten i Västerås, vilket är det roligaste och bästa badstället enligt mig (inte sponsrad).

Söndagen fick vi äntligen vara ledig från att göra något. Så vi slappade ganska mycket och kramdes. Sedan var det dags att säga hejdå till vissa youtubers och funkisar. Så gick bussen mot Stockholm. Sen så kom ju min vanliga tur fram att det inte fanns någon båt som gick då. Så jag fick sitta och vänta i Stockholm i 5 timmar. Tur som det är så hade jag kompisar som kunde hålla mig sällskap. Sedan så var man sjukt trött när man kom hem med båten inatt 23:30. Så det var bara att sova direkt när man kom hem.

Tack verkligen Västerås för den här gången, Nästa stopp Sundsvall. Men för att ni inte ska missa något roligt så att adda på snap: Faannylsn och tubeconsverige 💓

Likes

Comments

Hejsan alla läsare förlåt för att det inte har kommit upp så mycket inlägg. Men har inte hänt så mycket. Jag mår bara bra, hur mår ni? I morgon kommer det ett blogginlägg om vad jag tycker inför skolstart och vad jag har gjort under dagen. Det vill ni inte missa.

Jag ska äntligen får berätta vad jag har gjort torsdag till lördag. 18/8 Tog jag båten över till Nynäshamn och tåg till Stockholm och sedan tåg därifrån till Nässjö där Alices morfar hämtade mig. Jag blev helt överlycklig när jag sätter mig på tåget och märker att dem jag sitter med pratar skånska... en rolig grej om mig JAG ÄLSKAR SKÅNSKA! Hela resan gick jättebra, mådde dock jätteilla för att båten gungade Så mycket! När jag kommer hem till Alice mormor och morfar så äter vi lite, pratade och sedan var det dags för att sova.

19/8 gick jag upp 6 för jag kunde verkligen inte sova längre. Så jag låg och tittade på mobil och försökte och inte störa Alice. Jag skulle hellre inte avslöja för min kompisar som bor i Jönköping att jag var där. När Alice väl vaknade vid 8 så duschade vi och fixade i ordning oss. Peppade upp med mycket musik! Sedan var det dags för oss att bege oss ner till stan för att gå på rix fm festival. Vi åt lite lunch på subway.. mums! Det var verkligen inte det roligaste vädret, REGN.. alltid! Jag träffade upp mina vänner Ida, Emilia, Emelie och Emma och även en av mina närmaste vänner Julia. Sedan så träffade vi lite kändisar och bekanta. Armbanden vi har på oss är för bris egna loga iår #duärviktig

Först så träffade vi Robin Bengtsson och han var trevlig. Sedan så träffade ni Martin Almgren han var som en stornallebjörn. Apollo 5 kom ju självklart efter och det var det roligaste på hela dagen. Dem var inte alls beredd på att jag skulle vara där, trodde till och med inte själv att jag skulle få se dem. Har verkligen saknat dem. Det blev mycket kramar och prat. Jag fick även ge dem blev som jag har skrivit förhand till dem. Som betydde sjukt mycket för mig att dem fick!

Sedan var det dags att gå till stora scen för att se på själva Rix Fm festival. Jag tog det mesta bilderna på Alice kamera. Så tycker att ni ska kika in på hennes blogg - @AliceSHoltling på måndag. Efter festival så hör jag ett par ungdomar skrika. Men för att vara på den säkra sida så går jag och kollar. Där står Albin och Mattias och förskte och få tyst på fansen. Så jag gick dit lite försiktigt och fråga om jag fick ta en bild och killarna säger: självklart. Sedan så säger jag att jag kommer ifrån Gotland och då säger Mattias lite förvånad: Gotland? Dem ville stå och snacka längre med vakterna kom och jag ha gå strax innan dem kom. Efter det så möter jag och Alice upp hennes mormor och morfar och vi käkade lite och åkte hem för att sova.

Och idag 20/8 har jag bara åkt hem och varit lite med Emilia.

Jag märkte att väldigt många bilder blev på Apollo 5 men det var det bästa och dem bilderna är viktiga att dem kommer ut. Men det har varit så sjukt mysigt och roligt dem har 2 dagarna. Tack verkligen alla som var med och delade alla ögonblick med mig dem dagarna. Bilderna från kramarna är Julia som har tagit för er som frågar. Puss

Hoppas ni gillade det här inläqg och att vi ses i nästa💘

Likes

Comments