Hej!
Som ni kunde läsa i mitt förra inlägg ( tror jag), så har jag funderat på att starta en ny blogg. Och nu gjorde jag det!!!! Om ni undrar varför jag gjorde det var det för jag kände för att börja från början och göra den enklare och "finare" eller vad man säger? MEN jag kommer ha kvar den här ifall jag ångrar mig, så än så länge är det bara ett test eller vad man kallar det. Nu har jag flyttat den till Devote för att få prova på nått nytt, som sagt ville jag ha en ny start, så jag provar blogga där nu för en riktig början! Det var väll det viktigaste jag hade och säga. Jag hoppas ni ska gilla min nya, fräscha blogg så ses vi där! Puss:*

Min NYA blogg: http://fannyhellen.devote.se/


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejhej!

Har vart dåligt med inlägg den här veckan, men skit i det nu.
Idag har jag pluggat hela jävla dan, har ju prov imorgon. Kommer säkert kugga, ööööö!
Sen har jag pratat med Johanna i telefon i ungefär 1 timme. Och alldeles nyss skypa jag med corre och johanna. Mer än så har jag inte gjort idag, riktigt seg söndag måste jag säga. Tänkte kanske göra ett till inlägg efter det här med bara bilder, men ja vet faktiskt inte! Just nu känner jag att jag vill starta en ny blogg, men jag vet inte? Kanske?

tråkigt kort inlägg.

Likes

Comments

Hej!

Har inte hunnit bloggat på kvällarna då jag pluggat varje kväll. Vi har ju prov på Torsdag så jag måste plugga varenda kväll nu så jag får lika bra betyg som förra provet. Jag har börjat sätta höga krav på mig själv, jag vill helst ha B eller A. Så jag pluggar för fullt.

Om jag inte sagt det förr så har min mobil nästan lagt av, alltså slutat fungera. Så idag beställde mamma en IPHONE 5S till mig! Åå jag är så sjukt glad, fast jag får vara me och betala, men de är det värt. Va också på erikslund idag och tittade på nobelklänning. Hittade en fin som jag tror jag ska köpa, det ska bli sjukt kul med nobel!

Har inte såå mycket mer att säga i det här inlägget, jo juste JAG OCH THELMA SKA TILL ULLARED! Läängtar tills det också. Men ha det bra, puss!

Likes

Comments


  • Food
  • 91 Readers

Likes

Comments


  • Food
  • 94 Readers

Likes

Comments

Hejhej!
Ligger just nu i Alvas säng och tittar på sunes sommar med henne. Min finaste lillesyster. Hon berättar allt för mig, idag berättade hon saker hon inte berättat gör nån. Hon vet att hon kan lita på mig till 100%. Jag älskar henne så sjukt mycket, jag skyddar henne med mitt liv.

Tidigare idag va jag med Thelma och Abdi. Vi hade sjukt kul, vi körde mashmellow krig, HAHAH! Sen runt kvart i fyra gick jag till farmor och åt pannkakan, så gotttttt! Drog sen hem och jobbade lite med tekniken som ska va klar på tisdag, får se hur det går! Skulle behöva plugga till geografi provet på onsdag också, får göra det på måndag, hinner inte imorgon då jag ska till Karlstad. Så jag kommer inte kunna blogga på hela dan för jag kommer inte ha internet.
Men det va det jag ville säga. Ha en bra lördag kväll och en bra söndag i morgon. Puss

Likes

Comments


  • Food
  • 103 Readers

Likes

Comments

hej!

Tänkte att nu när ni ändå är här kan ta och kolla in min ask och kanske ställa några frågor. Det kan va om allt möjligt. Bloggen, mitt liv skolan eller ja, vad som helst!

Jag vet att jag inte bloggar så mycket idag, eller inte på hela veckan. Men jag har inte orkat så jag ska försöka skriva mer inlägg imorgon. Ha det bra pussss!

Min ask: http://ask.fm/FannyLarssonLipponen

Likes

Comments

hejhej!

Inatt sover jag hos mamma då jag åkte till optikern runt kl 14:45 och jag pallar inte att åka tillbaka till skbg, bara onödigt. Aja, jag va iallafall hos optikern idag och kollade hur det gick med linserna. Dom sa att det såg bra ut och att det var rätt styrka, så jag får väll lita på dom. Jag köpte ny linsvätska och drog sen hem.

Idag runt kl 13:15 så hade Johanna tid hos tandläkarn, och så rädd som hon är för dom finns nog inte. Så igår ringde Johanna mig och frågade om jag kunde, eller hon sa du SKA med mig till tandläkarn imorgon! Så vi sa det till Yvonne idag och hon sa att det va ok. Efter det drog vi tillbaka till skolan, hon fick även en ny tid i slutet av månaden, och då ska jag också följa med henne, min fega lilla Johanna.

Fyfan vad jag hatar skbgs apotek. Idag när Johanna va klar hos tandläkarn skulle jag köpa ny tandtråd till min brygga. Pappa hade fört över 70kr till mitt kort. För vilken tandtråd kostar mer än 70spänn ? Jo, just den som jag behöve kostar 72 jävla kronor! Fyfan va arg ja blir! Men sen när jag va klar hos optikern senare på dan gick vi förbi Apoteket där, och där kostade den 39spänn! Fyfan vad skinnsberg är tattigt, usch! Fick nu reda på att det är strömavbrott i skbg idag igen, HAHAH! Tur att jag sover hos mamma!

Ha det bra nu, puss!

Likes

Comments


  • Food
  • 117 Readers

Likes

Comments