Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fyra bilder från Gotland förra helgen, blev mycket god mat as you can see!

Hade ett väldigt bra påsklov som gick otroligt snabbt. En helg på Gotland, riskettan, häng på café, jobb, plugg pizzakvällar summerar lovet. Har ett matteprov på måndag som jag bara vill ha avklarat nu.. Idag har jag spenderat dagen med gym, Max-lunch med Anton och plugg. En väldigt mysig start på veckan. Nu ska jag kolla ikapp de två första avsnitten på skam från den sista säsongen innan jag somnar!

Likes

Comments

Två bilder från i lördags hos Clara innan vi drog vidare på fest!

Snart är ännu en vecka avklarad, endast en skoldag kvar sen är det lov, hur Nice?! Påskhelgen spenderas hos min syster på Gotland med pappa. Senast jag var där och träffade henne var i september så det ska bli hur mysigt som helst att komma iväg lite! Vi åker imorgon och är där tills på söndag. Resten av lovet ska spenderas med vänner, pojkvän, jobb och plugg. Ser så mycket framemot ledighet!

Likes

Comments

Godmorgon!!

Likes

Comments

Fick hem denna jumpsuit från ivyrevel förra veckan. Vida armar och offshoulder, kommer leva i denna i sommar!!

Likes

Comments

Två bilder från helgen <3

Haft en väldigt skön och mysig helg. I fredags gjorde jag absolut ingenting annat än att kolla på film, let's dance och slappade i soffan. I lördags jobbade jag i några timmar, sedan åkte jag, Anton&hans familj till deras stuga och spenderade natten där. Hur mysigt som helst i det fina vädret!! Igårkväll stod det återigen jobb på schemat sedan åkte jag bara hem och tog det lugnt. Alltså en väldigt bra och lugn helg. Nu ska jag återgå till plugget!

Likes

Comments

Idag har jag studiedag!! Så skönt. Anton sov här inatt. Vi fick för oss att baka kladdkaka runt halv 11 tiden igårkväll haha sen gick vi och la oss. Idag vaknade vi runt 10 tiden och käkade lite frukost. Dagens planer idag är körlektion son jag har om en timme, sedan tänkte jag bara träna och ta det lugnt. Så välbehövligt, har både jobbat och pluggat väldigt mycket senaste tiden, så idag ska jag bara ta hand om mig själv! Helgens planer är också bara att ta det lugnt faktiskt.

Likes

Comments

Instagram@fannylindstroom