Header

Likes

Comments

Fick dessa godingar i julklapp, älskar dom!! Så fräscha till våren, hittas på ivyrevel!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp hos en favvis. Sov ut länge för att sedan åka hem och fixa mig. Runt halv 3 tiden mötte jag upp Evelina på taco bar för att äta lunch och catcha upp. Vi satt där i några timmar och beställde även in efterrätt hehe, värt!! Kom hem för cirka en timme sedan och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, välbehövligt även om det är det enda jag gjort detta lov haha!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Bilder från när jag varit i Grekland tidigare gånger.

Idag bokade jag och Hanna en resa till Rhodos i slutet av sommaren!!! Ååh vad jag längtar!! Jag&Hanna, finns ingen bättre duo<3

Likes

Comments

Morgonens frukost i sin dagliga ordning haha!

Jag har precis kommit hem från stan där jag var på ansiktsbehandling. Oj vad skönt det var, jag ska verkligen börja unna mig en ansiktsbehandling lite då&då. Höll dock på att bokstavligt talat blåsa bort, är ju nästan storm?! Tur att jag inte har en lång bit till stan iallafall. Resten av dagen ska jag kanske ta tag i lite plugg(mycket osäkert dock...) Sedan ikväll ska jag träffa Hannis. Bara 6 dagar kvar på detta lov... Det gör mig aningen deprimerad. Men jag har lovat mig själv att jag ska ta det betydligt mycket lugnare denna termin och inte stressa så mycket som jag gjorde på höstterminen. Även om den kommer bli tuff med både körkortsplugg och skola... Men det ska nog gå jättebra!

Likes

Comments

Tre bilder från min dag, har haft en så mysig dag!! La upp bilden i mitten på instagram och skrev fel dag två gånger, blir verkligen förvirrad vilken tid och dag det är såhär på lov haha.. Men det är väll så det ska vara!

Idag åkte jag till Sophia med Clara och Isabelle runt halv 12, hon åker utomlands imorgon så nu kommer vi inte få träffa henne på två veckor... Vi satt och snackade en hel del&åt mängder popcorn, vårt nyårslöfte var faktiskt ändå att äta mycket mat tillsammans hehe.

Åkte hem runt tre tiden och då gick jag direkt till gymmet för att köra lite kondition innan jag gick vidare till min syster som idag fyller 27 år!!! Stort grattis till världens bästa syster <3 Vi gjorde iordning så god middag tills mamma kom som visas på sista bilden! En riktigt mysig dag verkligen.

Likes

Comments

Instagram@fannylindstroom