Header

Haft en så rolig&mysig helg med mina tjejer!!

Likes

Comments

Åh hade en helt underbar dag igår! En av de bästa detta år måste jag nog säga.

Eftersom att jag fyller 18(!!!!!) imorgon så styrde jag ihop en födelsedags brunch för mina närmsta vänner, trevligt värre!! Vi satt och åt mängder av mat i timmar. Efter det åkte jag, Lova, Elise&Evelina vidare till Borgholm för att äta burgare på Ebbas by the sea. Jag var dock fortfarande proppmätt och tog därför bara en kaffe. Efter några timmar där åkte vi hem igen och plockade med oss Anton på vägen som följde med mig hem. Jag och Anton mötte sedan upp Theo&Hanna för att köpa max och dra vidare till Theo för att catcha upp och mysa. En riktigt riktigt trevlig dag med andra ord!! Nu ska jag iväg mot bowlinghallen för att äta och bowla med jobbet!

Likes

Comments

Likes

Comments

Fyra bilder från Gotland förra helgen, blev mycket god mat as you can see!

Hade ett väldigt bra påsklov som gick otroligt snabbt. En helg på Gotland, riskettan, häng på café, jobb, plugg pizzakvällar summerar lovet. Har ett matteprov på måndag som jag bara vill ha avklarat nu.. Idag har jag spenderat dagen med gym, Max-lunch med Anton och plugg. En väldigt mysig start på veckan. Nu ska jag kolla ikapp de två första avsnitten på skam från den sista säsongen innan jag somnar!

Likes

Comments

Två bilder från i lördags hos Clara innan vi drog vidare på fest!

Snart är ännu en vecka avklarad, endast en skoldag kvar sen är det lov, hur Nice?! Påskhelgen spenderas hos min syster på Gotland med pappa. Senast jag var där och träffade henne var i september så det ska bli hur mysigt som helst att komma iväg lite! Vi åker imorgon och är där tills på söndag. Resten av lovet ska spenderas med vänner, pojkvän, jobb och plugg. Ser så mycket framemot ledighet!

Likes

Comments

Godmorgon!!

Likes

Comments

Fick hem denna jumpsuit från ivyrevel förra veckan. Vida armar och offshoulder, kommer leva i denna i sommar!!

Likes

Comments

Instagram@fannylindstroom