Header

Hade en så mysig fredag igår. Gick i skolan till halv 1, all cred till schemat på fredagar. Efter det drog jag till gymmet där jag sprang 5 km och gick på crosstrainer 5 km, körde helt slut på mig själv. Älskar den känslan! Runt halv 6 tiden mötte jag upp Hanna för att köpa subway och gå hem till mig. Sedan bakade vi livets kladdkaka, matkoma deluxe men oj så värt. Runt halv 02.30 kom min pv och somnade tillsammans med mig <3 Dagens planer är att kanske gå till gymmet, gå in till stan, plugga matte och sedan träffa tjejerna innan vi drar vidare på fest. Är taggad till tusen!! Bra helg helt enkelt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bild från superfräscha caféet magasinet som jag och Lova var på för några veckor sedan.

Var verkligen ett tag sedan jag kikade in här nu! Har haft mycket som kommit emellan. Januari samt februari är nog månaderna där flest av mina vänner fyller år, vilket resulterat/resulterar i en hel del födelsedagsfester, riktigt roligt! I fredags var det Erik som fyllde 18 och hade en hemmafest. Det var så himla kul att gå på hemmafest igen, blir inte så många sådana nu förtiden. Denna helg är det dags för Annie&Ossian som fyller på torsdag, sedan nästa helg ska mina hjärtan Clara&Isabelle ha sin 18-årsfest. Ser framemot båda två så mycket! Full rulle helt enkelt.


Annars då? Idag är jag ledig. Tillbringar därför dagen åt mycket nödvändigheter. Jag ska få en del plugg gjort, gå till gymmet, klippa mig sedan kanske övningsköra om tiden tillåter och även skriva in mig på körskola, spännande!! Fyller år i Juni så det börjar bli hög tid för mig nu eftersom jag inte kört så mycket hemma och kommer behöva öva en del. Nu ska jag återgå till att plugga spanska följt av matte....

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick dessa godingar i julklapp, älskar dom!! Så fräscha till våren, hittas på ivyrevel!

Likes

Comments

Instagram@fannylindstroom