Header

Det var ett tag sedan jag kikade in här, kanske borde göra det mer ofta..?

Idag är det iallafall fredag!! Haft en så skön och kort vecka. Var ledig i onsdags då jag vaknade upp med min pojkvän och sedan hade brunch med tjejerna. Idag är det dags för en kort skoldag på endast två lektioner. Efter det har jag körlektion! Det är bara min andra körlektion så jag har inte kommit speciellt långt än, men tycker det börjar bli väldigt kul att köra. Ikväll ska jag bara ha en myskväll, sedan väntar jobb hela helgen. Dock bara fyra timmars pass så det blir inte så mycket iallafall. En skön helg helt enkelt!


Likes

Comments

Ge mig häng på uteserveringar, dagar i solen, drinkar, festivaler och sena sommarkvällar så är jag mer är nöjd!! Åh vad jag längtar till sommaren när jag kollar tillbaks till dessa bilder från förra, hoppas innerligt att denna sommaren blir minst lika bra

Likes

Comments

Mitt sportlov har varit så lugnt, fast väldigt skönt också. Inledde lovet med middag på pinchos! Hade därefter en lugn familjehelg kombinerat med lite jobb. I måndags hängde jag med Hanna och Theo. Igår jobbade jag en stund, efter det åkte jag snabbt hem för att baka godaste cakepopsen någonsin med Fia&Hanna. På kvällen drog jag och Nicolina till romina för myskväll och massor av tjejsnack.

Onsdagen har spenderats med min Lova, vi käkade supergod lunch på gröna stugan och gick sedan hem till mig. Alltså en lugnt lov hittills haha. Ska jobba och plugga en del både imorgon och fredag sedan får vi se vad helgen har att erbjuda!

Likes

Comments

Hade en så mysig fredag igår. Gick i skolan till halv 1, all cred till schemat på fredagar. Efter det drog jag till gymmet där jag sprang 5 km och gick på crosstrainer 5 km, körde helt slut på mig själv. Älskar den känslan! Runt halv 6 tiden mötte jag upp Hanna för att köpa subway och gå hem till mig. Sedan bakade vi livets kladdkaka, matkoma deluxe men oj så värt. Runt halv 02.30 kom min pv och somnade tillsammans med mig <3 Dagens planer är att kanske gå till gymmet, gå in till stan, plugga matte och sedan träffa tjejerna innan vi drar vidare på fest. Är taggad till tusen!! Bra helg helt enkelt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@fannylindstroom