Yooooo!!!!!

Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte. Det är snart dags att bestämma sig, och jag vet inte.

Jag har typ alltid (drömt) velat åka på utbytesår utomlands i tvåan. Jag vill så sjuuuuukt gärna så att jag svimmar...hhehea nej, men jag vill verkligen. Men samtidigt så vet jag inte om det är värt det eller om jag vågar. Det känns inte som att det skulle vara något problem att få gå med en klass yngre när jag kommer tillbaka....men jag kommer vara borta från mina ääälsklingar sååå himla länge ;) Hela 10 månader isåfall. Jag skulle sakna ihjäl mig efter mina eeeelskade vänner och min familj. Det är ett så himla svårt val, och mina föräldrar vill inte att jag ska åka, vilket gör det ännu svårare för mig att bestämma mig.

Men om jag skulle åka så skulle jag no vilja till något ställe i USA först och främst. Annars kanske till Sydamerika eller Nya Zeeland :) Det är ju inte helt billigt heller....:P

Om det mot förmodan skulle vara någon som läser detta (😉) så undrar jag verkligen vad du tycker? Så om du känner för att svara så får du gärna det :P Om du tycker jag ska åka eller ej.... för jag kan inte riktigt bestämma mig själv :P

Likes

Comments

Tjäna tjäna.

En hel del har hänt sen sist. Eller snarare en hel del med livet har hänt sen sist.

Jag var innan jullovet rädd över vad jullovet skulle ha att bjuda på. All julmat och snacks. Jag var rädd för att jag hade uppehåll från gymnastiken och visste att jag inte skulle ha en regelbunden träning. Det var skönt att få jullov, men i bakhuvudet satt ångesten och tankarna om hur mycket mer jag skulle gått upp i vikt efter lovet. Men jag var van vid denna ångest och jobbiga känsla, så det var inte jätte speciellt längre.

Men trots denna ångest strävade jag fortfarande efter att äta ALLT som jag gjorde förut. Att inte bry sig om godiset man åt på Lördagar eller någon annan dag, inte bry sig om honungen i teet och inte tänka i flera dagar på att man haft smör och ost på mackan till frukost. Jag ville vara lika glad och lycklig som alla andra, och vara den Fanny som inte behövde fejka ett leende, utan automatiskt log när hon kände för det och skrattade när något var kul. Jag ville uppnå det, men vågade inte försöka.

Julen 2016 kunde jag inte njuta av maten. Det var bara tanke på hur mycket jag åt, när och vad. Men jag har alltid haft hopp och bestämt att jag ska komma över dessa tankar.

Jag har alltid gillat träning och sport. Det är verkligen sjukt kul. Men det har somsagt känts som ett tvång under ca 1 år. Alltså kändes det så också under jullovet. Jag tränade ungefär varannan dag och rörde på mig konstant. Men jag tyckte som vanligt inte att jag tränade mycket eller var stark.. VI åkte på skidsemester efter julfirandet i en vecka. Det var väldigt härligt, men kände inte att jag fullt ut kunde njuta av att åka snowboard. Jag tänkte så mycket på hur andra såg mig och vad jag åt. Det var efterrätt varje dag som det alltid brukar vara under skidsemestern. Visst var det gott, men inte SUPER gott som det en gång var. Jag tänkte på allt det "negativa" istället.......som vanligt.

Under skidsemestern började jag ändå jobba lite mot de jobbiga tankarna. Jag hade ost och smör på mackan, hoppade inte över någon efterrätt (även fast jag hoppade över godis och snacks) och började smått bry mig mindre och mindre om vad jag åt till frukost, lunch och middag. Jag styrkade inte heller varje kväll innan jag skulle sova. Vilket var ett väldigt stort steg framåt, enligt mig. Något som hjälpte mig väldigt mycket under den här resan var att ingen av de personer som var med brydde sig om vad de åt, inte vad jag märkte iallafall. Det som dukades fram åt de, och de verkade inte bry sig om att det blev fika, efterrätt och snacks varje dag. Det gjorde att jag själv brydde mig mindre.

Jag minns inte sist jag käkade chips som om ingenting, och utan att bry mig. Jag köpte aldrig snacks eller "unnade" mig något på hur länge som helst. Inte under skidsemestern heller. Men efter skidsemestern åkte jag på gymnastikläger.

Gymnastiklägret åkte jag på med gymnaster från min förening. Att komma till en ny miljö, personer man inte umgås med speciellt ofta, umgås med personer man trivs så himla bra med, och umgås med personer som inte bryr sig, hjälpte verkligen. Nästan allt bara vände under fem dagar. Jag köpte chips och godis för att jag var sugen, åt för att jag var sugen, och jag mådde fortfarande psykiskt bra efter. Detsamma gjorde de omkring mig, det var nog därför jag slutade bry mig.

Jag blev så mycket lyckligare, och kunde verkligen vara mig själv under det här lägret. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är så sjuuuuukt glad att jag åkte dit, och jag kan leva på denna resa huuuuuur länge som helst. Det var så jäääääkla kul!! Kanske inte är så kul för dig att läsa iof...men kände verkligen att jag ville försöka uttrycka hur otroligt bra det var.

Såhär i efterhand mår jag så jeeeekla mycket bättre än innan!! Fortfarande lite svårt att byta tankesätt och sluta tänka hela tiden på vad jag äter, men det går såååå mycket bättre. Nu kan jag faktiskt njuta av maten och känna mig nöjd efter!! Wehooooooooo. Jag tränar inte heller hela tiden som jag jorde förut ;) och jag ser nu det roliga i träningen. Det eee niiiice kan jag tala om. Och du kommer också nå dit nåogon dag (om du inte redan är där). För en gång skull kan jag faktiskt sitta still, och slappna av. Det kunde jag knappt tro skulle vara möjligt....<3


Jag tänkte slänga in lite tips hur man börjar jobba mot de här jobbiga tankarna.

Tips 1: avfölja alla som får dig att tänka på viktnedgång (om det nu är det dina tankar kretsar kring) och träningshets. Det är en bra början! Så att man inte tänker på de jobbiga tankarna hela tiden eller blir påmind.

Tips 2: Börja följa konton (på exempelvis Instagram) på de appar du använder som är kroppspositiva. Exempel på konton är @fatnessmorsan @kobranhuggertill @fruskywalkerinthehouse och @fitnessbytherese Det peppar verkligen och får en att förstå att alla verkligen inte är hälsofreak eller pinnsmala som man lätt kan tro. Eller att man "behöver" se ut eller vara på något speciellt sätt.

Tips 3: Umgås med kompisar (om du har några, vilket jag hoppas att du har <3) som inte bryr sig om vad de käkar. Det hjälpte verkligen mig. För när jag umgås med vänner som försöker gå ned i vikt eller liknande så blir jag lätt triggad. Iallafall när jag mådde sämst...om man kan säga så.

Tips 4: Gå och prata med någon som verkligen lyssnar på dig. Självklart kan nära och kära också lyssna så himla bra <3 men iallafall jag tycker det känns lite annorlunda att prata med någon som verkligen är där för att hjälpa dig, och som är utbildad inom det. Tex en kurator eller någon på någon mottagning <3

Tips 5: Försök att någongång då och då komma till en ny miljö med nya människor (om du nu gillar människor), så att du kommer i lite andra banor och får tänka på nya saker. Istället för att fokusera på det gamla vanliga hela tiden.


Inlägget är inte helt slut än, men jag är OTROOOOOOLIGT chockad om någon har orkat läsa så här långt😜. Puss på dej...hehhahahahh.....

Iallafall, så vill jag avsluta med att säga att just du är perfekt precis som du är. Du har säkert hört det miljontaaals gånger, men tro det eller ej så stämmer det!! Jag lovar! Du är så jääkla bra, och så jäääkla fin!! Om du inte redan förstår det, så hoppas jag att du någongång kommer förstå det!! Om du försöker förstå det om dig själv, lovar jag att försöka förstå att jag också är det.


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 < 3< 3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

​Truuue ;)

Likes

Comments

Livet. Vad ska man säga?

Livet är något underbart. Det finns så sjukt mycket att upptäcka och uppleva. Så många möjligheter finns och så mycket man skulle vilja göra. Lärakänna underbara människor, umgås med familj, sina vackra vänner, gå på dans, baka, resa, kämpa för miljön med Leonardo Di Caprio, bli vegan, kolla på nya serier och strosa på julmarknader. Men hur mycket gör man? Jag gör väldigt mycket jag vill men det finns en hel del fler saker jag skulle vilja göra som jag inte gör.

Har man tid att tvinga sig själv att göra saker man egentligen inte vill göra? Livet är ganska kort, och därför borde man bara göra saker man vill och mår bra av i ande och kropp. Det finns massvis med saker som tar upp onödig tid av människors liv. De ständiga tankarna på vad man äter, vad man ska äta, när man ska träna och när man bör träna, vilka kompisar man borde ha och hur andra dömer en. Varför må dåligt eller mellanbra istället för att vara lycklig och må awsome?

Jag känner igen mig. Att förut äta PRECIS vad jag ville, när jag ville och hur mycket jag ville. Höjdpunkten på Lördagen var den enorma godispåsen man kunde gå och mumsa på hela dagen. Att man varje gång man blev erbjuden något tackade ja. Till att nu tveka varje sekund, och tvinga mig själv att träna en Lördagsmorgon istället för att sova länge och vakna till en pannkaksfrukost med grädde och sylt. Jag saknar att göra det. Att våga inte bry mig och bara leva i nuet. Jag saknar att känna ett lugn och en självsäkerhet. Att glädje är den känslan man känner oftare än ledsamhet. Att njuta av det goda och längta till det. Men allting ser annorlunda ut nu.

Ingen ska slösa bort sitt liv tycker jag, på dessa tankar. För det som DU mår bäst av är det viktigaste.

Idag kan jag avundas de som bara lever i nuet och tänker på glädje. Jag avundas de som älskar sig själva, inte bryr sig om vad någon annan tycker och äter precis vad de vill, när de vill. De har uppnåt "Moksha" enligt mig. Alltså slutet på lidandet och en livsglädje. Höjdpunkten kan man nog säga. Någon gång ska jag själv komma dit har jag bestämt. Jag vet inte helt säkert hur. För när tankarna har kommit varje dag i ungefär ett år, så har de fått en rutin. Rutinen är svår att bryta. Men det gäller att skapa en ny rutin. Som man mår bra av. Men innan dess ska jag bege mig till gymmet. För tankarna påverkar mig fortfarande.

Likes

Comments

Tjenis✋

Om ni läst mitt näst första inlägg eller känner mig, så vet ni nog att jag ÄLSKAR att shoppa. Att införskaffa sig nya saker is one of the best things eveeeer. Enligt mig😜

Det som är lite synd är att det är lite svårt att ha råd med allt man vill ha. Om man nu inte tjänar ofantligt mycket, skulle ja säga😉. Tro det eller ej, så är jag en person som inte tjänar så ofantligt mycket. Jag får nöjja mig med lönen från att vara gympa tränare och det jag får varje månad. Men jag är inte missnöjd! Jag nöjer mig med det jag får och har.

Det jag egentligen vill komma fram till i detta inlägg är att det är såååå mycket kläder jag skulle vilja köpa😍 Men vill inte göra mig av med pengar i nu läget (det går sådär😝). Så istället gör jag ett inlägg här på bloggen, och visar lite av de kläder jag suktar mycket efter just nu😍 Tanken på att jag någongång tänker införskaffa mig dessa kläder gör mig glad, och inte lika shopping galen för tillfället😜

Innan jag delar med mig av några sjukt snygga kläder (tycker jag), så kan jag meddela att jag har en ganska splittrad stil. Om jag får säga det själv. Jag tycker om alla möjliga sorters klädstilar, och fäster mig inte bara vid en.

Okej, här kommer de......(trumvirvel).........välkomna in snygga kläder!!!😱😂


Älskar denna outfit😍 Vet dock inte vart allt kommer ifrån tyvärr :( Hittade bilden på instagram.

Aaaaaaaaaaaaaa, det är rea på dessa hängselshorts😍 Från att kosta 299 kr till nu endast 100 kr på HM. OMG, såg det nu😍 Finns en chans att jag slår till på dessa. Tycker dom är sjuuuukt snygga. Dom med en vit t-shirt? Eller kanske en randig? Länk till shortsen- http://www.hm.com/se/product/37883?article=37883-B

Tycker även byxor med tryck är bedåååååraande💙 Alla dessa kommer från madlady och är enligt mig ganska dyra. Länk: http://www.madlady.se/klader/underdelar/byxor.html

Vi får se...det blir nog något liknande par sådana här jeans i framtiden. Om inte minst till födelsedagen eller julafton. Jag kan alltid önska mig dom då 😜 Dock får jag vänta ett tag, men det står jag ut med!!💙

Somsagt förväntar jag mig inga läsare på bloggen. Det är bara himla kul att skriva om vad jag gör, vill göra, ska göra, drömmer om, och massa annat. Men sjukt kul om man skulle få några läsare ändå😂

Ha deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet BÄST💙

Likes

Comments

Godmorgon fina du💗

Alla har sina upps and downs. Jag tänkte dela med mig av lite "feel good" saker som får mig väldigt glad och får mig att må väldigt bra😄 Saker som kan vara bra att tänka på och så vidare.

Det första jag vill dela med mig av, som är viktigt att tänka på, är att du är PERFEKT precis som du är. Det spelar absolut ingen roll vad någon annan tycker. Du är en "special edition"💛

Några låtar som får mig väldigt glad och som är bra💚

Lite feel good bilder och texter💙

(Tycker inte riktigt om choklad, men tyckte ändå om quoten😉)

Men glöm inte att det är okej att må dåligt!!💙


Förresten hittade ja en podcast som heter "feel good". Har inte lyssnat på den, men nu vet ni att den finns!!😂

​Hörs!! Ha det bra😄

Likes

Comments

Halloj där!!😉

Nu när jag kom in i vårt vardagsrum och ser pappa kolla på serien "Vera, och lyckades förstå att det är ett kärleksdrama det handlar om denna gång, även fast jag kom direkt in i filmen, så kom jag och tänka på den film jag såg på bio igår. "Me before you"="Livet efter dig". Som även den handlar om kärlek. Här kommer en liten snabb recension från míg om filmen.

Vad tyckte jag om filmen livet efter dig?

Det är faktiskt ganska enkelt att svara på den här frågan. Jag ÄLSKAR den. Den var så jääääääääääädra bra. En så himla fin historia!! Och helt ärligt är jag glad att jag inte han läsa ut boken innan. För nu visste jag knappt vad som skulle hända. Vilket jag ärligt är lite glad för😉 Det blev lite extra spännande därav.

Skådespelarna var även dom helt otroligt bra. Jag som har sätt Hungergames filmerna och känner igen Will som är huvudrollen i livet efter dig, kan säga att jag vart sjukt imponerad av hanns talang!! Jag tycker han satte rollen som Will klockrent. Även fast den rollen han hade i Hungergames filmerna var helt olik. 

Louisa.....hon spelade också helt amazing bra😝! (vet inte vad skådespelarna heter i verkligheten).

Jag har aldrig reagerat såhär starkt åt en film jag sätt förut. Det kom inga tårar (tror jag😂), men jag satt ändå och hulkade och det rann ur näsan😂. Vi alla reagerar så olika!! Men en extremt fin film som sagt!! En av mina nya favoriter. Dom jag gick och såg filmen med tyckte också filmen var otrolig!

Jag tipsar stort att gå och se den.


Nu ska jag fortsätta läsa boken!! Har snart kommit halvvägs. Boken har sina olikheter i gemförelse med filmen, så den är fortfarande intressant att läsa. Sen har jag tänkt att läsa bok nummer två som heter "Arvet efter dig". Har hört att den inte ska vara helt dum den heller😉 Skulle vara perfekt om den kom på film sen också!!Vad kul att du läser min blogg förresten!! Förväntar mig dock inte att någon ska läsa den, utan skriver bara för att det är kul. Men roligt ändå att du kika förbi😄

Ha det gryyyyymt💙


Likes

Comments

Tja tja bloggen😜

Som ni kanske redan har läst så ska jag hjälpa mina kusiner att flytta imorgon. Spännande spännande. Länge sedan jag gjorde eller hjälpte till med någon inflyttning. Så det blir kul (tror jag😜). Under nästintill hela dagen är det bara jag som kommer hjälpa dom att flytta (ur min lilla familj), men sen på efter middagen kommer även pappa. Så vi får se om man får lyfta några tunga lådor och visa hur stark man är 😜 Dock verkar det som att dom sparar det tunga tills pappa kommer....så blir nog ingen chans för mig att visa hur biffig jag är...😭 hahahaha😜

På kvällen blir det dock andra planer. Någon gång runt 20 tiden tar jag tåget in till Strängnäs (från Eskilstuna) för att träffa några av mina älskade vänner ❤ Vi ska nämligen gå på bio och se "livet efter dig". Det är jag taggad för!!


Jag tror att många känner till den filmen, fast kanske främst boken. Den handlar om en tjej som heter Louisa och en handikappad man vid namn Will. Storyn är väldigt romantisk. Mer än så kommer jag inte säga😉 För iallafall jag gillar inte speciellt att få reda på mycket av storyn innan jag läst boken eller sätt filmen. Jag tycker det blir spännande utan att veta. Därför avstår jag gärna att läsa baksidan på böcker😝

Just nu håller jag på att läsa boken. Jag har inte kommit så långt ännu. Troligtvis kommer jag inte läst klart den tills jag ska se filmen. Men jag hoppas på att det fortfarande blir intressant och spännande att läsa boken efteråt.

Tipsar väldigt om att läsa boken och att se filmen!! Har hört att båda är väldigt bra, och än så länge äger boken.


Tycker omslaget ser sååååå härligt och vackert ut😍


Ha det så bra!! Hörs👋

Likes

Comments

Hej hej alla härliga!! 😄

Trevligt att du hittade hit (igen?)😜

Som ni kan läsa i rubriken så kommer jag inom en snar framtid få ett nytt rum. Man kan dock defeniera nytt rum på lite olika sätt. Så för att kort förklara så ska jag göra om mitt rum helt. Inga väggar ska rivas eller byggas. Men nya tapeter och möbler ska fixas. Ska bli himla nice. Förut var jag faktiskt väldigt skeptisk till att göra om mitt rum. Ville inte ta bort någonting, för allt bar liksom med sig ett minne och lite nostalgi... eller hur jag ska förklara. Hoppas ni förstår 😜.

Men allt skjutsades igång helt oförberett i Söndags. Då det helt random vid matbordet bestämdes att en av min kusiner skulle köpa min säng 😜 Hon hade tydligen suktat efter en precis likadan som jag har så det passade perfekt. Eftersom vi pratat om att köpa ny säng till mig. Himla kul:))))

Så av den anledningen tillbringade jag dagen innan gårdagen (😂) med att rensa ut HELA mitt rum. Sortera saker som ska slängas, sparas och skänkas. Ett himla jobb alltså.....men helt klart värt det!! Anledningen till sorteringen var för att min farfar imorn 7.30 (TIDIGT) kommer och hämtar min (gamla) säng. Så jag satte igång att göra om mitt rum direkt 😂. Har väldigt svårt att göra mig av med saker. Vill jätte gärna spara ex alla tidningar, teckningar, klåtter papper etc för när jag kollar på dom ser ja så mycket minnen. Men nu har jag slängt det mesta...men inte allt ;)

Det var ett ganska kul sätt att spendera dagen på. Förutom att jag blev lite uttråkad och att jag kände att jag börjar bli gammal (snart 16 omg:P). Nej, men fick bara lite ont😂

En sån här säng fast vit hade jag. Hade även en tredje säng under som man kunde dra ut. Extremt praktiskt om man bjuder hem en stor skara att sova över hemma.


Såhär ser rummet och sängen ut nu :P (och min pappa)

Redo att hämtas!!Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... så var väll min dag. Annars har jag legat och läst och bara chillat. Har haft ute marsvinet nästintill hela dagen. Han springer runt och tjuter, och det är inte speciellt enkelt att förstå vad han menar....men har en känsla av att han saknar sin marsvins kompis.:(

Iallafall så ska jag alltså upp runt 7.00 imorn för att vara beredd när farfar kommer och hämtar sängen. Vi kör sedan till Eskilstuna där mina kusiner bor och så hjälper vi dom packa upp. Spännande att se deras nya lägenhet😍

På kvällen sedan har jag lite planer......som ni om en snar framtid kommer få reda på!!

Ha det gott!!

Likes

Comments

Tjena tjena igen.

Det dröjde visst inte så länge tills det blev ännu ett inlägg. Känner att jag har lite flow just nu, och att det är så jäkla kul. Men känner även att jag vill berätta mer om mig själv. För alla vet nog inte speciellt mycket om lilla jag 😜 (använder många smileys, love them)

Men mitt namn som ni troooooolitvis har förstått vid det här laget är Fanny (Kristina) Lindblad. Jag är född 2000, men är ett december barn, och därför är jag fortfarande 15 år. Exakta datumet för min födsel är 10 december. Många tycker dock jag ser yngre ut än 15 år, speciellt nu när jag klippte lugg för 8 dagar sen. Men det är inget som stör mig. Nu när jag börjar komma upp i dom äldre åren vill en del se yngre ut😉. Hahahaha.....förbereder på att denna blogg kommer innehålla mycket onödig fakta 😜

Mer fakta om mig, är att jag ÄLSKAR att göra saker. Det kan nästan vara vad som helst. Till och med städa toaletter kan vara kul 💩. Men det bästa jag vet är att resa. Både med familj och vänner. Att upptäcka nya saker är extremt häftigt😍

Brorsan tog en selingstur i kroatien

Här var jag i Gambia 2011

Vi körde lite konster i Italien ;)

(Jag är blondinen på alla bilder)

Fast att bara umgås med kompisar och familj slår mycket. Det är något jag gärna gör under min fritid. Fritiden spenderar jag också gärna på något härligt shopping center eller i skogen.

Några intressen som jag har är gymnastik, teater, sång, hjälpa andra och att bara chilla. Allting faller mig i smaken iprincip.

Jag bor i en liten stad i det halv stora landet Sverige tillsammans med min familj. Familjen består av en pappa en mamma en lillasyster en lillebror och en hamster. Just nu har vi även ett marsvin. Tyvärr behöver vi sälja honom :(

Förutom villan i lilla Strängnäs har min familj och våra kusiner en villa vid vattnet ute på landet i lilla Torpa. Enligt mig är det den absolut bästa platsen på jorden.

Jaaaaaa... det var en del om mig.

Under tidens gång kommer ni få reda på en hel del mer om mig.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Hej hej du som läser!! Jag kan börja med att varna om att jag aldrig riktigt har bloggat förut.Så vet inte riktigt vad jag ger mig inpå. Eller jag har iof haft några bloggar som varat i någon månad, i bästa fall två😉 Någon gång har jag haft blogg själv, annars bara med kompisar. Två exempel jag kom och tänka på nu är när jag och en kompis vid namn Nora skapade en blogg som handlade om rökning......hahahaha. Jag avskydde de personer som gjorde det, och att de gjorde det. Men ingen fara! Har växt ifrån det nu 😜 En annan blogg jag har haft var med Alma och Emma. Bloggen hette Paprikorna. Ingen aning varför faktiskt. Kommer inte på någon anledning....vi kanske var sugna på paprika när vi skapade bloggen eller så tyckte vi kanske att paprikans färg var fin. Nobody knows hahahahaha...


Såhär såg våran header ut från början (jag gjorde den) ->

Fast dom andra i bloggen tyckte inte speciellt mycket om den (nu försår jag varför😝) så därför gjorde jag om den till ->

Måste säga att vi var himla söta

Nu ska jag sluta babbla om mina gamla bloggar. För det viktigaste är nog att jag skapade en ny blogg idag. Wehooooo. Ska faktiskt bli himla kul!! Jag har inga riktiga planer eller mål när det gäller bloggandet, utan fick bara lust att börja blogga. Ska bli super kul att skriva av sig om allt möjligt :P

Om ni inte har läst beskrivningen (finns på vänster sida) så ska jag berätta lite vad ni kommer kunna läsa om. Lite kort fattat kan jag säga att jag kommer blogga om allt möjligt. Om vad jag gör, ska göra, vill göra, äter, tycker, tänker, om mode (skulle inte säga att jag är speciellt bra på det dock), naturen. Det som finns mellan himmel och jord helt enkelt.

Jag kommer publicera lite blogginlägg då och då :P Så ofta som möjligt iallafall. Ibland flera gånger per dag och ibland hoppar jaa över någon dag. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Ha det så bra, så hörs vi om du kommer tillbaks hit 😜

Likes

Comments