Header

Hej ! Mår lite dåligt just nu och kan inte riktigt se framgångar och lycka i livet, misstag och ångest kommer mer och mer upp i mitt huvud istället. Vilket leder till sömnlösa nätter....

Men jag försöker stå i mot detta. Jag vet inte hur många gånger jag ser mig i spegeln och för att se om jag kanske har blivit lite smalare om min mage. Hur många kvällar jag tänker " så här skulle jag inte ha gjort " eller "varför sa jag så" ! Jag oroar mig ofta om vad folk ska tycka om mig .....
_____________________________________________________

Ursäkta för så negativt inlägg ! Men förhoppningsvis blir jag på bättre humör snart så jag kan uppdatera ofta med intressanta inlägg! Kram 🌸


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, gårdagen var första heldagen i Amsterdam eftersom vi bilade ner till Nederländerna. Vi strosade runt med bara en plan att göra. Men så fort vi kom utanför tågstationen en bit bort, låg ett stort affär ( Primark ) med 5 våningar med billiga och snygga kläder, där jag fyndade 2st tröjor. Efter någon timmes shoppade och letande efter ett ställe att äta på hittade vi ett Pannkaksställe. Precis som en vanlig pizza var en Pannkaka, största jag själv har ätit 😂 Planen där efter var att gå till Anne Franks hus, jag såg i framemot detta men slutade med att det inte blev något. Köerna var otroligt långa, kanske 1-2 timmars kö.

Idag börjades dagen med en 1 timmes sightseeing tur med båt. Vilket var sådär, eftersom nästan allt såg samma ut... shoppade sedan lite till!!!

Imorgon åker jag hem!!!! Kram 💕

Likes

Comments

Hej, det var otroligt länge sedan jag var här inne på bloggen, men har liksom inte orkat uppdatera som alla andra inlägg, jag har brukar börja med.... Jag själv känner att blogga inte går så bra för mig. Men ändå ett bra sätt att ta tag i mitt liv! Såå.... jag är osäker på om detta skall bli en fotoblogg eller en om min vardag. Skriv gärna vad ni tycker. Så ska jag uppdatera så mycket jag kan denna månaden !!!!!!

Likes

Comments

Hej ! Jag är så himla glad!!! Tindra är frisk, så jag tog en lite tur ut, eller vi red på en grusväg. Hon haltade inte ens. Själv trodde jag hon skulle vara pigg efter 6 månaders vila men istället var hon hur lugn som helst.

Imorgon är det sista skoldagen för mig också fats vi slutar på Torsdag, men då ska jag åka till Kanarieöarna istället. När har nu jullov ? Kram !!!!!

Likes

Comments

Hej, jag är så dålig på att uppdatera bloggen, man kan inte heller kalla mig bloggare men jag ska försöka så ofta jag kan.

Det har gått drygt 2 månader sen sits, och jag hade funderingar på att ta bort bloggen ( gör inte det ) men nu tänkte jag lägga ut antingen lite bilder eller skriva något intressant som har hänt i vecka, som jag tänkte lägga ut minst en gång i veckan!!!!

Jag är fortfarande hos Tindra fast hon ska vila i månad eftersom hon är halt. Men nästa vecka ska hon förhoppningsvis till veterinären, jag skulle bli jätteglad om hon är frisk och inte haltar längre. Isåfall skulle jag börja skritta henne fram till våren innan vi kan trava ( bara så hon blir riktigt frisk ) . Tills vidare ska jag fortsätta borsta henne, efter jag har ridit Martin.

Innan jag avslutar vill jag bara tipsa om @juliaanderssonnnn hon är ny här och skulle nog bli tacksam om ni kollar hennes blogg !!

Likes

Comments

Hej, idag fotade jag lite andra hästar. Tog 40 st bilder men bara 6 st blev bra 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Likes

Comments

Hej , idag blev det ingen rundtur i stallet för er =(
Men imorgon gör jag ett inlägg om Liebster Awards.

Idag var jag på ängkullen med @tildakarlsson , vi kom 12:30 och började direkt att ta in Nisse och Dolly som jag gick med. Efter 20 min borstning och tränsat Nisse, red vi en tur i skogen. Kl 14 var vi tillbaka och jag åt medan Tilda borstade Nisse.

Sedan hjälpte vi ridläraren att ta in hästarna inför ett kalas. Det blev 9 barn och 9 hästar :) Detta höll på i 1,5 timme och nu är jag helt slut !

Ska äta äpplepaj med vaniljsås och titta på Tv.

Likes

Comments

Hej , denna veckan har varit ganska dålig uppdatering av mig., och inläggen har blivit korta. Men nu kommer jag skriva ganska långt inlägg om söndag och denna veckan !

Så jag börjar med Söndag ! Jag och @tildakarlsson red till galloppängarna, eller jag gick med fallabellan Dolly och Tilda red Nisse som vanligt. Det var en bra runda att galoppera på och det var helt vindstilla. Hela vägen var gräs och roligt att galoppera på😝. Jag sprang före Nisse med Dolly och busade. Fast Dolly inte hade varit ute på nästan en hel månad var hon jätte pigg . Det slutade med att Tilda lät mig galoppera Nisse ett varv, och det var underbart. En rolig sak som hände i stallet efter att vi hade kommit hem och släppt ut Nisse.Gick Tilda och jag in i stallet och skulle gå och hämta slickgodisen som vi skulle ge till shettisarna. Då kom det någon, Tilda och jag är ganska fega så hon drog in mig i fonderkammaren, där låssades hon leta rätt kraftfoder till Nisse. När hon var bort sa Tilda att hon skulle kolla i boken om hur mycket kraftfoder Nisse behövde men istället tog hon slockgodisen. Då sa jag " sket du i det " ,Tilda fortsatte gå ut i stallgången och sa " det var en undanmanöver...."😂👍🏻Denna veckan har jag inte orkat skriva ett långt inlägg! Som jag skrev i måndags så bokade jag ridläger till sjöis !

Men idag efter 1 månad satt jag på hästryggen igen, men inte på Tindra utan Martin, en 16 årig och mycket trygg och snäll häst. Mamma red på 4 åriga Blåeld som egentligen kallas för Olle. Det blåsten men solen lyste ändå, och det blev en riktigt mysig 30 min tur !!!!!

Likes

Comments