Header

Heeej !

Det är 24 grader och nästan sommar nu, vilket är underbart.. Nu börjar sommarlovet närma sig, så här är ett enkelt recept på nyttig chokladglass av mig !

  • 2 bananer
  • 1,5-2 msk kakao
  • lite kokosmjölk ( fungerar lika bra med vanlig )
  • hallon att lägga i glassen
  • mixer

Blanda bananerna, kakaon och kokosmjölken. Lägg i chokladsmeten i glassbehållare tillsammans med hallonen och ställ in den i frysen i några timmar tills den är klar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heeej !

Idag red jag ut en sväng med Tindra i skogen på morgonen, vilket gick jättebra. Dock var vädret lite sämre och var lite molnigt.

Just nu sitter jag i uterummet och äter fruktsallad med grädd och choklad!

Krrrraaaamm !!

Likes

Comments

Hej ! Mår lite dåligt just nu och kan inte riktigt se framgångar och lycka i livet, misstag och ångest kommer mer och mer upp i mitt huvud istället. Vilket leder till sömnlösa nätter....

Men jag försöker stå i mot detta. Jag vet inte hur många gånger jag ser mig i spegeln och för att se om jag kanske har blivit lite smalare om min mage. Hur många kvällar jag tänker " så här skulle jag inte ha gjort " eller "varför sa jag så" ! Jag oroar mig ofta om vad folk ska tycka om mig .....
_____________________________________________________

Ursäkta för så negativt inlägg ! Men förhoppningsvis blir jag på bättre humör snart så jag kan uppdatera ofta med intressanta inlägg! Kram 🌸


Likes

Comments

Hej, gårdagen var första heldagen i Amsterdam eftersom vi bilade ner till Nederländerna. Vi strosade runt med bara en plan att göra. Men så fort vi kom utanför tågstationen en bit bort, låg ett stort affär ( Primark ) med 5 våningar med billiga och snygga kläder, där jag fyndade 2st tröjor. Efter någon timmes shoppade och letande efter ett ställe att äta på hittade vi ett Pannkaksställe. Precis som en vanlig pizza var en Pannkaka, största jag själv har ätit 😂 Planen där efter var att gå till Anne Franks hus, jag såg i framemot detta men slutade med att det inte blev något. Köerna var otroligt långa, kanske 1-2 timmars kö.

Idag börjades dagen med en 1 timmes sightseeing tur med båt. Vilket var sådär, eftersom nästan allt såg samma ut... shoppade sedan lite till!!!

Imorgon åker jag hem!!!! Kram 💕

Likes

Comments

Hej, det var otroligt länge sedan jag var här inne på bloggen, men har liksom inte orkat uppdatera som alla andra inlägg, jag har brukar börja med.... Jag själv känner att blogga inte går så bra för mig. Men ändå ett bra sätt att ta tag i mitt liv! Såå.... jag är osäker på om detta skall bli en fotoblogg eller en om min vardag. Skriv gärna vad ni tycker. Så ska jag uppdatera så mycket jag kan denna månaden !!!!!!

Likes

Comments

Hej ! Jag är så himla glad!!! Tindra är frisk, så jag tog en lite tur ut, eller vi red på en grusväg. Hon haltade inte ens. Själv trodde jag hon skulle vara pigg efter 6 månaders vila men istället var hon hur lugn som helst.

Imorgon är det sista skoldagen för mig också fats vi slutar på Torsdag, men då ska jag åka till Kanarieöarna istället. När har nu jullov ? Kram !!!!!

Likes

Comments

Hej, jag är så dålig på att uppdatera bloggen, man kan inte heller kalla mig bloggare men jag ska försöka så ofta jag kan.

Det har gått drygt 2 månader sen sits, och jag hade funderingar på att ta bort bloggen ( gör inte det ) men nu tänkte jag lägga ut antingen lite bilder eller skriva något intressant som har hänt i vecka, som jag tänkte lägga ut minst en gång i veckan!!!!

Jag är fortfarande hos Tindra fast hon ska vila i månad eftersom hon är halt. Men nästa vecka ska hon förhoppningsvis till veterinären, jag skulle bli jätteglad om hon är frisk och inte haltar längre. Isåfall skulle jag börja skritta henne fram till våren innan vi kan trava ( bara så hon blir riktigt frisk ) . Tills vidare ska jag fortsätta borsta henne, efter jag har ridit Martin.

Innan jag avslutar vill jag bara tipsa om @juliaanderssonnnn hon är ny här och skulle nog bli tacksam om ni kollar hennes blogg !!

Likes

Comments

Hej, idag fotade jag lite andra hästar. Tog 40 st bilder men bara 6 st blev bra 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Likes

Comments