Header

Hej ! Jag är så himla glad!!! Tindra är frisk, så jag tog en lite tur ut, eller vi red på en grusväg. Hon haltade inte ens. Själv trodde jag hon skulle vara pigg efter 6 månaders vila men istället var hon hur lugn som helst.

Imorgon är det sista skoldagen för mig också fats vi slutar på Torsdag, men då ska jag åka till Kanarieöarna istället. När har nu jullov ? Kram !!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, jag är så dålig på att uppdatera bloggen, man kan inte heller kalla mig bloggare men jag ska försöka så ofta jag kan.

Det har gått drygt 2 månader sen sits, och jag hade funderingar på att ta bort bloggen ( gör inte det ) men nu tänkte jag lägga ut antingen lite bilder eller skriva något intressant som har hänt i vecka, som jag tänkte lägga ut minst en gång i veckan!!!!

Jag är fortfarande hos Tindra fast hon ska vila i månad eftersom hon är halt. Men nästa vecka ska hon förhoppningsvis till veterinären, jag skulle bli jätteglad om hon är frisk och inte haltar längre. Isåfall skulle jag börja skritta henne fram till våren innan vi kan trava ( bara så hon blir riktigt frisk ) . Tills vidare ska jag fortsätta borsta henne, efter jag har ridit Martin.

Innan jag avslutar vill jag bara tipsa om @juliaanderssonnnn hon är ny här och skulle nog bli tacksam om ni kollar hennes blogg !!

Likes

Comments

Hej, idag fotade jag lite andra hästar. Tog 40 st bilder men bara 6 st blev bra 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Likes

Comments

Hej , idag blev det ingen rundtur i stallet för er =(
Men imorgon gör jag ett inlägg om Liebster Awards.

Idag var jag på ängkullen med @tildakarlsson , vi kom 12:30 och började direkt att ta in Nisse och Dolly som jag gick med. Efter 20 min borstning och tränsat Nisse, red vi en tur i skogen. Kl 14 var vi tillbaka och jag åt medan Tilda borstade Nisse.

Sedan hjälpte vi ridläraren att ta in hästarna inför ett kalas. Det blev 9 barn och 9 hästar :) Detta höll på i 1,5 timme och nu är jag helt slut !

Ska äta äpplepaj med vaniljsås och titta på Tv.

Likes

Comments

Hej , denna veckan har varit ganska dålig uppdatering av mig., och inläggen har blivit korta. Men nu kommer jag skriva ganska långt inlägg om söndag och denna veckan !

Så jag börjar med Söndag ! Jag och @tildakarlsson red till galloppängarna, eller jag gick med fallabellan Dolly och Tilda red Nisse som vanligt. Det var en bra runda att galoppera på och det var helt vindstilla. Hela vägen var gräs och roligt att galoppera på😝. Jag sprang före Nisse med Dolly och busade. Fast Dolly inte hade varit ute på nästan en hel månad var hon jätte pigg . Det slutade med att Tilda lät mig galoppera Nisse ett varv, och det var underbart. En rolig sak som hände i stallet efter att vi hade kommit hem och släppt ut Nisse.Gick Tilda och jag in i stallet och skulle gå och hämta slickgodisen som vi skulle ge till shettisarna. Då kom det någon, Tilda och jag är ganska fega så hon drog in mig i fonderkammaren, där låssades hon leta rätt kraftfoder till Nisse. När hon var bort sa Tilda att hon skulle kolla i boken om hur mycket kraftfoder Nisse behövde men istället tog hon slockgodisen. Då sa jag " sket du i det " ,Tilda fortsatte gå ut i stallgången och sa " det var en undanmanöver...."😂👍🏻Denna veckan har jag inte orkat skriva ett långt inlägg! Som jag skrev i måndags så bokade jag ridläger till sjöis !

Men idag efter 1 månad satt jag på hästryggen igen, men inte på Tindra utan Martin, en 16 årig och mycket trygg och snäll häst. Mamma red på 4 åriga Blåeld som egentligen kallas för Olle. Det blåsten men solen lyste ändå, och det blev en riktigt mysig 30 min tur !!!!!

Likes

Comments

Hej ! Igår bokade jag ridläger på sjöis vecka 26 🙌🏻. Jag ska åka dit första gången ( ensam ) ...Är det någon mer som ska åka dit ? Kommentera gärna !!!!! 

Likes

Comments

Hej, hela denna veckan har varit jobbig! Två prov, NO och SO, och sen 4 läxor😖. Själv har jag inte hunnit skriva ett inlägg, men ska försöka skriva minst 3 st inlägg nästa vecka !!

Just nu håller jag på att göra om mitt rum, men än så länge har jag bara fixa lite grejer på fönsterbrädan och och ett sängbord 😬 !

Om 20 min ska jag träffa @tildakarlsson !!! Hon ska rida och jag leda Dolly som är en Fallabella . Vi ska gå till ett ställe som kallas för galloppängarna ! Där ska Tilda konditionsträna Nisse och jag ska bara busa med Dolly😛

Likes

Comments

Ska ha NO om 10 min, nu är det mycket läxor och 2 prov på samma vecka. Jag såg att jag blev nominerad i Liebster Award . Kan någon förklara vad det e ? Jag ska göra ett inlägg ikväll om jag hinner!!!


Kram❤️

Likes

Comments