Header

Kollade igenom några bilder från förra sommaren. Jag saknar verkligen att vara brun, man slipper ha smink, man ser piggare ut och allmänt fräschare. Denna sommaren ska jag försöka bli ännu brunare hehe.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Börjar vänja mig vid håret nu och börjar känna mig ganska nöjd... Ikväll ska jag hem till Fredrica och vi ska laga mat osv. Det är fest på stranden men vi har inte bestämt oss än, ingen av oss är så sugna på de men sen vill man ju samtidigt inte missa något 😉


Likes

Comments

Hej, kom hem för en timme sen ungefär, 3 timmar tog de haha.. Färgade iförsig ögonbryn och ögonfransar med. Vet inte om jag är nöjd än.. Eftersom jag hade utväxt sen innan så blev det lite olika nyanser på slingorna men jag köpte några produkter som jag tänkte visa senare som skulle hjälpa mot det ojämna , annars kommer solen i sommar fixa till de.


Likes

Comments

Har tagit det lugnt hela dagen. Varit ute på PW, fått undan massa plugg och sovit lite hehe. Nu ska jag lägga mig och kolla kickstart med kaffe sen ska jag försöka sova för ska vara hos frissan redan tio imorgon. Är väldigt spänd på hur det ska bli men förhoppningsvis blir det hur bra som helst!


Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas alla hade en trevlig Valborg igår, det hade jag iallafall! I början var det jätte svårt att få igång grillen så jag och Fiona fick springa och leta efter någon som kunde låna oss tändvätska, så det löste sig tillslut! Sen träffade vi alla vid 9 och det var mycket mer folk än vad jag trodde faktiskt. Kan lägga upp bilder och sånt sen men måste kolla igenom dem först.


Likes

Comments

Efter skolan så går jag Fiona hem till mig och tar det lugnt och sen måste jag sortera ut några saker på mitt rum osv. Sen vid 6 kanske så börjar vi fixa oss lite för vid 7 halv 8 ska jag,Fiona,Fredrica och Louise ner till stranden och grilla och sedan vid halv 9/9 ska vi träffa några andra på stranden och där ska de vara fest, vet inte vad man ska kalla de haha. Det kommer säkert vara sjukt kallt ås vet inte hur länge vi stannar men det tar vi som de kommer. 

bild sen förra sommaren!

Likes

Comments

Hej, har precis haft matte prov och det kunde inte gått sämre hahaha. Det har gått så himla dåligt för mig nu på senaste så skulle inte förvåna mig om jag får F i matte denna terminen. Men det är bara att fixa de så gott det går i nian. 

Likes

Comments

Här kommer videon. Ser väldigt trött ut och jag känner mig ganska obekväm framför kameran... Vet inte om jag vill fortsätta lägga upp videos på youtube eller om jag bytar till videofy men jag vet inte hur man får videos från datorn till mobilen och man kan inte lägga upp videos via datorn på videofy längre tyvärroch det blir så kass kvalité via mobilen.Vet någon hur man gör så säg gärna till!


Likes

Comments