Helgen blev kanske inte riktigt som den var tänkt att bli. Mitt glada humör och känslan att jag klarade allt byttes snart ut mot det tvärt emot när förkylningen blev värre. Med en röst som knapps existerar och ett huvud som väger minst 50 kg for jag idag hem från skolan och vilar upp mig efter en ansträngande helg för en förkyld person.

Inget allvarligt inlägg blev det heller, det för ske en annan gång, för ibland så blir det inte riktigt som jag hade tänkt mig, och det är också helt okej.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en mysig serie och ta det lugnt och så får jag hoppas att imorgon får bli en mer produktiv dag för mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Terminens första riktiga skoldag är nu avklarad och möjligtvis har en liten hoppfullhet spridit sig hos mig. En dag där jag levererat mitt bästa humör och trots feber och illamående klarat av. Jag är känner mig bäst, som jag är oövervinnelig och det är helt okej att känna så.

Dagen har även bjudit på -19 grader kallt, men trots att det är så kallt att jag undviker att gå ut och att ögonfransarna fryser om en är ute nog lång tid så är det faktiskt fint. Mitt älskade Luleå och mitt älskade Norrbotten, du är vacker och jag är så tacksam att det är här jag får växa upp.

Planerna för kvällen är att nu spendera lite tid med Villes familj, äta god middag och verkligen fira att det är fredag. Efter det fortsätter firandet hemma hos min älskade vän Axel med andra älskade vänner. Målet med kvällen är att spela sällskapsspel och ha fredagsmys, precis sådana kvällar som är så viktiga, enligt mig.

Resterande av helgen blir tillägnad till jobb, både lördag och söndag. Förhoppningsvis kan jag och Villes yngsta lillasyster även gå på bio imorgon kväll om det är någon bra film som går. Vi såg för inte så länge sedan "Jumanji" den äldre versionen, och efter det har vi bestämt oss för att vi definitivt måste planera in en biodejt för att se den nyutkomna versionen. Imorgon är även planen att skriva ett mer allvarligt inlägg, känner att det finns mycket tankar som hade kanske behövts skriva ner, vi ses då!

Likes

Comments

För att presentera mig själv kommer här 15 stycken fakta om mig:

 1. Den 31 december år 1999 så anlände jag som en raket till världen (enligt mamma då). Millenniumbarnet, här är jag.
 2. Min familj betyder allt för mig och jag är som lyckligast när jag är med dom.
 3. Jag och min pojkvän, Vilhelm, firar vår 3års dag i mars och vi lärde känna varandra för lite mer än 4 år sedan. Har ingen aning vad jag hade gjort utan honom.
 4. Jag har ca 120 tremänningar.
 5. Jag tycker att alla människors lika värde är något utav de viktigaste som finns och har främst engagerat mig ideellt med ensamkommande flyktingbarn och feministiska frågor.
 6. Är en väldigt känslosam person. Är jag glad är jag jätte glad, är jag ledsen är jag jätte ledsen osv. Alla förstår oftast direkt vilket humör jag är på.
 7. På fritiden älskar jag att dansa, men pga min rygg kan jag tyvärr inte utvecklas så mycket som jag vill inom dansen. Dansar skapande modernt/jazz.
 8. Jag har 2 eller 3 (??) st diskbråck i min ländrygg. Har haft det utan att någon visste var smärtan kom ifrån i ca 2 år, det är nyligen läkare har bekräftat det. Diskbråck suger, särskilt när det typ bara är jag och 60 åriga gubbar som är drabbade.
 9. Min absolut största talang är att sova, även fast jag inte är trött kan jag lätt sova 12 timmar i sträck.
 10. Jag gör mina naglar hos min kusin ca var 4-5 vecka, denna gång körde vi på en mer naturlig form med rosa och glitter.
 11. Det godaste som finns är tomater och om ingen stoppar mig äter jag upp alla vi har hemma. 
 12. Har världens finaste vänner som alltid finns där för mig och tillsammans är vi bäst!
 13. Vill egentligen inte erkänna detta men är ganska tävlingsinriktad och hatar att förlora.
 14. Det roligaste som finns är att prata med människor och lära känna nya människor, det sista jag skulle kalla mig själv är blyg.
 15. I april 2017 bodde jag som utbytesstudent i 1 vecka hos världens sötaste familj i Mataró, Spanien. Är inte världens bästa på spanska och var så lättad att min värdfamilj kunde engelska så jag vägrade prata spanska under hela veckan hahah.

Kanske lite tråkiga frågor, men tänker att det iallafall får duga lite som en "grund". Har idag invigt det viktigaste med att bli 18, sjukanmäla mig själv. Så stannade hemma från dagens enda lektion och har bara tagit det lugnt och vilat. Nu ska jag och Ville göra det sista för kvällen och sedan sova, vi hörs imorgon! 

Likes

Comments

Hej!

Konstigt känns det, sist jag hade en blogg som jag aktivt redigerade på var jag 11 år och de värsta jag hittills i mitt liv hade gått igenom var när jag inte fick sitta bredvid min bästis i klassrummet eller när mina föräldrar inte lät mig åka till den där kompisen efter skolan. Nu sitter jag här 7 år senare (?? fick en chock när jag räknade, I´m old) och med inte bara fler år på nacken så har jag även med mig ett ton andra erfarenheter, både positiva och negativa. Det är erfarenheter som idag format mig och ger många förklaringar varför jag är den jag är.

Jag tänker att denna sida inte kommer vara som en blogg för mig, den ska användas som ett sätt så jag kan om några år kunna kolla tillbaka och reflektera över min absolut sista termin termin på gymnasiet, får vi hoppas. Jag hoppas även att när jag om flera år kollar tillbaka vad jag under denna termin delat med mig av så ska jag känna mig stolt över vem jag är och känna mig stolt att jag förhoppningsvis gjort något av alla drömmar jag i nuläget har planerat framöver.

Har även tänkt att göra videor att lägga ut, just av samma anledning. För min egna skull. 

Nästa inlägg har jag tänkt gå igenom lite mer om mig själv då jag känner att ett inlägg ikväll får räcka.

Hoppas att det finns någon där ute som vill följa mig genom denna resa fram till studenten och att vi kanske kan peppa varandra då denna termin just nu känns omöjlig att klara av haha.Likes

Comments