Dra dit pepparn växer pls
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1163 Readers

Likes

Comments

Hej alla läsare, vänner, familj mm

Ligger och kollar film och sitter och hatar på mig själv för jag glömde mitt jävla läsförståelse häfte i skolan, dumma, dumma Fanny..

Och imorgon är de onsdag, döööööööö
Och ni som har följt min blogg vet mycket väl vafan jag tycker om onsdagar, usch vilken värdelös dag.

Nåja, de braiga i mitt liv nu är min dator och Diego puss hej


  • 1203 Readers

Likes

Comments

Tjenaaaa

Jag kom typ nyss hem efter att ha käkat thai mat med min käraste farmor haha. Medans vi gjorde de så stack Lowe och solade solarium på Meddo här i Ljungby.

Nu sitter jag o Lowe på balkongen och snackar om allt från killar till apelsiner.
Tänk va livet är bra när man har en bästavän som Lowe 💓


  • 1243 Readers

Likes

Comments

Hej alla, rubriken säger rätt mycket haha

Jag vet inte ens vilken dag det är, jag tänkte skriva datumet som rubrik, men jag vet inte ens vilken dag det är? Har ju varit hemma så mycket så de är ju inte så konstigt

Jag tänkte fixa en ny header, är dock inte precis proffsig på de, så ni får inte döma mig för jag bloggar och inte kan göra en header, liksom alla kan inte de o så är de, så jag gör på mitt lilla vis. Tänkte nog använda photoscape tror jag, de är enklast.

Imorgon ska jag faktiskt till skolan, men det är endast för att Julia ska sova hos mig imorgon, så jag måste till skolan om hon ska få sova här.

Nu ska jag göra min header, puss
Lägger upp lite bilder sådär fint

  • 1295 Readers

Likes

Comments

Tjollahej hopp!

Ligger nere på mitt rum och kollar på Trolltyg i Tomteskogen och bara snyter mig och snyter mig hela tin'. Lowe och Clara var nyss här för de skulle värma deras billys pan pizza eftersom skolmaten var nog inget att hurra för, fläskkött gryta med vitkål & squash, låter väl, inte sådär jätte gott..

Vid 1 ska jag möta upp Julia för vi ska va här lite och dricka kaffe o så, de blir la mysigt! Jag älskar verkligen när mina vänner kommer för att hälsa på mig när jag är sjuk, jag älskar de riktigt mycket. De är väldigt omtänksamt och snällt liksom.

Fick en smäll med tofflan innan med, kul där.
Jag har ju smittat lilla pappsen och han har ju lika dåligt immunförsvar som jag så när jag kom upp och väckte han idag så drämde han till mig med tofflan hahaha, men de är synd om han.

Nu ska jag gå upp och försöka få han till att säga att han älskar mig för de ända han säger är: jag kan älska dig när jag är frisk igen.
Hahahaha, bye


  • 1355 Readers

Likes

Comments

Okej

Såklart, så är Fanny sjuk igen och kan inte andas genom näsan, jag har feber och kallsvettas, vafan ska jag göra. Jag är sjuk jämt och fucking ständigt. Mamma tror jag har lunginflammation oxå, o de är ju kul, verkligen..

Ska man kanske berätta något bra? Eller nej juste, de finns inget bra att berätta för jag saknar mig jävla Lowe, jag saknar en pojkvän som kan hålla om mig nu utan att bry sig om ifall jag smittar honom, jag saknar mat eftersom jag smittat pappa så orkar han inte laga mat, jag saknar choklad för jag håller på att dö så sugen jag är, jag saknar en jävla massa saker.

Men nu ska jag fortsätta tjura och snora och kolla på fast & furious 4

Snapa eller dö - fannykruljac

Fråga på ask med

  • 1396 Readers

Likes

Comments

Tjena!

Jag har färgat håret! Woooo, åh jag hade sån jävla besluts ångest, först hade om "ska jag göra de eller inte" sen va de om vilken färg haha. Men jag är ganska nöjd med resultatet faktiskt, eftersom de blev nästan min naturliga hår färg, så de va ju bra tycker jag.

Så ser de ut nuuuu
Och, ja, de är själv lockar


  • 1424 Readers

Likes

Comments

Hej jag hatar allt och alla just nu

Gud ville fan inte att jag skulle få spela idag, helt jävla sjukt.

Jag och Sebbe skulle spela dibbe 3 nu ikväll. Jag va hemma vid typ 9, så jag satte igång datorn, gick in på battle.net sen så gick jag in på Skype på telefonen för jag skulle lyssna på musik från mina högtalare. Först, så funkade inte Skype för jag blev utloggad var 5 jävla sekund. Så jag testade ladda ner Skype på datorn, och de blev precis samma jävla sak där. Sen försökte jag med att skapa en server på ventrilio men de funkade inte heller för port nummret fungerade inte. Sen försökte jag med Curse, de gick att höra Sebbe men de gick ju förfan inte att få igång jävla mic jävlen på mitt headset. Och tillslut, så provade jag Skype på mammas telefon, de gick i en minut sen va de kaputt. Sen gav jag upp.

Min kväll är åt helvete nu, så gonatt och sov inte gott
  • 1529 Readers

Likes

Comments

Tjäna!

Sitter och färgar ögonbrynen och snart ska jag noppa till dom lite. Jag gör fetta för jag pallar inte måla mina för de ser så fejk ut, eller va man ska säga. Vissa är riktigt jävla snygga i de och vissa är riktigt jävla fula i de, de bara är så.

Så, nog om Fannys åsikter och synpunkter.

Jag har absolut ingenting att göra, klockan är 20 över 9 och alla är ju i princip döda, ingen o ringa, ingen o skriva med, inget på insta eller snap. Vad ska man göra?


  • 1538 Readers

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Jag är sjuk, idag, igen. Så jag har dock inte så jätte mycket att berätta, jag längtar tills jag får gå ut igen, eller typ tills nästa fredag haha. Luan ska spela hemma match, säsongs avslut, så vi får la hoppas att dom vinner haha!

Nu sitter jag och kollad på Ice Age och väntar på Amanda och Evelina för dom ska hälsa på lilla mig hihi☺️ Jag ska fixa Amanda, och hon ska få låna en skit snygg klänning av mig för hon ska på tjejmiddag för Sandra fyller 14 idag!

OCH IKVÄLL KOMMER MIN BEBI LOWE HEM FRÅN BERLIN!! WOO!! Har saknat henne som fan :( ååh

Mina naglar igår blev fucked men skitsamma

  • 1656 Readers

Likes

Comments