View tracker

Det här med bloggande går fan inte bra för mig haha. Jag vet inte hur jag ska göra, men det lutar åt att bara lägga ner bloggen. Jag får se på jullovet, då kanske jag får lite inspiration och bloggar mer haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Både super goda och super nyttiga!

Likes

Comments

View tracker

Den smakade nästan exakt som riktig pasta, bara lite mjöligare. Man ingen som helst smak av bönor. Pastan växte inte lika mycket när man kokade dem. Jag ger de 4/5

Likes

Comments

Och nu blev det choklad också haha,

Likes

Comments

Idag hade vi en av de där dagarna där hela klassen knappt träffas för att vi har lunch olika tider m.m pågrund av B-språk. Men den här dagen var lite annorlunda för idag hade vi simning så på morgonen klockan 08:10 så var vi på simhallen och simmade 6längder bröstsim och 2 längder ryggsim.

Efter simningen så hann vi som har träslöjd ha det i 25 minuter innan det var dags för matte, på slöjd lektionen så skrev vi bara allt vi hade gjort de här 2 gångerna vi har haft slöjd (vi har missat så många gånger för om det är något speciellt som händer är det alltid på onsdagar på morgonen).
Har man slöjd på gymnasiet? Haha dummaste frågan det beror väl på vilken linje man går på.

På matten gjorde vi lite förberedelse för "provet" vi ska ha imon. Ugh

Och sen efter det skulle vi som har franska ha franska och de som har tyska och spanska ära lunch, fuskigt för när vi franskor kommer och ska äta är typ allt slut hah.
Det var iallafall någon soppa, de flesta äter bara mackor.

Sen var det So där vi jobbar med brott&straff, sen imon ska vi ha gjort klart ett papper om existensiella frågor. Ugh

Vi slutade kvart i 3 tror jag och när jag kom hem så hände ingenting och sen åt jag middag som var åå nu kmr jag inte på namnet asså det är tortilla bröd med fyllning typ haha, och nu sitter jag här och bloggar. Har precis ätit chips.
Förstår inte hur man kan vara så onyttig som jag haha. Aja man
Är ju ändå tonåring.

Det var min dag
Hejdå!

Om ni vill veta hur innehållet på en kastanj ser ut haha, skalade den hör för några dagar sen. Bara för att liksom hehe

Likes

Comments

Kolla, alla bloggares dröm är ju att bli stora (om de inte redan är det såklart) bli sponsrade få gratis saker börja med yt och sedan kunna leva på bloggen och inte behöva jobba på "vanligt" jobb typ som Therese Lindgren . Okej kanske inte alla bloggare några kanske bara har en blogg för att skriva av sig vem vet. Men det jag vill är att bli "stor" haha för liksom varför inte.

Men asså jag tror inte det kommer gå, ja jag är väldigt negativ men ändå. Jag har INGENTING att skriva om, jag vill ju vara en av de där bloggarna som skriver 4 inlägg per dag men grejen är ju att de bloggarna alltid gör saker.

Men okej jag ska inte vara så, jag ska vara riktigt engagerad från och med nu. Men ni får vara förberedda på mycket skola haha.
Men tyvärr kanske inte så många bilder, vill inte gärna gå runt och ta bilder på allt. Blir det tråkigt?

Likes

Comments

Mm hahah det här inlägget är nog bara för att läska lite, kanske.

Likes

Comments

Kolla vilka sötisar!! Jag och mamma åkte och tittade på de hör små valparna i vislanda idag. Bara 3 veckor gamla!

Likes

Comments

Idag testade jag den "vanliga" bönbörgaren på McDonalds för att det är ju liksom söndag och då är man för lat för att laga mat haha. Nej men nu ska jag recensera den haha.

Jag trodde faktiskt att den här burgaren skulle vara mycket torrare än den andra el vego tror jag att den hette. Fast det var den INTE hah jag trodde bara det var på el vego där det va typ rött i burgaren asså jag vet inte hur jag ska förklara men det iallafall samma burgare som i el vegon. Jag tyckte om att burgaren var lika stor som bröder så det blev lika mycket av allt, det kanske det var på den andra också det var kanske bara jag som åt den konstigt men aja haha. Såsen var god och allt var helt enkelt bra. Jag ger den 4/5 för att jag skulle vilja ha något extra jag vet inte vad men bara någonting liksom.

Förlåt för jätte dålig bild!

Likes

Comments

Om ni inte redan har testat att göra sötpotatispommes så borde ni göra det så snabbt som möjligt.

Till 4 portioner:

8 stora sötpotatisar
3 msk olivolja
2 nypor flingsalt

Sätt ugnen på 200C skala och skär potatisarna i "stavar" lägg de på en plåt med bakplåtspapper ringla över olja och saltet. Sedan låt stå i mitten av ugnen i 25-30 min, ungefär efter halva tiden så ska man röra om pommesena försiktigt. Jag gjorde också så att ungefär 5 min innan så satte jag på "grill" inställningen på ugnen och satte plåten högst upp. Då blir det lite knaprigare!

  • 5 readers

Likes

Comments