I fredags fick vi sportlov vilket betyder att jag inte varit i skolan idag och det har varit jätteskönt. Ser framemot att bara vara ledig denna vecka, det behövs. Helgen som gick spenderade jag endast med min kära pojkvän vilket även det var mer än behövligt. Pussade hejdå till han igår och somnade sent, vaknade också sent och har mer eller mindre inte gjort något alls idag.

Imorgon hade jag dock tänkt att ställa klockan på 9 för att åka till gymmet och träna, därför ska jag försöka somna ganska tidigt ikväll men innan dess blir det något avsnitt serie.

Likes

Comments

Likes

Comments

Torsdag.. vaknade upp och mådde dåligt. Stannade hemma från skola i hopp om att må bättre vilket jag faktiskt gör. Har ätit lite mat och druckit mycket vatten, legat i sängen hela dagen vilket verkar ha gett bra resultat. Har också pluggat hela dagen och skickat in arbeten och även det känns skönt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Sämsta måndag.. startar veckan med att spendera en hel dag i sängen. Har blivit sjuk, vill inte gnälla men ibland måste man. Allt just nu är så tråkigt, skulle helst bara vilja boka flygbiljett och åka till varmare breddgrader nu med en gång. Att gå runt i detta elände och frysa ständigt passar inte mig, ge mig vår, sommar, bal och student.

Likes

Comments

En tidig alla hjärtans dag. <3

Likes

Comments

Likes

Comments