View tracker

Efter ett ben och rumppass med Alma har jag precis duschat och ska åka hem till henne för att laga kycklingtacos. Har lite bråttom så mer än detta inlägg blir det inte idag

Likes

Comments

Eftersom helgerna går alldeles för fort hade jag tänkt att lägga mig i sängen med lite godis för att dämpa söndagsångesten med lite läsning ur Thereses bok. Kan även tillägga att sängen är nybäddad vilket gör detta oslagbart, finns inte skönare än att lägga sig i en nybäddad säng. Ett perfekt avslut på denna helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Här ovan ser ni några få bilder från min pojkväns kök som jag skrivit om några gånger. Det är många som frågat hur det blev efter renoveringen och här är svaret, kvalitén på bilderna är värdelös men som jag sagt tidigare är min kamera sönder.

Godmorgon! Så skönt med lördag och sovmorgon efter denna vecka, har varit så trött. Inte nog med att försöka vända tillbaka dygnet till det vanliga har jag faktiskt tränat varje dag denna vecka, vilket då har resulterat i att jag har gått runt som mer död än levande kanske man kan säga. Eller kanske mer sovandes än vaken. Jag och Robin bestämde oss även igårkväll för att träna innan vi tog oss till hemmakväll för att köpa godis. Vi lagade kvällsmat och hamnade sedan i sängen framför Orphan Black. En helt perfekt fredagskväll!

Jag ligger just nu kvar hemma i Robins lägenhet och väntar på att han ska komma hem igen så att vi kan äta frukost och efter det är faktiskt hela dagen fri från planer. Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Ännu en gång har bloggen blivit bortvald. Jag valde att njuta av lovet på bästa möjliga sätt och har nu avklarat 2 dagar i skolan igen, med andra ord är jag tillbaka här med.

Jag har precis kommit hem från gymmet och ska ta en varm dusch innan jag och Robin lägger oss för att kolla på serie resten av kvällen. Imorgon väntar en lång dag i skolan så tänker somna tidigt ikväll. Godnatt på förväg

Bilden är från maten jag och Robin lagade förut. Så gott!

Likes

Comments

Likes

Comments