​Hej på er!
För några dagar sen gjorde jag en beställning på Gina Tricot och Chiquelle och idag kunde jag äntligen hämta ut allt. Jag har länkat mina favoriter åt er så ni lätt kan gå in och kolla och det är dem ni kan se på bild. 

Annars så är det idag torsdag, vilket betyder att älsklingen kommer hem och jag går hemma och väntar otåligt. Kan inte beskriva känslan när man äntligen får träffas igen, en vecka är kanske kort för andra men långt för oss. Dessutom när det upprepas varje vecka. Jag tänkte göra något gott tills han kommer hem och sedan ska vi bara mysa. Bästa dagen i veckan!

Likes

Comments

Hej på er!

Det blir ett sent blogginlägg idag, ska dock vara väldigt kortvarig. Är jättetrött och huvudet värker, tänkte mest bara kika in här.

Min dag har spenderats i skolan och med Alma och Hanna hos mig. En skön och lugn dag som jag tänker avsluta med någon serie. Godnatt

Likes

Comments

Denna, vet inte vad jag ska kalla det, roterande sminkhållare ifrån Cocopanda var jag och hämtade ut förut. Har börjat lite smått att fylla den med smink men det var mest för att visa er. Ska fylla på mer och göra om lite bättre, men visst är en sådan smart?

Jag tänkte ha de sminket som jag använder vardagligen när jag sminkar mig. Mycket smidigare än att behöva leta genom lådor för att hitta det man ska ha, då allt redan finns uppe. Vill också passa på och tipsa er om att just nu är det 60% rabatt på denna. Jag fick den för 209 kronor förra veckan och den ligger vanligtvis på 599, ett redigt kap, Skynda fynda!

Likes

Comments

"Godmorgon"!
Idag tog det emot extra mycket att gå upp ur sängen, var vaken alldeles för sent igår och kollade klart Pretty Little Liars. Resultatet blev då en trött Fanny.
Har precis kommit hem ifrån en kort skoldag med endast 3 lektioner. Ska äta lite innan jag ska på studentmössprovning vid 3. Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen är denna vecka slut, och inte nog med det är även Robin hemma igen. Underbara fredag!

Det som händer idag är först lite plugg på en psykologi inlämning, måste måla naglarna och sedan ska jag spendera kvällen med tjejerna innan jag och Robin somnar tillsammans, som jag längtat efter det. 

Bilderna ni ser är ifrån Robins fina lägenhet, i lite brist på bilder. Jag älskar Robins lägenhet, den är ljus och väldigt mycket vitt, tack vare mig och det kanske är just därför jag gillar den så mycket ;-)

Likes

Comments

ikväll ska jag bara plugga, har prov imorgon så därför kommer mer bloggning på torsdag.

Likes

Comments