Header

Allmänt, Sixten

Jag vet att det var väldigt längesen jag skrev här. Men nu gör jag då det iallafall.

Jag jobbar, Sigge är på dagis, mat lagas, mat äts och det diskas. Vi busar, leker och bara myser. Sen kommer även skolböckerna in mitt i allt. Så det är väl det som sker just nu.

Idag har jag, Sigge och Mormor (min) varit och hälsat på min morfar på lasarettet. Värdena gick åt rätt håll så det låter ju väldigt bra. :)
Sigge skötte sig väldigt bra. Han är ju faktiskt helt enormt snäll!

Jag och Sigge har lagat mat, vart lite godare eftersom jag jobbat helg. Man missar ju som helgmaten då.

Just nu leker Sigge med både brio träbanan och duplo tågbanan. Emil har inte kommit hem än. Få se när han rullar in. Jag ska slå på något bra på tv och leka med sigge. MEN först ska jag ta av mig jeansen och hoppa in i mjukisdressen.


Likes

Comments

Allmänt, Sixten

Håller på att bli tokig! Jag tänkte föra över alla bilder från ipaden och mobilen till datorn. Men då vill inte datorn hitta någon enhet.. Det är nog det mest negativa med Apple, dom funkar som bäst med andra apple produkter. Hade jag haft en macbook så hade detta inte varit nå problem.


Helgen då, skulle ha jobbat. Men fredag kväll så börjar Sigge spy. Magsjuka. Ringde och prata med avdelningen som tyckte att jag skulle stanna hemma eftersom smittrisken är så stor. Så ingen boende dör.
Så det gjorde jag. Hade ändå sett fram emot att jobba. Men jag hinner nog jobba så det räcker.

Sigge mår bra idag. Han får behålla mat. Har inte gett han så mycket, men lite lättare mat som rån.
Hoppas jag och Emil klarar oss.

Så helgen har varit trist men då hoppas vi på en bättre helg nästa helg.

Nu ska jag återgå till Ipad till dator problemet. Har provat uppdatera ipaden nu.


Likes

Comments

Sixten, Allmänt

Då var det redan första februari. Januari tyckte jag gick väldigt fort. Det har ju egentligen inte varit så kallt och snöigt som januari brukar bjuda på. Man har ju till och med haft vår känsla vissa dagar.

Helgen var bra. Lördagen började med att vi köpte Sigge en dagisväska. Jag fundera mycket vad vi skulle köpa åt han. Men det vart tillslut en Kånken. Dom är ju verkligen så sjukt snygga och väldigt stora ändå och praktiska. Men kändes som hemskt att köpa en sån väska åt han. Han är ju bara 1,5 år. Men han kommer ju kunna ha den länge och så. Vi köpte en knall rosa åt han... NÄ, jag skoja. En svart så den passar alla hans framtida overaller.

På lördag kväll så åt jag ute med mina vänner. Vi fika sedan hos Emma, hon fyllde år. Sen på kvällen fick vi för oss att fara på polar och ta oss en öl. Sagt och gjort. Väldigt mysigt. Tråkigt att det inte var folk. Löningshelgen och allt.. Men det var en väldigt bra kväll.

Söndagen spenderade vi i Salis, åt gott och mös på. Grilla korv ute på dagen. Sigge lekte på i snön och körde runt på hans traktor. Åkte lite pulka gjorde han också. Söt unge <3

Annars så har veckan varit bra. Jag har gått intro sen i måndags. I måndags och idag så började jag 7, så vart väldigt tidigt för lilleman. Men han steg upp själv i måndags.
Han sov med oss, sen hörde jag Emil säga "men Sigge, vars ska du?" Sen hörde jag små trippande steg så kom Sigge ut vinglandes ur sovrummet med knappt öppna ögon. Väldigt söt var han då <3 (är han ju alltid men)

Jobbet har gått bra. Det känns jobbigt att börja om. Men det blir nog bra. Kul med lön igen. Är ju mycket nu också när det är en helt ny avdelning. När jag lärt mig bättre så kommer nog bli roligare också.

Sigge på förskolan går fortfarande väldigt bra. Han går väldigt bra att lämna fortfarande. Även om det är tidigt på morgon eller lite senare.
Han har däremot börja bli lite gladare att se mig när jag hämtar honom. Det är ju som kul att se att han saknat mig lite lite. Men efter ett leende så går han å leker igen.

Har nog berättat vad som hänt sen sist.
Kämpar på med medicin frågorna. När jag blir as less så brukar jag byta till psykologi. Men nu har jag gjort klart frågorna som finns. Vet ej om dom är bra egentligen. Jag ska nog inte bli psykolog direkt.. man ska ju analysera sönder texten. Är inte riktigt min grej..

Nu sover nog Sigge snart. Ska kika på han, sen lägga mig i soffan.


Likes

Comments

Allmänt, Sixten

Fredag idag. Även helg. kul kul!

veckan har varit bra, den har rulla på bra. Förskola, plugg och skola. Skön och bra vecka.

Det går väldigt bra för Sigge, han sover, äter helt okej (oftast) och busar på. Han har inte brytt sig när jag ska lämna och vill knappt följa med hem. Känns bra!

Skolan rullar på ganska bra.

På måndag ska jag på intro på min nya framtida arbetsplats i februari. Blir nog väldigt bra när man väl börjat och kommit in. Just nu känns de mest jobbigt. Vara mammaledig är det bästa som finns!!


i helgen ska jag till Emma och fika, bjuden på middag ikväll och på söndag ska vi till salis. Blir nog en bra helg.

Sigge har även lärt sig att klättra upp på stolar. Vet inte vad jag ska tycka om det. Skönt att han inte insett att man kan ta stolen med sig och klättra upp så man når något.


Likes

Comments

Allmänt, Sixten

Jaha, då var tisdagen i stort skett förbi.

Sigge hade både sovit och ätit bra igår. Han verkar trivas så bra på förskolan :)

Idag gick lämningen lika bra som tidigare. Han börja leka direkt när vi kom och brydde sig inte ett skit när jag for. Är ju medveten om att det kommer komma ett bakslag någon gång. Men just nu njuter jag för fullt att det går så bra vid lämning.
Han hade ätit helt okej och sovit 1 timme. Så det är ju bra. Han hade nog behövt lite mera sömn kanske. Men att han somna är ju alltid positivt :)

Jag plugga och boka en tid hos Emmas hudstudio. Jag både längtar och är lite nervös inför det. Jag är rädd att det ska göra ont. Haha! Tuff som vanligt.

När Emil kom hem från jobbet så veckohandla vi, gjorde taco till middag och sen har jag pluggat och han diskat.

Sixten sover och jag fryser lite (som alltid när jag pluggar) så jag ska göra en fråga till, sen duscha kroppen och hoppa i säng och se något avsnitt av en serie eller sova direkt.
Är trött.
Sixten kom och sov med oss inatt, och han har sparkat mig hela natten, sovit rätt dåligt.

Nej, nu ska jag föra över lite nya kort på Sixten, var ju ett tag sen det var nya bilder här. Även om det är mest när han äter och sover. Men det är typ enda gången han är stilla nog för ett kort.

På sms bilden med Emil så lurade jag han. Hade varit lite roligare om han gick på det. Men jag tyckte jag var väldigt rolig!

Likes

Comments

Sixten, Allmänt

Ja, min första riktiga måndag på över 1,5 år. Jag har inte jobbat utan varit i skolan och pluggat. Så det är ju kanske lite skönare än jobba. Men inte lika mysigt som måndagarna med Sigge.

Iallafall så är det Sixten första riktiga dag på förskolan. Jag har ju nu lämnat han förra veckan också, men då var det fortfarande inskolning.
Lämningen gick bra. Jag vet inte än hur han ätit eller om han sovit idag. Men det har säkert gått bra.
Ska snart hämta han ser jag nu, får skriva snabbt.

Helgen har varit bra. Jag och Hugo har ÄNTLIGEN tagit skoterkortet. Eller jag har äntligen tagit det. Hugo fyllde ju nyss 16. Men det var väldigt enkelt och simpelt. Förstår inte varför jag skjutit upp det i typ 7 år. Men så kan de vara. Jag har ju inte saknat det direkt. Och sen var det väldigt kul att ta det med Hugo. Vi tog det i Luleå på MT trafikskola. Väldigt bra! Jag skulle typ ha tagit bil där om jag bodde i Luleå. :)

Lördag var vi ut och åt på Clarys med Peter och maja, Conny och Monica. Väldigt mysigt. Sen spelade vi lite kort efter maten. Trevlig lördagkväll.

Igår hade jag sovmorgon. Sen såg jag lite film, pussa lite på Sigge. Sen så kom peter och maja och låna Sigge på en promenad. Vi var bjuden på söndags taco där. Så efter promenaden så tog dom med han dit. Så kan inte säga att jag gjorde mest igår.

Ikväll är vi bjuden på palt hos mor och far. Mums!!

Nej, nu måste jag avsluta och hämta Sixten.

Likes

Comments

Allmänt, Sixten

Hade tänkt på att bli bättre på att skriva här, har ju börjat bra. Skrev ju både igår och då nu idag.

Iallafall så somnade Sigge faktiskt igår på förskolan!! Det trodde jag verkligen inte. Men det var verkligen toppen att han gjorde det. :)
Få se hur det går idag. Lämningen gick bra som vanligt. Han var lite blyg när vi kom dit. Men sen gick han till nå leksaker och sket i mig. Så det känns bra att det går så bra. Han ska ju snart börja på riktigt. :)

Jag har ätit lite lunch och diskat undan. Har även öppnat skolböckerna. Men det går verkligen inte plugga just nu. Ibland är det ju så. Så jag ska koka mig kaffe och se lite tv så kanske jag kan koncentrera mig sen. Har provat göra frågor i 2 olika kurser men ingen av dom funkar just nu. Annars är det då ingen fara, började ju ändå kurserna i veckan så.

Ikväll har vi inga speciella planer. Blir massa Sigge mys, som alltid. Sen får jag väll prova plugga igen.

Nej, nu kokar mitt kaffe!

Likes

Comments

Allmänt, Sixten

Hej hej!

Just nu sitter jag ensam hemma, Sigge är på förskolan! Helt själv, utan mig! (Inte nu helt själv, det är ju nu andra barn) när vi kom dit så var hans avdelning ute och busa, så han hitta sig en traktor direkt så han sket i mig. Tidigare har jag suttit på personalrummet så jag är nära ifall Sigge blir ledsen. Men idag så fick jag fara hem. Gick väldigt bra när jag skulle fara, han brydde sig som vanligt inte.
Jag har tvättat en maskin och pluggat. Tog mig en paus från alla dessa celler och vävnader en stund.

Tanken är att Sigge ska äta lunch och sen även vila på förskolan. Men tror snart att jag får ett samtal att han inte vill sova så jag får hämta han. Även igår åt han lunch, då hade han ätit mer än i måndags. Så det känns bra.

Igår kväll så var vi bjuda på middag hos mormor och morfar. Jäklar så gott det var, som alltid! Tror jag rulla hem faktiskt :)
Sigge skötte sig väldigt bra. Som vanligt!

Nu ska jag väl återgå till plugget. Tror som att jag inte kommer hinna så mycket. Men Sigge kanske förvånar oss alla genom att somna en stund!

Jag har blivit så dålig på att ta kort! Jag vet inte varför. Men jag vill inte ta på Sigge på förskolan, ifall det skulle komma med ett annars barn i bakgrunden eller liknande. Ska försöka skärpa mig!!
Blir gamla bilder på Sigge då idag.

Likes

Comments

Allmänt, Sixten

Hej på er!
Jag och Sigge kom hem från förskolan alldeles nyss. Idag åt han för första gången, han hade inte ätit så mycket, en sked tror jag. Så han fick lite lunch här hemma också och nu ligger han i sängen och ska sova. Han busar på rätt bra där inne hör jag. Men han är då så trött så han lägger sig nog å sover snart.

Annars går det väldigt bra på förskolan. Jag har gått ifrån i 2 dagar nu. Han har inte sagt ett ljud! Härligt :)
Kommer ju bli as bra detta!

Helgen har varit bra. I lördags friade vi Alle och Danne, kul kul. Var även ute och gick på dagen.

Igår var vi i Salis. Emil hjälpte pappa med elen i garaget och jag, mamma å Sigge var ute och gick och sen lagade en väldigt god halloumi kyckling.

Nu ska jag äta lunch och se lite modern family samtidigt, sen kommer min far och ska ha Sigge en stund när jag ska till skolan. Kände inte alls för att börja om att plugga faktiskt. Men tror jag ska köpa mig en billig dator istället för att skriva på paddan. Det är jobbigt. Så kanske med en ny dator så får jag mer plugg lust.

Har bara tagit en bild på Sigge så det får bli en ny och ett par gamla idag.

Likes

Comments