Header

Idag har jag varit mamma till William i 3 dagar,jag är så fruktansvärt stolt och kärleken till denna lilla killen är oändlig men växer trots det mer och mer för varje gång jag ser honom. Hur har jag och Jocke kunnat skapa något så fint? Något så perfekt?

Det är en så stor omställning i vardagen, jag som för några dagar sedan låg i soffan en hel dag höggravid, gnällig och allmänt rastlös hinner knappt hoppa in i duschen, sova vet jag knappt vad det är längre. Men jag älskar det, jag älskar att vara mamma.

Jag tänkte skriva en förlossningsberättelse någon dag om ni är sugna på det?

Kramkramkram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara!!
Vad har jag gjort nu när jag inte uppdaterat? Jag ligger i skrivandes stund på BB efter att jag i fredags fick min andra hinnsvepning, strax där efter började värkarna komma med 5-7 minuters mellanrum, efter ett dygn med värkar och knappt någon sömn ringer jag till förlossningen för att bli undersökt. Jag hade då öppnat mig 3 cm och dom bestämde att ha kvar mig. En stund senare var jag öppen 4 cm, sen 6 och helt plötsligt 10. Ett tag senare var jag helt plötligt mamma till vår lilla son, vår lilla William.

Han är helt perfekt, jag kan inte sluta titta på honom. Jag är förälskad.
53 cm lång och väger 3654 gram, jag och Jocke är så stolta.

Nu mina vänner så ska vi mysa i bebisbubblan och bara njuta.

Kramkramkram

Likes

Comments

Idag är vår älskade lilla son beräknad att komma, dessvärre så verkar han vara lika dålig som sin pappa på att passa tider och trivs bra där inne i magen, hihi.
Vi begav oss till Karlskrona idag för att jag hade bedömning för igångsättning som ni säkert vet om ni läst bloggen, dessvärre var det samma läkare som jag hade sist när jag vart inlagd och fick istället utskrivet starka smärtlindrande trots att jag inte hämtat ut dom hon skrev ut sist.
Jag fick även en hinnsvepning och en ny tid för ännu en hinnsvepning på fredag.
Innan hinnsvepningen var jag öppen 2 cm och hade en väldigt kort tapp, och håller tummarna på att slippa göra en till för fy vad ont det gjorde!!

Hinnsvepningen fick jag vid 12 och den har resulterat till att slemproppen lossat och att jag har världens molande värk i mage och rygg, kraftigare än vad jag brukar ha, vilket är ett gott tecken.

Just nu kan jag inte göra annat än att vänta och vila, och hoppas på att han ligger utanför magen i slutet på veckan. Håll tummar och tår!! :-)

Föresten, om ni undrar vart alla mina inlägg har tagit vägen så har jag avpublicerat dom, helt enkelt för att jag tyckte bloggen var så fruktansvärt rörig och så mycket negativitet. Jag vill helt enkelt ha en nystart där ni fina läsare kommer kunna följa min och Williams vardag och tänka ”yes ett nytt inlägg!!” Och inte bli överösta av hur dåligt jag mår.
Snart är vi i mållinjen hörni!!

Kramkramkram

Likes

Comments

Instagram@fannyveronicaemelie