Godmorgon !

Jag hade planerat att bli duktig på att uppdatera bloggen efter rensningen på allt de gamla men har verkligen haft fullt upp med livet och allt runt om kring.


Vi har flyttat , varit iväg i stockholm , förlovat oss , fått i ordning på hemmet och haft massa folk här hemma som velat kolla in vårat nya fina hem samt att det är så nära förlossning nu så behöver hinna ta det lite lugnt också för det börjar verkligen bli tungt med mage och foglossningar nu .

Det kändes väldigt viktigt för oss att komma i ordning riktigt här i vårat nya hem innan våran lille A kommer och det har vi verkligen gjort och jag bara älskar vårat lilla hem ute på landet , här kan man verkligen slappna av ordentligt och nu är det bara 29 dagar kvar till bf (beräknad födsel).


Kommer lägga upp lite bilder på vårat hem så småning om har lite små pill kvar att göra innan jag är helt nöjd .

Nu blir de ananas , massa vatten och ut och ta det lugnt i solen en stund :D


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gravid

Känner att det var dags att göra en rensning från allt och ta lite nya tag i både livet och här .

Jag har rensat hela min blogg från alla inlägg , bytt ut allt vad bloggen ska handla om då ett nytt kapitel i livet har på börjats .


Jag och min sambo väntar vårat första barn och är mitt uppe i flytt och semester .

Hela våran lägenhet är nedpackad och på söndag flyttar vi från våran takvåning inne i stan till en större lägenhet lite utanför stan med trädgård och altan ,mitt under allt detta så åker vi idag till Stockholm och på Fredag åker vi till Oslo , direkt när vi kommer hem på lördag är det flytt som gäller.


Våran lille är beräknad att komma till oss 15 september , vilket vi ser fram emot och just nu är vi i vecka 33(32+3) och det är endast 52 dagar kvar till bf (beräknad födsel).

Jag kommer från och med nu skriva om min graviditet , vårat kommande barn och allt runt omkring det samt lite inredning och vårat nya hem kan nog dyka upp ibland .


Nu är det dags att åka till Stockholm och det blir en bilfärd på ca 4,5 timma .


Likes

Comments