Search
Header

Idag efter jobbet var jag så jäkla sugen på att köra ett pass på gymmet! och det sker allt för sällan kan jag säga... det vart inte världens mest effektiva pass men jag är glad över att jag tog mig dit.

Annars då? Min dag på jobbet har varit rolig faktiskt! Vi blev bjudna på julbord till lunch, mysigt! (om man räknar bort min extrema huvudvärk jag haft hela dagen..) sov nämligen inge vidare inatt. ÄSCH det är ju fredag imorgon hörrni, har en del roliga saker inplanerat i helgen som jag ser fram emot!

Likes

Comments

Så mycket som mina vänner har tjajat på mig och så som jag peppat mig själv med detta... så har jag nu äntligen tagit tag i saken och skaffat mig en egen blogg!

Så kul och spännande! Om vi backar banden har jag så länge jag kan minnas läst bloggar. Det har bland annat att göra med hur roligt jag tycker det är att bli inspirerad av andras upplevelser och bilder men även kring tankar och av det skapa olika perspektiv. Skriva har alltid varit ett sätt för mig att förmedla mina känslor och få ut det jag känner. Därför är jag peppad på göra detta för min egna skull och sen är det absolut ett plus och roligt om det finns personer som klickar in här!

Jag tänker att jag kan köra ett inlägg med 20 snabba frågor om mig eller liknande så ni kan få ett hum om vem jag är. (Även fast det inte lär vara några andra än mina nära vänner som läser det här hehe) kan vara en kul grej ändå!

Puss på er sålänge

Likes

Comments

Instagram@fannyjarpinger