Header

Måndag och tisdag bestod av fin fixa i alla rum, och vid lunch på tisdagen åkte vi hem i snökaoset!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags åkte jag o 4 andra till Stockholm för att börja bygga upp utställningen till mässan som hålls nu på onsdag. Vi var framme runt 8 och kom ganska långt på första dagen, vi la allt golv och fick upp alla väggar + möbler på respektive rum.
Runt 6 på kvällen åkte vi till hotellet, Scandic, för att käka och sen sova!

Söndagen bestod av att packa upp resten av möblerna och inreda alla rum.
På kvällen gick vi ut och käkade på O'Learys och spelade shuffleboard, har aldrig spelat de men var faktiskt roligt! en blandning mellan curling och boule.

Likes

Comments

Blev kanske lite sent för att fotografera, dåligt ljus och mörka bilder.. men nu får snön gärna komma och ligga kvar en stund!

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar vintern?! Det är så himla mysigt och galet fint, speciellt när snön kommer!
Och min fina vovve!

Likes

Comments

1-2 December

På fredagen gjorde vi inte mycket, vi gick till gymmet, spelade kort, badade i poolen, gick till the mall och bara slappade. För idag/lördagen åker vi hem, vilket ändå ska bli skönt! Jätte mysig resa med lite otur med vädret, men dumt att klaga! Ja.. dom sista dagarna hände de inte så mycket.
Borta bra men hemma bäst!
Bye Madeira, Hello Sweden!

Likes

Comments

30 November

Idag/torsdag tog vi en hel dag med våran tidigare guide som vi tyckte mycket om! Mycket fint väder på förmiddagen tyvärr väldigt molnigt när man kom upp bland bergen.. så vi gick bland annat inte en led man kunde gå uppe på bergen, som ni ser på bilden nedan. På eftermiddagen började det regna.. men det blev ändå en mycket bra dag!

Likes

Comments

29 November

Denna dag var den finaste av alla! Solen sken hela dagen och vi hade bokat en tour med en as grym guide! Detta var den bästa dagen enligt mig so far!

Likes

Comments