Hittade en passande bild ändå på min underbaraste pojkvän, från när vi gottade oss för några helger sen. Natti

Likes

Comments

Denna dagen kan ta pris i stress. Började med att gå upp klockan 8 (alltså ca en timme innan min buss gick) men vet inte vad som hände med tiden?? Det slutade alltså med att jag fick springa till bussen med ett målat ögonbryn och en halväten banan i högsta hugg, målade andra ögonbrynet på bussen och kastade bananen pga rutten.... Hejdå frukost!
Va sen hon min franstjej i rissne vid klockan 10, fixade mina fransar och var klar runt 12. Åkte då tillbaka till tyresö och träffade mamma, hennes kille och min brorsson som de passade. Var framme där ca 13.30 och hann med att åka till willys för att handla lunch/frukost, kasta i mig maten och prata lite skit för att sen ta bussen in mot stan igen vid klockan 15, stannade till i skanstull för ett ärande och sendan röra mig mot mitt kära jobb... Mall of Scandinavia.... Va alltså där runt 16.30, bytta om till ridgrejer och hämtade Michelles bil (som jag fick låna<3333)
Alla som åkt bil i Stockholm vet att detta är sämsta tiden att åka bil på. Men men, man lär sig aldrig.. Åkte alltså från Solna klockan 17 och kom äntligen ut till Ekerö vid ca 18.15 (ska bara tillägga att när jag körde hem runt 19.30 så tog samma sträcka ca 25 min :)))))))
 

Ridningen gick tamme, det var så jävla kul (trots att jag ramlade av) men fan vad värt!! Skulle kunna käka grus alla dagar i veckan för att få känna samma känsla igen. Nej men seriöst så hade jag glömt bort hur mycket jag älskar den sporten. Fattar inte hur jag kunnat leva mer än ett halvår utan att sitta på hästryggen... ??? DET VA SÅ JÄVLA KUL men vill nästan gråta pga min kropp går igenom en kris just nu pga alla muskler som fått jobba. Hej träningsvärk!

För att avsluta denna extrem osammanhängande text så vill jag bara säga att det lätt va den bästa dagen på länge. Ni vet när man är sådär äckligt nykär? Så känner jag just nu, fast i denna känsla. (och min pojkvän såklart, shoutout Gustav Bjule aka idolgurra <33333) kommer somna så gott inatt, natti natti.


PS. har ingen passande bild så får bli bildlöst, man får ju ha såna också. DS


Likes

Comments

Stress stress stres... Känns som mitt liv just nu blivit någon tävling om vilken dag som är stressigast. Man blir ju trött psykiskt och fysiskt efter ett tag, vilket det känns som jag blivit nu. Lyckats bli sjuk när jag faktiskt inte alls har tid för det, har idag jobbat 8 dagar i sträck, är ledig imorrn sen väntar en drömmig "jobb-vecka" som består av 18 (??) hela jobbdagar tills jag kan få en ledig dag igen. Känns väl lite sisådär. Men ändå helt ok då jag vet att om ca 6 månader befinner jag mig på vita stränder i thailand med min bästa vän. Om jag längtar?? JA!

Tänker inte ha någon presentation om mig, skapade mest denna blogg för att kunna skriva av mig. Har saknat bloggandet lite. Trots att det var flera år sedan jag bloggade sist. Faktiskt.

När man ändå pratar om att ta upp gamla vanor så ska jag förhoppningsvis åka och provrida en häst imorgon. Va alltså över ett år sedan jag satt på en häst sist.... Helt sjukt?? Har alltså ridit MINST en gång i veckan sen jag var 4... Crazy gal.

På bilden nedan är det mitt älskade fuxsto som jag hade på foder i ca ett år... Finaste Litchie ❤

Likes

Comments