View tracker

Heej igen!

wow snacka om avbrott. Haha, det blev lite väl mycket för mig med plugget att jag helt enkelt inte hann med bloggen. Men nu har jag mer tid att skriva så kommer vara mer aktiv nu. 😌

Jag tänkte skriva ett helt inlägg vad som har hänt det senaste för det är så otroligt mycket...

Men det är skönt att vara tillbaka, så nu kör vi 😘💪

Likes

Comments

heeej igen!

tagit det riktigt lugnt idag 😌 Fick sova ut ordentligt och sedan tvättat hela dagen. Har just myst ner mig i soffan framför the kardashians och te ☕ sååå mysigt med höst hörrni! Så ingen party-fredag för mig inte ;)

idag valde jag att hoppa över gymmet då min natt var H E M S K! Kände för att ta det lugnt och bara låta kroppen vila. I morgon blir det lunch på stan med S och sedan drar vi vidare till Götene för hårdträning på gymmet där😄🙆 Ska bli sååå skönt. ​älskar verkligen min gos-tröja 😊 såååååå mysig 💗

Likes

Comments

Åh så härligt att se alla löven falla och ändra färg. Nu är det verkligen höst! I love it! 

Likes

Comments

​La mig ganska sent igår för..ah har hamnat i lite fel rutin känner jag. Hur som haver så vakna jag vid 05 av kraftig magsmärta och kunde verkligen inte göra någonting! hur jag än la mig eller hur jag än gick fram och tillbaka. Usch hemskaste jag varit med om. Tanken var att gå och gymma innan min tvättid klockan 13 men jag var så trött så jag vilar idag och kör hårt med min boy S i morgon. 

Hoppas ni fick bättre start på dagen än jag i alla fall! 

xoxo

Likes

Comments

detta var första kursen för programmet som nu är avklarad äntligen. Det har verkligen varit lärorikt! Jag har inte pluggat högskola förut och allra minst på distans men kursen började försiktigt för de första kursen och alla var nya angående pluggandet samt vår lärare ville att vi skulle komma in i det ordentligt så det kändes skönt att mjukstarta såhär. Nu tar jag långhelg för på måndag börjar nästa kurs och jag är redan super exalterad!


Likes

Comments

View tracker

Hejsan alla.

tänkte börja blogga. Crazy right? Jag tänkte skriva om gymmet och hälsan men jag kommer inte sitta här och skriva som alla andra om hur du äter rätt eller säger till att gör du si eller så så blir du bättre. Jag lär mig precis som ni. Jag försöker äta rätt och undvika onödigt socker men I'm only human. Jag har gymmat ett tag nu, inte särskilt länge men jag tycker det är fruktansvärt kul så det kommer bli de ja skriver mest om. 

Fråga gärna om det är något ni funderar över jag svarar alltid ;) Likes

Comments