Egentligen vill jag få fram någon viktig text idag, om hur man alltid ska vara stark och alltid ska försöka.

Men jag vet att ibland behöver man bryta ihop för att klara av att ta sig upp. Ibland behöver man ligga där i sängen, gråta och tänka att allt är skit. För att sen ställa sig upp och tänka att man kommer klara av det denna gången också. Även fast man dalar, och uppförsbacken är enorm, så kommer man ta sig upp och när benen inte bär längre, kommer där finnas något eller någon som hjälper en, som får en att fortsätta lite till.

För när sanningen kommer fram, är vi alla människor, vi alla är sårbara, alla kan gå sönder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att ha jobbat fyra nätter, så åkte jag och min fina sambo till Wapnö julmässa. Det är så mysigt. Har varit på julmässa sen barnsben och tycker det är lika mysigt varje gång. Jag får lite julkänsla när jag varit iväg på mässor, så kanske att jag börjar julpynta lite i veckan.

Tänk att man kan känna så mycket kärlek för en människa. Han som alltid är där, han som står vid min sida i alla lägen. Som jag älskar denna killen. Tänk att denna killen är min, han som gör mig glad. Han som får mig att skratta när jag är ledsen. Han som får mig att andas och fortsätta de dagarna jag inte orkar. Hade jag kunnat ge han allt hade jag gjort det, men som ersättning får han mitt hjärta.

Likes

Comments

I ett hus med kylan utanför och värmen under täcket väntar jag på John Blund. Efter att ha jobbat fyra nätter på rad är jag förvånansvärt pigg och känner mig inte alls trött, än. Troligtvis kommer tröttheten när jag väl ska gå upp ur soffan. Men jag tänker gosa ner mig med vovven och försöka sova några timmar. Jag ska bara skriva lite först.

Vet egentligen inte vad jag vill få fram, men att skriva och bara låter orden flöda är något jag tycker om. Har länge tänkt på att använda min gamla blogg till de texter jag skriver, som annars bara hamnar i en mapp på min dator. Kanske vill jag börja få lite feedback på det jag skriver, eller bara tro att någon, någon gång kanske kommer läsa dem.


På morgnarna när jag kör hem från jobbet, vilket tar 30min, hinner man tänka endel. Idag fundera jag på vad jag ska göra för att stilla min uttråkade själ. Har just nu en känsla av att jag inte har det jag faktiskt vill ha. Jag vill något mer, eller vet jag inte vad jag vill? Kan vara så också. Kanske har jag en känsla av att vara uttråkad för att jag inte vet vart jag ska eller vart jag är påväg. Kanske borde jag bara lära mig att acceptera nuet och leva lite i det.


Likes

Comments

Onda saker händer goda människor.

Varför? Jag vet inte, men jag tror att de är så starka att de kommer att klara av det. Man får inte mer motgångar än vad man själv klarar av. Man får inte mer skit än de man klarar av att resa sig upp från. Även fast man inte alltid är värd de som händer, även fast man inte förtjänat det som drar ner en. Så kommer man ta sig upp därifrån. För man får utmaningar i livet, och de utmaningarna är till för att man ska klara av dem, annars skulle man inte fått dem.

Jag lever för detta tänkesättet just nu, jag lever för att tänka att allt ont som har hänt mig, de har hänt för att jag skulle klara av det. Jag skulle vara så stark i dem lägena och ta mig upp från marken, efter att jag ramlat. På den senaste tiden är de många gånger som jag har tvekat, och tänkt att jag inte kommer klara av allt. Men sen vet jag också att jag är inte den personen som ger upp. Jag är inte den personen som lägger mig på marken och ligger kvar.

Onda saker händer goda människor, för att de är de goda som är starka.

Likes

Comments

Min kloka uggla är äntligen på plats, för att alltid flyga uppåt och hjälpa mig att fånga mina drömmar.

Likes

Comments