Och därmed sista sommardagen. Kvällarna brukar fortfarande kunna vara något varma men det känns verkligen att vi tagit ett steg in på hösten 🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter besöket idag hos barnmorskan passade jag på att gå på en snabb shoppingrunda med :-) Hittade dem här fina plaggen till lillebror.

Likes

Comments

Att vara sjukskriven innebär väldigt långa dagar och en lång väntan så idag hängde jag med min man på lite olika möten bl.a.

Likes

Comments

I fredags kom Melvins farmor och farfar tillsammans med med kusinen Douglas över till oss, och har varit hos oss hela helgen.
Så i fredags passade jag och Stefan på att gå ut och spela golf, det blev en kvällsrunda. Dock så var det väldigt svårt och ganska jobbigt med magen.
Idag spelar Stefan tävling på golfbanan så jag tog med mig ungarna och åkte till lek och bus i Nacka strand. Där fick dom träffa lek och bus krokodilen :)

Likes

Comments

Detta inlägg är ej sponsrat!

Nu när det är sommar och man vill springa runt med fina brunbrända sommarben så har jag provat en ny rakhyvel som jag bara måste tipsa er om. Det är en rakhyvel från Efi – Intuition Naturals heter den. Jag tycker det är meckigt med att hålla på och kladda med med raklödder och rakar mina ben samtidigt som jag duschar för att få lite extra fukt på hyveln. Men denna har allt i ett, du behöver bara komma i kontakt med vatten annars så sköter hyveln resten.
Denna rakhyveln Intuition Naturals rekommenderar jag alla! Man behöver alltså inte addera någon tvål, raklödder eller något utan det är inbyggt så efter att du rakat dig så har den även en mjukgörande funktion som gör att du verkligen är silkeslen efteråt. Supersmidigt!

Likes

Comments

Här har vi hela familjen på en och samma bild!

Och här har vi också den lilla bebisen i magen!

Vilka är vi?
Jag är Fanny, jag är 25 år gammal eller ung eller ja ni fattar :-) Jag jobbar heltid på ett lager till en webshop, jobbar även på kontoret i samma bolag som ekonomiassistent samtidigt som jag pluggar på distans.

Jag och Stefan gifte oss året 2013, men vi har varit ett par sedan 2009. Vi har en son som är 3,5 år. Och i Oktober är vårt andra barn beräknat. Jag kommer att skriva mer om min graviditet i ett annan inlägg.

Fråga mig gärna om ni undrar över något så.

Tillbaka till Stefan, min man. Han är en fotograf som fotograferar.

Han är egen företagare och driver några olika företag. Han är en mycket duktig och etablerad fotograf som jobbar mest med produkt och reklamfotografering. Är ni intresserade av att veta mer om honom och hans yrke så skriv gärna en kommentar så kan få skriva en ett eget gästinlägg här i bloggen senare.

Det var lite kort om oss, hoppas ni vill följa oss!

Ha en fin kväll, Kram!

Likes

Comments

Såhär fina ögonfransar får man efter ett besök hos Nihal. Hon heter @moonlashes på instagram om ni också vill lyxa till eran vardag lite!

Kram!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg!

Här kommer ni kunna läsa om min vardag som blivande tvåbarnsmamma. Familjen består utav mig, Fanny, min man Stefan och våran son Melvin som är 3,5 år. I oktober väntar vi tillökning så här kommer ni också kunna följa min graviditet och hur vi får våran vardag att gå ihop. 

Häng gärna med så ska jag berätta mer i mitt nästa inlägg! Jag tänkte också starta en frågestund, så kommentera gärna era frågor och funderingar som ni vill ha svar på nedan.

Kram!Likes

Comments