Detta är vad min kära underbara pojkvän gav mig. En halsduk/sjal från Gucci som jag hade nämnt att jag ville ha. Blev sååå glad för trodde verkligen inte att jag skulle få den.


Likes

Comments

Hängde på jobbet där det var lungt! Man blev väldigt sugen på att vara ute i solen.

Läste denna artikel i Aftonbladet, <3. Och en gymselfie

  • 12 readers

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!!! Hurra hurra hurra :D

Idag blir lilla jag 20! Som man längtat. Min dag började med sång från min pojkvän och fick en sååå fin present som jag ska visa er sen! Annars har jag vart på jobbet hela dagen och ikväll väntar tapas med familjen, mums!!

  • 14 readers

Likes

Comments

Skönheten ovanför fick jag hem i veckan. Har länge kollat på de men aldrig slagit till. Men för några dagar sen kunde jag inte hålla mig längre. Är SÅ nöjd och längtar tills det är dags att använda de!

Likes

Comments

Denna helt underbara blus klickade jag hem häromdagen från NA-KD. Är kär i den!! Hade kollat på den några dagar innan men fanns ej inne i storlek. I Onsdags kickade jag in igen i hopp om att den hade kommit in igen. Vilket den hade!! Så den klickades hem på direkten. Invigdes redan igår tillsammans med favorit byxorna. Sammets byxor.

Likes

Comments

I Fredags var vi ett gäng tjejer ute hos Linda som nyligen flyttat ut till en super mysigt ställe vid vattnet! Vi hängde nere i deras bastu hus där några bastade bla. Bjöds på lite plock och bubbel samt middag senare. Var kul att hänga med alla tjejer! Men när alla skulle visare ut fick jag åka hem och sova :( Jobblivet..

Likes

Comments

Hej på er!! Jag har min jobbhelg denna helg så vart tidig uppgång idag för mig. Var en väldigt lugn dag på jobbet idag vilket var väldigit skönt! På vardagarna är det rätt mycket så är skönt ibland att få en lugn dag. Efter jag slutat åkte jag direkt till gymmet och körde ett kort pass. Hade inte så lång tid på mig att träna då vi skulle få lite gäster här hemma. Men var skönt att röra på sig! Bättre än inget ;) Vi hade Martins mormor,morfar och gammelmormor på besök. Åt lite mat och så. Mycket mysigt!!

Nu har jag äääntligen intagit soffläget framför tvn. Känner verkligen för en sån kväll där man inte gör något alls och äter choklad haha. Och när man ändå ska upp tidigt så passar såna här kvällar perfekt!


Likes

Comments

Detta var en liten julklapp till mig själv som jag köpte innan jul i December. Hade kollat på det rätt länge då jag tycker armbandet är så snyggt och klassiskt! Går att matcha till det mesta. Så jag är mycket nöjd att jag köpte det. Mitt köpte jag inne på NK i Stockholm!

Likes

Comments

Den 30 December fick vi äntligen nycklarna till lägenheten och vi blev sambos <3 Nu har vi bott här i ca 3 veckor och saker börjar äntligen komma på plats. Såklart fortfarande mycket som saknas och fixas, men det är ju det som är det roliga! Fixa och trixa.

Det jag längtade mest till, förutom att flytta ihop med min kille, var att få inreda! Jag älskar inredning och sitter dagligen inne på internet och instagram och letar inspo! Innan vi flyttade in var jag på riktigt stressad för jag var så osäker på vilken stil vi skulle ha. Möbler, färger och m.m.! Men nu känner jag att det börjar falla på plats lite. Här kommer endast några bilder, och ja det saknas mycket samt inte så städat på bilderna haha..


Likes

Comments