Då var denna jobb helg över. Ser fram emot nästa helg då man är ledig och en utgång på det! KUL!! Så imorgon börjar min "korta" vecka då jag bara jobbar 4 dagar. Så har jag varannan vecka. 4 eller 6 dagars vecka. 

Annars då?? Med mig är det bra. Jag börjar få vår feeling. Längtar så sjukt mycket efter våren nu. Vill ha sol och värme och slänga upp alla tjocka och varma kläder på vinden och inte se de på några månader igen haha. Förhoppningsvis behöver jag inte vänta så mycket längre..

Likes

Comments

Mina nya älskade skor som jag klickade hem. SÅ snygga!! Har inte hunnit använda de än men snart ska de invigas!

Likes

Comments

Förra helgens bilder när vi var i Romme.

Likes

Comments

Hola Hola amigos! Måndag idag och ny vecka. Idag börjar jag inte förens vid 12 så fick sovmorgon idag. Det behövdes efter jobbhelgen. Och imorgon är man ledig vilket kom väldigt passande också! Till helgen ska vi iväg på en liten mini weekend till Romme för lite skidåkning. Vi ville så gärna åka iväg och åka skidor men har inte riktigt tiden eller ledigheten för att åka iväg längre. Så då passade Romme perfekt! Inte allt för långt att åka till samt att vi tog in på hotell över helgen via jobbet, det kommer bli riktigt mysigt!

Så har som sagt lite att se framemot denna vecka!


Likes

Comments

Ääääälskar de här nya vägg dekorationen jag beställde hem i veckan. Eller är väl små hyllor? Vet inte vad jag ska kalla det haha. Men snygga är de! Gjorde verkligen mycket när man sätter upp något på väggen. Tanken är att jag ska sätta värmeljus i de. Tror de inte klarar för tunga grejer att ha i.


Likes

Comments

Denna coola lampa fyndade jag häromdagen. Det jag gillar är att den går på batteri så man slipper sladden. Super skönt! Den fick stå i hallen. Tyckte den passade bäst där.

Likes

Comments

Började dagen med ett pass på gymmet. Så härligt att börja dagen så! Sen promenerade jag hem längst vattnet. Mysigt!

Resten av dagen spenderades så här. I soffan med datan i knäet. Sen var det dags för jobb hela kvällen. Timmarna gick fort så det var skönt iallafall.

  • 66 readers

Likes

Comments

NEW YOOORK!!!! Wohooo! Äntligen ska jag få åka tillbaka till världens häftigaste stad! Och denna gång med min älskade pojkvän. Nu var det dock ett tag sen vi bokade men det bara pirrar när jag tänker på att vi om några månader sitter på planet till New York. Vi har även lyckats boka ett hotell som ser riktigt bra ut. Denna gång är vi där under våren, i Maj. Sist var jag där på hösten. Många har sagt att våren är den bästa årstiden att åka dit. Har börjar bli varmt ute och hela central park blomstrar. Nej nu får veckorna gå fort, vill dit NU!


Likes

Comments

Denna skönhet hänger över vårt matbord. Fastnade direkt när jag hittade den. Färgen är koppar vilket jag verkligen tycker passar in hemma hos oss. Kommer från MIO.

Likes

Comments

Hallå!!! Idag är jag äntligen ledig! Har jobbat hela veckan och vart så himla trött på kvällarna så inte orkat kolla in. Och inge kul att fota i mörker.. Men idag ska det bli ändring på det ;)

Har inte jätte mycket planerat mer än att jag ska göra några ärenden och sen bara vara hemma och ta det lugnt. Känns som jag behöver det. 


Likes

Comments