Oj ja det tog väl lite längre en 1 vecka innan jag bloggade igen.. Men livet kom i vägen!

Jag har umgåtts en hel del med familjen där vi har haft myskvällar där vi har spelat kort och firat midsommar på Piteå havsbad. Jag har varit med och firat Tina & Saga som båda blivit 18år. Jag har spenderat en massa tid med kompisar där vi har festat, pratat, shoppat och gått på promenader. Sen har jag under tre veckor haft en fantastisk tid då jag jobbade på en förskola. Sen har jag införskaffat mig en ny bil som jag har börjat övningsköra med! 

Det är lite av vad jag gjort under senaste tiden. Nu är det Luleå hamnfestival i staden vilket är super roligt! Händer annars inte speciellt mycket i vår lilla blåsiga stad.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på flyget till Korfu, Grekland med familjen och Ida så kommer inte skriva här på ca 1 vecka!

Ha det gött allihopa för det tänker då jag! 😃🎉☀️

Likes

Comments

Wow är det meningen att man ska uppdatera här eller? Nä skämt åtsido så har jag spenderat tid hos moster, Micke & kusinerna med lilla syster. Sen har jag tränat, grillat med Ida & Alexander och pluggat inför provet. Det provet hade jag idag, som för övrigt var ett matte nationella, då kan jag kryssa av det!

Nu sitter jag på bussen på väg till Storheden med Ida för att köpa det sista inför resan 👍

Likes

Comments

Det har varit fantastiskt roligt att lära känna dig Julia! Hoppas du får det bra, vi kommer sakna dig ❤️

Likes

Comments

Skrev för ett tag sen att jag var och färga bort det röda.. Resultatet blev lite fläckigt och ojämnt så idag var jag hos Frisören för att klippa och färga det. Jag är nöjd! Håret känns otroligt fräscht och känns mycket mer flytande i färgen, tack Saga! 😃

Likes

Comments

Igår hade jag en kort skoldag vilket var behövligt! Efter det var inte dagen speciellt intressant: fixade pass, pluggade matte & var på handledarkurs. Är så taggad att fixa körkort!! 🚙🚗

Matteprovet jag hade idag gick sådär, känns bra men vi får väl se.. Nu ska jag hem och göra god middag & kolla Vänner med syster.

Trevlig kväll allihopa

Likes

Comments

Gårdagens underbara middag 😍 Mamma & pappa var i Sävast och fiskade, så Felicia fick stå för middagen. Det var supergott och det tog bara 10min för hon att fixa det!

Likes

Comments

Under helgen var jag hos min moster, Micke och kusinerna. Har haft det så otroligt bra där! Vi åt super god mat, jag fick mysa och busa med mina älskade kusiner och ha kvalitets tid med min fina moster ❤️


Sen när jag kom hem var jag med familjen, vi köpte mjukglass och umgicks. Bättre helg kunde jag inte ha haft!

Likes

Comments

Igår var jag ledig så passade på att fixa och dona hemma innan jag åkte iväg till Saga. Valborg spenderades med Saga, Anton, Tina, Julia, Alexandra, Ida och ett tag med Evelina. Vi åt finmiddag, satt vi elden och strosade på i stan. Kvällen avslutades på Max med Ida och Alexandra.

Idag är det 1 maj och jag har precis ätit lunch hos farmor. Snart ska jag åka till moster, Micke & kusinerna för att spendera min helg med dem!

Likes

Comments