Header

Likes

Comments

Ja nu så är jag äntligen hemma! Kan verkligen inte förklara känslan av att vakna upp hemma i sitt egna hus, att få vakna upp till sina föräldrar som sitter i vardagsrummet och dricka kaffe och kolla på tv, att ha sin bästavän i sängen bredvid sig eller att bara ha denna känslan av att allt är normalt igen! Gud vad jag saknat detta och jag är så otroligt glad att jag äntligen är här!

Idag står 3 års kalas och mini julfirande på schemat! Min lilla kille bara växer och växer! Nu blir det upp ur sängen och dags att ha en mys morgon med mina fina föräldrar och min bästavän!❤️🎅🏼

  • Life

Likes

Comments

Usch fy blä vad jag bara vill att de sista dagarna ska gå snabbt! Nu är de onsdag och jag har bara 1 och en halv jobbdagar kvar! Och de är så mycket som 3 dagar kvar tills jag sätter fötterna på svensk mark igen. Jag vill bara åka hem nu nu nu. Älskar detta land men älskar min härliga familj mer! Aja 3 dagar går väll snabbt eller?😳

Systra mi❤️

Likes

Comments

Jaha nu ligger jag här i mitt rum och kollar mitt efterlängtade GG! Efter en fantastiskt helg med min älskade mamma, efter flera dagar på Londons stora gator är jag nu helt död! Istället för att skriva allt vi gjort tänkte jag bara slänga upp massa bilder!!

En helt fantastisk helg med den bästa kvinnan i mitt liv!

Likes

Comments

Vilken uppsättning! Och wow vilka talanger! Älskar att gå på musikal och Cats har alltid varit en dröm att se! Två timmar av otroligt häftiga kostymer och musik! Jag är nöjd! Mamma vet jag inte hon var lite skeptiskt och förstod inte själva handlingen förns slutet sa hon.

Likes

Comments

Och de här ligger på sängen! Då blir man glad!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments