​JAG BLIR HELT TOKIG!!!! Hur svårt kan det vara att hitta smycken som man har letat efter hur länge som helst. Jag har försökt och försökt att hitta smycken från Jane Koenig i Stockholm nu hur länge som helst, för jag är obsessed. Dock är det omöjligt då NK verkar vara de enda som säljer de märket. Visst det går att beställa, men man vill ju kanske testa irl. Bajs känner jag just nu, men jag kanske får beställa och lämna tillbaka om det skulle vara så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag gick jag och mamma på Yayoi Kusama utställningen på moderna museet. Wow vad coolt mycket var, dock blev man nästan yr för allt var helt galet. Men om man ska besöka någon slags konstutställning tycker jag nästan att denna är ett måste. 


Likes

Comments

Att ha en scarf som skärp är verkligen hur smart som helst för att liva upp sin outfit.  

H&M/Marc Jacobs/Gina Tricot 

Likes

Comments

​Nu är jag back in business igen efter en as bra resa i Asien tillsammans med bästa killen. Resan började i Singapore och sedan bar det vidare till Bali.

Likes

Comments

​1. KNIT- Ganni 2.PANTS- Zara 3. EARINGS- Jane Koenig 4. BAG- Gucci  

Likes

Comments

​Dröm örhängena från CÉLINE. Största önskningen just nu!

Likes

Comments

Just nu lever jag verkligen i den här tröjan. Den är sååå perfekt!! Köpte den i somras i New York på en outlet och blev kär direkt. Den här kommer verkligen få följa med mig vart jag än går nu i höst.

Tröja/Chloe

Likes

Comments

Höstens kanske bästa köp ser ni här. Perfekta kappan, halsduken och den mysigaste tröjan! Allt från ACNE

Likes

Comments

​Verkligen tacksam för att jag har så fina vänner, de är bäst! När jag fyllde år förra veckan fick jag världens finaste present som jag verkligen har funderat och önskat mig mycket länge men aldrig riktigt haft orken att köpa. Jag fick nämligen en korthållare från Mulberry som är perfekt och i den får det plats massor med kort. SÅÅÅÅÅ HAPPY!!

Likes

Comments