Header
Postad i: Vardag

Tänker faktist inte låtsas som att allt är super bra med mig. Inatt innan jag skulle sova blev jag ledsen över en privat grej vilket ledde till en panikattack. När jag väll lugnat ner mig kunde jag inte riktigt släppa allt. Låg och bara tänkte på allt om och om igen och insåg tillslut att det var dags att gå upp och iväg till skolan. Jag gick till skolan men redan på morgonen så kändes det som att dagen skulle bli åt helvete.

Klarade mig igenom skoldagen med gråten i halsen men sen kom räddningen. Mikaela och jag åkte hem till Mathilda och bubblade i hennes bubbelbad, skrattade, lyssnade på musik och bara pratade. Det var jätte kul och mysigt <3 Dom bästa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Ny vecka, nya tag. Eller äre det inte så man brukar säga? Håller väll inte riktigt me, måndag är nog typ värsta dagen för mig... menmen dagen gick ganska så fort och efter skolan så var jag med felicia en stund. Vi tog driven på bk (burger king) och sen skjutsade hon hem mig lite senare. Hemna har jag mest slappat och tagit det lite lungt.

puss&kram

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nu är det äntligen helg! Ska bli skönt med sovmorgon efter att ha sovit dåligt två nätter nu. I skolan kom My <3 med en födelsedagspresent till mig sä jag fick örhängen (haha, tappar bort mina hela tiden) och ett par jätte fina fransar.

Nu ska jag och mamma åka och handla till tacofredag (min favorätt).

puss&kram

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Var längesen nu men tänkte slänga in en liten uppdatering nu. Idag är det som jag nämnde i rubriken min födelsedag. Jag vaknade till sång och frukost på sängen av mamma. Sen åkte jag till skolan som vanligt och åkte sedan hem direkt för lite kalas med familjen. Fick massa fina presenter och är jätte nöjd över dagen.

Imorgon är det fredag och jag har inget plannerat för helgen förens söndag då jag ska spendera hela dagen i ishallen (Zzzz) så vi får se vad som händer.

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Bilder på mig

Det är så himla skönt att äntligen ha lov och kunna slappna av lite från skolan och allt runt de. Har inte så mycke planerat för veckan så vi får se vad som händer.

Likes

Comments