Header

Här kommer lite inspiration på klänningar till jul och nyår! Själv har jag redan beställt en klänning till julafton som ni få se då helt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

... Split, Kroatien! yeyyy. Sommaren 2017 drar jag och min pojkvän Gustav till Kroatien och det kommer bli en dream come true. Vi är borta en vecka och vi åker på midsommarafton. Det är våran första utomlandsresa tillsammans men jag är väldigt säker på att det kommer bli fler, då båda älskar att resa. Längtar verkligen redan och ser fram emot det så sjukt mycket! Andra planer som jag har nästa sommar (ja jag är en sån som planerar långt i förtid haha) är att vi ska till Öland till G´s farmor och farfar som bor där permanent. Vi har varit där 2 år i rad nu men eftersom att G fyller 18 i januari så hoppas att han har körkort då och att vi kan ta en roadtrip ner och kanske stanna någostans på vägen. Jag själv fyller 18 nästa sommar så en annan plan är väl att ta körkort.

Likes

Comments

Hej hörrni.

nu är det dax att börja om på nytt med er. Har nog inte bloggat på lite mindre än ett år och det är skönt att vara tillbaka, har saknat ett forum att skriva av mej på. mycket har hänt sedan sist så vill presentera mej på nytt för alla gamla såsom nya läsare.

Jag heter alltså Fanny Eleonora Kristina Hallafors, 17 år gammal och bor i Örebro. Älskar hästar, mat, mode och min pojkvän. Pluggar andra året på Thoren Business School ekonomi programmet men vet ändå inte vad jag vill bli efter gymnasiet. Är kortare än vad dem flesta tror, bara 1.62 lång.

Följ mej gärna mer via min instagram: @hallaforsfanny eller snapchat: hallaforssfanny för mer vardagsbilder!

Tänkte dela med mej utav mina favoritbilder från det gångna året med en kort beskrivning.3 fina bilder ifrån Dominikanska Republiken i våras.

1. En vanlig sommarlovsmorgon, saknar! 2. Här är från dagen jag fyllde 17. 3. Somrig lunch från uteservering.

1. Midsommarafton på Öland! 2. Solnedgång på västkusten. 3. från utkiksberget i Grebbestad

1. Underbar utsikt från Värmland. 2. Min minsta lillasyster Vera föddes! 3.Första dagen i 2:an efter sommalovet

1. G´s fina hund på Öland! 2. Min fina. 3. En av Sveriges finaste golfbanor på Öland

1. vår 2 mils hajk i början av 2:an. 2. Dagen vi firade 3 år tillsammans! 3. Min fina födelsedagspresent från G

1. En sjöstjärna?? hhaha. 2. Från Västkusten i somras! 3. En av alla fina badplatser i Fjällbacka

1. Västkusten, Grebbestad. 2. Vinkokta blåmusslor är ett sommar måste! 3. Hamnen i Grebbestad

Detta kan man säga har hänt under året jag inte har bloggat! Är fortfarande tillsammans med min pojkvän Gustav som jag oftast kallar G här på bloggen. Vi har varit tillsammans i 3 år i år, han bor just nu i Linköping men är från Örebro. Han bor där själv, går i skola där och spelar hockey, så nu behöver förhoppningsvis ingen undra! kan vara lite förvirrande ibland för vissa.


Likes

Comments

Nouw Magazine