Header

Hej hjärtan,

Det var längesen!

Ni har väl inte missat att jag numera bloggar på ​Fannycharlott


Ses där💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså, nu ska ni få ett dunder tips på hur även NI kan ligga kvar i sängen någon timme extra fast era kids är redo att röja.

förstår ni hur skönt  det är att slippa gå upp kl 6 på helgen för att göra absolut ingenting - men att ligga still i sängen är för tråkigt när man är 2 år.

I all hast köpte jag en surfplatta - den var från början till mig , men mellan 6-8 på helger är den all wildas , förstår nu hur SKÖNT detta är? Jag kan bokstavligen ligga i sängen till 9 innan hon blir uttråkad, dessutom har vi det jäkligt mysigt, morgonen avrundas med att hon sätter sig på min mage och börja hoppa , det betyder liksom  "upp nu kärring, nu gör vi kaos" .

Likes

Comments

God morgon!

kan ni tänka er att terroristen redan är 2 år ?
helt fantastiskt. Vi har haft en riktig fullspäckad helg som avslutades med kalas.

Jag har alltid köpt större saker till  för att underlätta städningen och slippa massa småsaker överallt, detta berätta jag för en vän i helgen när jag förklarade att wilda hade önskat sig ett kök i födelsedags present - det jag aldrig kunde ana var att hon skulle få så mycket små prylar till - jätte uppskattat av henne , men låt oss va ärliga ; vem är det som kommer få städa upp allt? joo.... Jag.

Likes

Comments

Alltså, jag har varit på jakt efter en rosa bomber till min prinsessa , hitta den perfekta på lindex ! Och när jag sen kikade in på zara och hittade en i min storlek (på barnavdelningen) kunde jag inte stå emot att köpa den, har även beställt matchande Adidas skor till oss , wow va vi kommer va snygga till hösten jag och min flicka!​

Likes

Comments

Imorgon kommer min älskade Ida hit, längtar SÅ mycket. Vi gör likadant varje gång vi ses, vi börjar prata om att vi ska ses och sen 1 timme senare är biljetterna bokade. helt underbart, jag längtar så otroligt mycket, har inte träffat henne sen wildas namngivelse i februari , lets be cray cray with ma girl!

Likes

Comments

Jag vet att jag tjatar men så snabbt denna sommaren gått, känns som jag började jobba igår, men imorgon är min sista Jobb dag för denna sommaren, helt galet.
Jag hade stora visioner om hur ja skulle hinna träna och äta hälsosamt hela sommaren och gå ner de sista kilona. HAHAHA. har typ tryckt hamburgare och dessa underbara våfflor varje dag, så nu ser jag typ gravid ut igen , sjukt onice.  men nu blir det nya tag och den hälsosamma fanny is BACK.

Likes

Comments

känns så sorgligt att Wildas första sommar börjar gå mot sitt slut, men nu väntas nya äventyr, för min lilla skit börjar snart förskolan, hur insane är inte det?  Hon börjar bli så himla stor nu, och det är så blandade känslor i denna mammans kropp just nu. Det ska bli så kul att hon ska få aktiveras mer och lära sig massvis med nya saker, men att va utan henne hela dagar, det vet jag inte hur jag ska klara av riktigt. 

Men jag vet att jag kommer lämna henne i trygga händer eftersom jag själv gått på denna skolan, så himla bra! är så tacksam över att vi fick den förskoleplatsen. min lilla tjej börjar bli stor. 

Likes

Comments

Äntligen föll den där tyngden från mina axlar bort , de va ett tag där som jag trodde att ja skulle få bo med mamma o pappa resten av livet 😅 men nu har jag och wilda ÄNTLIGEN Fått den lägenheten som jag ville att vi skulle ha! helt underbart! Vi flyttar in 1 september och jag är så himla glad! lägenheten ligger super centralt och nära till wildas blivande förskola , kunde ju inte bli bättre!

Likes

Comments

att ha en bästavän som är frisör är så skönt. hon löser liksom  alla mina problem.

igår kl 21.00 skrev jag till henne att jag behövde en akuttid, hon trollar lite och nu sitter jag här i frisörstolen och väntar på att hon gör sin magi.

wilda hängde också med, alltid lila nervöst när man ska ta med denna energiska ungen på såna här saker. men än så länge går det bra! peppar peppar ta i trä!

Likes

Comments

hur stor har inte denna lilla donnan blivit då? när jag vaknade imorse så stod hon där i sin säng o bara skrattade av lycka - att hon äntligen hade klarat att ställa sig upp. vart tog tiden vägen!?

Likes

Comments