När ska dessa dagisbaciller försvinna? när ska föräldrar börja  vänta  en dag extra  tills dem lämnar sina barn på dagis efter dem varit sjuka?

säkert 4 gången sen febru.. förlåt jag menar Vabruari  , som jag varit hemma med lillan.
det enda som duger nu är välling, docka och  jacka, speciellt  jackan, hade hon fått bestämma hade hon sovit i den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

im back, eller WOW, som wilda brukar säga, yes det stämmer, wilda har börjat  prata, hur sjukt?

tanken va att det skulle  bli ett kort avbrott ifrån skrivandet inte ett helt
år, men efter ett kaotiskt , glatt och  stressigt år så la jag all min energi jag hade kvar på wilda , nu värkar det som  att allt börjar  gå åt rätt  riktning, underbart.

Likes

Comments

Alltså, jag har varit på jakt efter en rosa bomber till min prinsessa , hitta den perfekta på lindex ! Och när jag sen kikade in på zara och hittade en i min storlek (på barnavdelningen) kunde jag inte stå emot att köpa den, har även beställt matchande Adidas skor till oss , wow va vi kommer va snygga till hösten jag och min flicka!​

Likes

Comments

Imorgon kommer min älskade Ida hit, längtar SÅ mycket. Vi gör likadant varje gång vi ses, vi börjar prata om att vi ska ses och sen 1 timme senare är biljetterna bokade. helt underbart, jag längtar så otroligt mycket, har inte träffat henne sen wildas namngivelse i februari , lets be cray cray with ma girl!

Likes

Comments

Jag vet att jag tjatar men så snabbt denna sommaren gått, känns som jag började jobba igår, men imorgon är min sista Jobb dag för denna sommaren, helt galet.
Jag hade stora visioner om hur ja skulle hinna träna och äta hälsosamt hela sommaren och gå ner de sista kilona. HAHAHA. har typ tryckt hamburgare och dessa underbara våfflor varje dag, så nu ser jag typ gravid ut igen , sjukt onice.  men nu blir det nya tag och den hälsosamma fanny is BACK.

Likes

Comments

känns så sorgligt att Wildas första sommar börjar gå mot sitt slut, men nu väntas nya äventyr, för min lilla skit börjar snart förskolan, hur insane är inte det?  Hon börjar bli så himla stor nu, och det är så blandade känslor i denna mammans kropp just nu. Det ska bli så kul att hon ska få aktiveras mer och lära sig massvis med nya saker, men att va utan henne hela dagar, det vet jag inte hur jag ska klara av riktigt. 

Men jag vet att jag kommer lämna henne i trygga händer eftersom jag själv gått på denna skolan, så himla bra! är så tacksam över att vi fick den förskoleplatsen. min lilla tjej börjar bli stor. 

Likes

Comments

Äntligen föll den där tyngden från mina axlar bort , de va ett tag där som jag trodde att ja skulle få bo med mamma o pappa resten av livet 😅 men nu har jag och wilda ÄNTLIGEN Fått den lägenheten som jag ville att vi skulle ha! helt underbart! Vi flyttar in 1 september och jag är så himla glad! lägenheten ligger super centralt och nära till wildas blivande förskola , kunde ju inte bli bättre!

Likes

Comments

att ha en bästavän som är frisör är så skönt. hon löser liksom  alla mina problem.

igår kl 21.00 skrev jag till henne att jag behövde en akuttid, hon trollar lite och nu sitter jag här i frisörstolen och väntar på att hon gör sin magi.

wilda hängde också med, alltid lila nervöst när man ska ta med denna energiska ungen på såna här saker. men än så länge går det bra! peppar peppar ta i trä!

Likes

Comments

hur stor har inte denna lilla donnan blivit då? när jag vaknade imorse så stod hon där i sin säng o bara skrattade av lycka - att hon äntligen hade klarat att ställa sig upp. vart tog tiden vägen!?

Likes

Comments

i veckan la jag ju ut bilder på hur pass mycket kroppen förändrats på bara 6 dagar, 
jag har totalt minskat  27 cm runt hela kroppen, varav mest är vid midjan o lår.

jag har känt mig så mycket piggare och jag har inget sug efter sötsaker , inte ens lite.

kan verkligen rekommendera alla som vill komma igång med ett hälsosammare liv med denna kickstaren!

och vet ni vad? jag har så mycket produkter kvar så jag ska köra C9 en gång till för att få slut på allt! men de får bli nästa vecka!

Likes

Comments