Header

Det har blivit en jävla massa shopping den här sommaren. Har handlat hur mycket kläder som helst. Massor med toppar, byxor och skor. Men den här månaden har jag valt att inte shoppa så mycket onödigt utan har istället valt att spendera mina pengar på saker som jag behöver. Bland annat en ny vinterjacka. Detta var verkligen inget spontanköp. Har kollat på den enda sen förra vintern och alla butiker jag kollat i, NK bland annat har sagt att storlekarna börjar ta slut. Det blev en Whoolrich arctic parka i svart. Den kostade 6.570 kronor och det är de bästa pengarna jag spenderat i mitt liv. Min är i storlek M och jag köpte den inne på Thernlunds i Mall of scandinavia.

Sen har jag även köpt en lite större väska då jag kände att det var dags. Har ju redan berättat för er att jag var sugen på en DKNY och köpte den så fort jag hittade den på Åhlens city. Köpte den svarta och den kostade 2.650 kronor och jag har använt den VARJE dag sen jag köpte den. Älskar den verkligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Nu har det snart gått en månad sen uppbrottet. Det känns fortfarande meningslöst men det kommer liksom inte mera tårar. Jag kämpar varje dag för att hålla humöret uppe, men minsta lilla sak får mig att ta tre steg tillbaka i hela den här återhämtningsprocessen. Jag vet att jag kommer må bra sen, men jag undrar bara när? När ska den här känslan av tomhet försvinna? När jag har träffat någon ny? Det kanske tar flera år. Förlåt för alla dessa inlägg men det är i princip detta som präglar min vardag för tillfället. Och jobb. Jag jobbar otroligt mycket just nu men det är väl det som håller mig vid liv i guess. Känslan av att jag har pengar. Det fyller tomrummet inuti mig just nu. Tror jag kommer börja blogga igen, just för att sysselsätta mig med något.

Likes

Comments

​Blir nog en Bryant Park från DKNY. Såg den här väskan här om veckan i Kista galleria och har inte kunnat sluta googla den och kolla på bilder. Den är otroligt fin och finns i många olika färger. Helt klart en ny favorit. 

Likes

Comments

Hela denna "sörjeprocessen" så har jag enligt mig hanterat saker ganska bra. Men jag antar att det är olika för alla. Jag kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger jag gråtit men jag vet att "självmordsstadiet" - Jättehemskt ord, men alla som blir hjärtekrossade går igenom det och ni vet när man bara grinar så mycket att man inte kan andas. Det varade i ca 1 vecka för mig. I en vecka i streck grät jag var femte minut, åt ingenting, pratade knappt med någon förutom med mina kompisar och gick inte upp från sängen en hel helg.

Jag är fortfarande sjukt sårad och ledsen, men det där ultrajobbiga stadiet är faktiskt borta nu. Vill ju inte öga den här situationen heller men jag tror faktiskt inte den kommer komma tillbaka. Jag tror fas ett är förbi nu och nu gäller det bara att sörja och få ut allt det sista innan jag kan börja gå vidare. För det är det som folk inte förstår - Den första tiden finns det inget "gå vidare" Man vill ju inte leva utan den här personen, det är det hemskaste man kan göra och man känner för varje minut utan personen hur hjärtat bara spricker lite mer och mer för varje dag men samtidigt tror jag det döljer sig ett nytt hjärta under.

Det svåra med hela situationen är att förstå. Förstå hur han kan vilja leva utan mig. Förstå att han inte är kär i mig. Förstå att han bara älskar mig som en kompis. Det är det svåra. För jag vill inte förstå det. Det känns förjävligt att det här inte var mitt beslut också, och det känns hemskt att vara så maktlös att man inte kan göra ett jävla skit för att påverka. Och det känns förjävligt att mitt i den här processen se någon du älskat så in i helvetes mycket börja bli en person du avskyr. Vad händer? Du lovade att vi skulle vara vänner. Du lovade att du alltid skulle ta hand om mig.

Likes

Comments

Just nu när jag skriver det här inlägget så rinner tårarna från mina kinder. Det gör ont. Så jävla ont. Varenda del utav min kropp värker. Det känns som någon skär i mig inombords. För ett tag sen så gjorde jag slut med min pojkvän - rättare sagt, han gjorde slut med mig. Och detta känns fruktansvärt. Att vilja göra slut var inte ömsesidigt från bådas sidor och det är faktiskt det värsta som kunde hända mig och mitt liv nu när det redan är så skört. 

Vi var tillsammans med varandra i 3 år och ett halvt år. 42 månader spenderade vi vid varandras sidor. i 42 månader har jag älskat honom exakt lika mycket sen den första dagen jag såg honom. Men han har inte älskat mig. Det handlar inte om att göra slut, det är inte det som är tungt. Utan det som tynger mig är den känslan av att veta att ens kärlek är obesvarad. Jag hatar att prata om det, jag hatar att tänka på det. Men någonting som jag måste komma ihåg är att det är faktiskt okej att vara ledsen. Jag ska inte skämmas över att jag gråter så fort jag tänker på honom eller oss. Just nu känns det overkligt när jag tänker på att gå vidare, och just nu finns det inte heller något ljus i tunneln eller ens en pytteliten känsla av att jag ska må bra igen, någonsin.

Likes

Comments

​Hej! Ligger i sängen just nu helt utslagen. Är typ fortfarande bakis från min utgång i onsdags.. Jag och mina kompisar förade hemma hos Fanny sen åkte vi till Solidaritet. Det var såå roligt men jag fick nog i mig lite för mycket att dricka. Träffade massor med kompisar där och hade så kul! Nu blir det dock inge mer fest för mig tills nästa helg för jag jobbar lördag, söndag, måndag och tisdag. I dessa ångest tider måste man verkligen tänka på lönen! Det är den som får mig att kämpa haha.. Så alldeles strax ska jag plocka undan i mitt rum, göra mig redo för sängen och sen sova för jag ska upp kl 06 imorgon för att öppna på jobbet! Kram på er.

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår för tillfället bra. Har mycket i mitt huvud just nu endast och känner mig förvirrad. Står inför många olika val i mitt privata liv som gör mig trött. Jobbar hela tiden för tillfället men är ledig i helgen och den ska spenderas med vänner hade jag planerat. Vill köpa mig en kamera också så jag kan fota massa fina saker! Åh det är nog det som är problemet med mig - jag vill för mycket! 

Likes

Comments

Åh! Är så jäkla irriterad. Ljudet på min dator är sönder, eller så är det själva programmet i min dator som jag spelar upp film från som har kraschat helt totalt. Ljudet försvinner var femte sekund och filmen bara fortsätter spela. Har läst runt på internet och det ska tydligen vara vanligt på macdatorer. Idag har jag iallafall jobbat från 11-16.30 och ska jobba samma tider imorgon, sen är jag ledig till helgen!! Men jobbar dock lördag och söndag så båda dom dagarna går bort. Skötsamma det ska ändå bli dåligt väder. Veckan efter det är jag ledig och sen sätter semestertiderna igång och jag kommer jobba princip varje dag, cash is king! Är skit glad att jag fick mycket tider på mitt jobb vilket bidrar till att jag slipper söka ett nytt och har tills september på mig.

Likes

Comments

​Har länge spanat in väskorna från Tory burch så jag bestämde mig för att önska mig pengar i studentpresent. Och idag åkte jag och pappa till Nacka för att äta lunch och då bestämde jag mig för att slå till. Jag köpte den inne på Jackie och har ingen aning om vad modellen heter, den är tydligen helt ny. Den kostade 4000:- och den är såsåsååå fin! Älskar den verkligen, en superfin väska helt klart. Denna kommer jag använda flitigt.

Likes

Comments

​Ord kan verkligen inte beskriva min lycka. Jag har tagit studenten!

Likes

Comments