Godmorgon! För mig blev den en lite ovanlig morgon då vi skulle åka och visa upp Andreas bil på Gälleråsen. Sedan bar det av till flygfältet där det skulle varit streetrace, men eftersom det regna så blev det inget. Tyckte så väldigt synd om Teo som så gärna ville se dom snabba bilarna. Men vi gjorde det bästa av saken så det blev bra ändå. Var ändå så mysigt med lite lätt regn och gå runt och prata och kolla på bilarna. Efter det så åkte vi hem till Andreas syster och nu sitter vi bara alla och myser i soffan, perfekt denna dag när vädret är som det är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har man verkligen börjat känna att hösten kommer. Väldigt mysigt tycker jag, så trevligt att vakna och ta en varm kopp te på morgonen och sedan klä på sig en mysig stickad tröja till skolan. Jag längtar faktiskt lite till vintern så mycket mysigare än sommaren. Allt är även så mycket finare på hösten. Så taggad!

Likes

Comments

Från ett par soliga dagar i Tyskland.

Ungefär för en månad sedan var jag i Tyskland, underbart!! Fina sjöar och underbart vatten. Hittade en "lian" så man kunde svinga sig ut i vattnet, Såå kul. Miljön var helt fantastisk med kor som gick hur dom ville så man fick passa sig lite. Var även och besökte det kända slottet, det som är insperation till Disneys intro. Otroligt vackert från en bro 37 meter från marken. Det var tio dagar av ren kärlek. En resa som jag definitivt kommer att göra om. Denna resa var en överraskning till den som vi bodde hos. Hon blev ju så klart överlycklig och jag med så klart.

Likes

Comments

Från en otroligt mysig kväll med några gamla vänner, grillade och bara snackade. Bra val av kväll eftersom solnedgången och dem rosa molnen över Aspelongen lyste så fint. Behöver mer sånna kvällar.  

Likes

Comments