Header

Okej så lite har hänt den senaste tiden. Valde att gå på uppehåll från studierna och tenta av de tentor jag har kvar. Bl.a. Anatomin och farmakologi tentan.
Första anatomi provet jag gjorde misslyckades jag med totalt.. Men jag var inte den enda, vi kan kolla statistiken på hur många procent som fick t.ex. A, C eller F. Ca 84 procent fick F, det är alltså ca 84 PERSONER som inte klarade den tentan! Det är ju inte klokt!

Men jag kämpar, jobbar i Skåne och åker upp på till tentorna.

Den största förändringen som gjorts är nog mitt hår! Född och stolt brunett har nu blivit blond! BLOND! Trodde jag aldrig att jag skulle bli! Har fortfarande inte vant mig vid det! När det blåser och lite blont hår kommer i ögonvrån på mig, vänder jag mig snabbt som fan för att se vem det är som står så nära. Sen inser jag att det är ju mitt eget! Hahah! Ser inte allt det blonda på bilden men en lite titt får ni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För två dagar sen spenderades med familjen på bakken i Danmark. Verkligen jätte kul, vet inte sist vi alla var samlade tillsammans. Efter ca en timme där så fick jag det. HUVUDVÄRK... Verkligen tradigt, men fick stå ut och göra det bästa av det! Blev en lyckad dag ändå!

Imorgon kommer Josefine och då blir det att äta på malmöfestivalen som startar imorgon och sen gå på bio. Vi ska se suicide squad! Har väntat och väntat på att den ska ha kommit!

Likes

Comments

Nu var det väldigt längesen jag skrev här på bloggen! Så låt oss göra ett nytt försök. Igen...

Något nytt som har hänt? Well, jag har en ny telefon som gör det enklare för mig att faktiskt skriva hör. Så inga ursäkter nu! Hade ju innan en iPhone 4 men uppgraderade mig nu till en iPhone 6! Herregud, så mycket bättre! Allt går tusen gånger snabbare. Och alla filter jag kan ha nu på snapchat! Jag har ju levt på stenåldern! 😂

Är nere sen början av sommaren i Skåne, jobbar och umgås med nära och kära. Som jag har saknat familjen! Och som förra sommaren jobbar jag natt, mer pengar, något som en fattig student behöver!

Detta får bli ett kort inlägg, men vi hörs! 😊

Likes

Comments

Så sjukan har inte försvunnit. Fortfarande sjuk och jag ska på arbetsintervju på Onsdag! Den måste bort tills dess.. 
Ska även kolla på en lägenhet nu i veckan, en väldigt söt tjej som hyr ut ett av rummen i hens lägenhet. Jag måste ju hitta något snabbt. Han jag bor med nu kom tydligen helt plötsligt på att han vill hitta eget. Och med allt annat som händer i skolan och det vanlia livet så är det ett stort problem för mig just nu.. Han vet om allt detta men vi är ju tydligen inte vänner, utan vi är bara 2 påersoner som delar på hyran av lägenheten varje månad.. 

Men känns bättre nu, för nu vill inte jag bo här längre.


Vilket gör det hela mycket enklare för min del.

Likes

Comments

Så idag är det alla hjärtans dag och jag sitter i soffan och är sjuk. Ville ju egentigen dricka lite vin, men tänkte att det inte var det bästa när man är sjuk kanske.. istället blev det läsk och chokladpudding. ​

Många tycker synd om de personerna som sitter ensam hemma och har ingen att fira alla hjärtans dag med. Varför? Varför är det synd om oss? Bara för att vi andra inte har någon JUST nu, just denna speciella dag som bara är en gång om året. Så är det synd om oss. Bara för att vi inte har någon enligt er en speciell person att byta mikroorganism fyllt saliv med. Så är det synd om oss. Sluta! 

Endel av oss bryr oss faktiskt inte. Endel av oss nöjer oss med att vara sjuka, skippa vinet, ta ett glas läsk istället, äta chokladpudding och titta på film hela dagen.


Just det! Dagens middag, guacamole, tacosås och natchochips. 

Kunde inte haft en bättre dag.


Likes

Comments

Okej, jag älskar verkligen den filmen. Som rubriken säger How to be singel. Var nyss ch såg den på bio, så bra! 
Fast när Rebel Wilson är med i en film, kan det bli fel då? 
Det dem ville få fram med filmen var att man måste sluta vara rädd, det är olek att vara ensam och det är okej att vara.. Vem man nu är. Rekommenderar starkt!
​​
Min svåger, alltså min systers man, älskar pitch perfect filmerna tack vare Rebel Wilson. 

Helgen bjuder ju på alla hjärtans dag. Alla där ute har sin dejt med antingen sin partner eller med en blivande. 
Är jag den enda som inte orkar? Jag kommer sitta hemma med ett glas vin och bara njuta av att det är helg!

Men till alla andra som ska fira alla hjärtans dag, hoppas det blir över er förväntan.​

Likes

Comments

Så snart är det julafton! Eller snart, snart exakt 65 dagar tills julafton. Har redan beställt hem julklappar till min syster, samt att jag håller på med min tvillingbrors present. Åh, vad jag längtar!

Men ännu närmare är ju Halloween! Har fått i uppgift att hjälpa min lilla syster med hennes halloween fest. Pust, ca 24 ungar som springer runt. Man ska fixa dekoration, mat, efterrätt samt allt där i mellan. Sen är det ett krav av festvärden att även jag måste se läskig ut. Jag får klä ut mig till vad som helst men jag måste vara super läskig! Har bestämt mig vad jag ska vara och produkter är beställda hem.

Likes

Comments

Något jag vill göra senare i mitt liv är att genomgå GMU. Jag vill delta i den svenska försvarsmakten. När man då står utanför och tar en frisk luft, en paus ifrån sitt pluggande och ser två stycket gripen plan. Man blir mållös. 
Jag har alltid sagt att jag vill göra GMU, men nu. Nu när jag faktiskt såg dessa, nu vill jag verkligen göra militärtjänstgöringen. 

GMU är en förkortning för grundläggande militär utbildning. Den är över 3 månader, då dem testar och utbildar ens fysiska men även en persons psykiska förmåga. Efter dessa 3 månaderna så kan man vidarutbilda sig.
Min plan var ju att klara sjuksköterskeutbildningen, jobba ca 1 år och sen vidare till GMU. om jag ville vidarutbilda mig vet jag inte. Det är ju svårt att veta, i och med att jag inte ens har utför grundutbildningen. Men redan nu kan jag säga att herregud, jag ska verkligen göra det. Bara känslan jag fick av att se planen var ju helt otroligt. Att en syn av något kan ge en liten adrenaline kick. Tänk då om man sitter i planet och faktiskt styr det. Nu tror ju jag inte att försvarsmakten faktiskt använder dessa planen utöver träning. För samtidigt som vi i sverige vill vara ett väldigt neutralt land är vi även ett av de länder som exporterar mest vapen i världen. Man får ju ha i tanken då att Sverige inte är ett så hmla stort land. 

Men om ni om några år ser ett gripen plan, vinka.

Likes

Comments

Är tillbaka till Malmöstad nu. Som jag har saknat alla! Känns så bra att få komma hem igen, misstolka inte! Jag gillar verkligen Jönköping men inget är som hemma.
Kom hem idag och varit på café Mocca, då hälsat på min bror och kollegorna. Är ganska trött, uppe tidigt för att hinna tvätta innan jag åkte hit. 😔

Kvällen fortsätter med massa mys med mamma! ☺️

Likes

Comments

Så jag ser att mitt sista inlägg var 2014.. Har verkligen inte fått kläm på detta med att skriva.. Jag vill ju verkligen att detta ska funka.

Problemet mellan mig och min mamma plus min syster är lösta. Vi är goda vänner igen. Så vi får hoppas att det förblir såhär..

Jag har flyttat ifrån malmö till Jönköping! Har börjat plugga nu och det går. Har fortfarande inte hittat mitt sätt hur jag studerar bäst. Det var ju inte så länge sen jag studerade ju men jag vet inte... Har börjat med psykologi nu och det är en av de ämnena som jag faktiskt verkligen gillar.

Jag ska försöka bli bättre på detta med att skriva. Jag skriver ju i en dagbok här hemma, är väll inte så svårt att skriva på sin blogg istället.

Likes

Comments