Header
View tracker


Kan inte förstå att det redan är december imorgon! Sista månaden 2016, det här året har gått så fort..

Har ni något roligt att se framemot i december? (Mer än julen)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Innan vi åkte till Teneriffa så kom mamma hem från en 3 veckors resa i USA (väldigt avundsjuk). Och titta vad hon hade med sig hem till mig!!
Hon hade fått en "önskelista" av mig med några saker jag vela ha och hon köpte med sig allt detta hem.
Det var som julafton när hon gav mig Sephora påsen och jag vart bara lyckligare och lyckligare för varje sak jag plockade up! Haha, låter knäppt jag vet. Men jag har vela haft dom här sakerna såååå länge..

Likes

Comments

View tracker


Något jag har fastnat totalt för på senaste tiden är stickade, oversized tröjor! Tycker det är så snyggt till ett par tajta jeans. Det är även mysigt och varmt att gå runt i nu i kylan. Här nedan är några snygga jag hittat och jag skulle mer än gärna klicka hem allihopa! Har ni någon favorit?


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR


4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Likes

Comments


En kopp kaffe i handen och denna utsikt, kan inte bli bättre ♡

Likes

Comments


Hur snygga är inte dessa hörlurar? Helt fast för dom vit/guldiga..
skulle vara så skönt med "trådlösa" hörlurar, speciellt eftersom jag lyssnar & tittar otroligt mycket på youtube. Känns som att man skulle bli mer fri och kunna röra sig mer utan en massa sladdar som trasslas ihop och är i vägen. Man ansluter nämligen dom här hörlurarna via bluetooth till sin mobil. Perfekt om man T.ex. Har nya iPhone utan hörlursuttag! Men såklart passar dom inte bara iPhone 7 utan andra mobiler som har just bluetooth.

Ni hittar dom & kan läsa mer om dom på Sudiosweden.com

Likes

Comments


Funderar starkt på att klippa mitt hår kortare, Någonstans mellan axel- och nyckelbens långt. Skulle så gärna vela ha någon av frisyrerna och hårfärgerna på bilderna ovan men jag har ju väldigt tunt och platt hår tyvärr.. Just nu är mitt hår så torrt och slitet så skulle behöva en klippning snarast. men eftersom vi åker utomlands om en vecka så känns de onödigt att ta det innan.
Får helt enkelt ta en funderare under semestern
!

Likes

Comments


Fick in det här snygga skalet till butiken i onsdags precis innan jag slutade och jag tappade hakan.. Bokstavligt talat..
​Fanns ingenting annat i min hjärna på hela kvällen så jag var ju självklart tvungen att köpa det på torsdagen. och jag är mer än nöjd! Likes

CommentsKan inte förstå att det redan gått ett år sedan han lämnade oss.. Ett år går så fort. 

Vi åkte hem till mormor i onsdags för att sedan möta upp allihopa och åka till kyrkan. Vi tände ljus och lämnade blommor. Det var så fint där. Älskade morfar, som jag saknar honom. Likes

Comments


Denna kappa har funnits KONSTANT i min hjärna sedan igår när jag provade den i Sundsvall. Dock hade dem inte min storlek i den gråa färgen så jag fick prova den beigea men den var precis lika fin. Kappan satt perfekt och var huuuur snygg som helst! Jag måste ha den.. Kommer definitivt beställa hem denna så fort jag har fått pengar. Kommer vara perfekt till hösten! 

Likes

Comments

Ingen har väll missat hur populära dessa liquidlipstick från Skeel har blivit?! 

Jag har hört massa bra om just dessa så kunde inte låta bli att köpa ett när jag såg dem inne på H&M. Färgen är verkligen jätte fin, både i förpackningen och på läpparna. Men har inte hunnit testa den så mycket än så jag vet inte hur hållbarheten är osv men är verkligen exalterad över att få prova det mer! 


​Har ni provat Sleeks liquidlipstick någongång? Vad tycker ni? 

Likes

Comments

Instagram@fannyenvall