Header


En kopp kaffe i handen och denna utsikt, kan inte bli bättre ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hur snygga är inte dessa hörlurar? Helt fast för dom vit/guldiga..
skulle vara så skönt med "trådlösa" hörlurar, speciellt eftersom jag lyssnar & tittar otroligt mycket på youtube. Känns som att man skulle bli mer fri och kunna röra sig mer utan en massa sladdar som trasslas ihop och är i vägen. Man ansluter nämligen dom här hörlurarna via bluetooth till sin mobil. Perfekt om man T.ex. Har nya iPhone utan hörlursuttag! Men såklart passar dom inte bara iPhone 7 utan andra mobiler som har just bluetooth.

Ni hittar dom & kan läsa mer om dom på Sudiosweden.com

Likes

Comments


Funderar starkt på att klippa mitt hår kortare, Någonstans mellan axel- och nyckelbens långt. Skulle så gärna vela ha någon av frisyrerna och hårfärgerna på bilderna ovan men jag har ju väldigt tunt och platt hår tyvärr.. Just nu är mitt hår så torrt och slitet så skulle behöva en klippning snarast. men eftersom vi åker utomlands om en vecka så känns de onödigt att ta det innan.
Får helt enkelt ta en funderare under semestern
!

Likes

Comments


Fick in det här snygga skalet till butiken i onsdags precis innan jag slutade och jag tappade hakan.. Bokstavligt talat..
​Fanns ingenting annat i min hjärna på hela kvällen så jag var ju självklart tvungen att köpa det på torsdagen. och jag är mer än nöjd! Likes

CommentsKan inte förstå att det redan gått ett år sedan han lämnade oss.. Ett år går så fort. 

Vi åkte hem till mormor i onsdags för att sedan möta upp allihopa och åka till kyrkan. Vi tände ljus och lämnade blommor. Det var så fint där. Älskade morfar, som jag saknar honom. Likes

Comments


Denna kappa har funnits KONSTANT i min hjärna sedan igår när jag provade den i Sundsvall. Dock hade dem inte min storlek i den gråa färgen så jag fick prova den beigea men den var precis lika fin. Kappan satt perfekt och var huuuur snygg som helst! Jag måste ha den.. Kommer definitivt beställa hem denna så fort jag har fått pengar. Kommer vara perfekt till hösten! 

Likes

Comments

Ingen har väll missat hur populära dessa liquidlipstick från Skeel har blivit?! 

Jag har hört massa bra om just dessa så kunde inte låta bli att köpa ett när jag såg dem inne på H&M. Färgen är verkligen jätte fin, både i förpackningen och på läpparna. Men har inte hunnit testa den så mycket än så jag vet inte hur hållbarheten är osv men är verkligen exalterad över att få prova det mer! 


​Har ni provat Sleeks liquidlipstick någongång? Vad tycker ni? 

Likes

Comments


Visst blir det roligare och godare att dricka ur fina muggar? Jag älskar kaffe muggar och skulle kunna fylla alla skåp här hemma.. Här ovan har ni några favoriter som jag vill ha och några jag redan har 

Likes

Comments


Jag visste vad jag skulle kolla på inne på Sephora i Stockholm och denna foundation var en av dem. 
Det är ​Too Faced's born this way. Hört massor med bra saker om den så tänkte varför inte testa? Har inte hittat den perfekta foundationen för just mitt ansikte och just nu (eller innan jag köpte denna) har jag ingen foundation som passar min hudton så var i behov av en ny. Tog alltså två flugor i en smäll! 
Har tyvärr inte hunnit testa den så mycket än då mitt ansikte varit överdrivet torrt och inget smink har sett bra ut..

 

Likes

Comments

Instagram @fannyenvall