Vardag

Hänger i soffan och tar det lugnt innan träningen. Ätit en skål med müsli och lite bär. Kan äta ihjäl mig på det, fruktansvärt gott. Köper Valios laktosfria naturella yoghurt som är extra krämig. Mumma!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Måndagen gick fort. Jobbade till 15 sen åkte vi till skadecentret för att hämta lite grejer i bilen. Som den såg ut alltså? Så svårt att förstå att det var vår bil? Trimmade hästen i ridhuset, riktigt fin faktiskt. Slipar övergångar just nu.

Likes

Comments

Vardag

Lite från helgen. Spenderade lördagseftermiddagen och kvällen hos älskade farmor och farfar. Drack rosé, åt gott och pratade om livet. Framförallt var vi tacksamma att ha varandra efter olyckan. Farfar, Gustaf, pappa och min farbror vann på travet så jag fick jacka(blåa på bilden), skor och nya chaps av min snälla sambo. Tack! Vill inte slita på mina stövlar för mycket. Perfekt att avlasta med chaps. Har slitit ut de paren jag har nämligen.

Invigde jacka och chaps med en lång galopp på hästen. Sedan mös jag hos Joy och Elliot en stund, avrundade söndagen med en löparrunda i elljusspåret. Alltså dem backarna dödar mig.


Likes

Comments

Vardag

Fick lite feeling när jag la upp bilder från Miami igår. Här kommer några fler.

Likes

Comments

Vardag

Minst sagt omtumlande kväll igår. Jag och mamma satt och kollade kuddar när Gustaf ringde och sa att dem krockat. Inte så lite heller. Han vejde för något på vägen och bilen kom upp på två hjul fram och tillbaka. Slungades över mitträcket över på fel körbana innan Gustaf lyckades styra in i räcket igen och det tog stopp. Mötande lastbilar brände förbi stup kvarten och jag tackar gud för 2m gräskant mellan räcket och vägen. Det kunde verkligen gått riktigt illa. De hade änglavakt. Ingen skadades allvarligt men bilen kommer förmodligen skrotas. Var rädda om er, på en sekund kan allt förändras för alltid.

Två gamla bilder från Miami

Likes

Comments

Vardag


7km löpning och 1tim dressyrträning, jag behöver ju inte direkt vaggas ikväll. Ser fram emot fredagskväll med mamma. Resterande medlemmar är på fotboll. Ser även fram emot två sovmornar i helgen. Fantastiskt!

Likes

Comments

Vardag

Krupit ner med morgonrock och filt i soffan. Hästen är motionerad och vi lyxar med färska jordgubbar i yoghurten. Är det tisdag så är det.

Kämpar på med mobilbilder haha

Likes

Comments

Vardag

Då var det tillbaka till vardag igen. Känner mig sjukt utvilad. Batterierna är laddade. Förutom att frysa ihjäl på en fotbollsmatch igår så hälsade vi på hos Joy med lilla Elliot. Han var så söt och alldeles perfekt. Vågade knappt röra mig när han låg i min famn.


Likes

Comments

Häst är bäst

Mycket nöjd med dagens tävling. Ett pet i första klassen, helt mitt fel. Vi kom på en halvdistans så får skylla mig själv. Andra klassen (1,05) var nolla. Inga dumheter alls för övrigt. Mest lättad över att slippa bråka med honom. Hängt i soffan mestadels i eftermiddag. Vilken motivation man har. Vill tävla tävla tävla.

Likes

Comments

Vardag

Nu är vi hemma i Växjö igen och jag ska snart ut till stallet. Hittade inte en pryl på Emporia men Gustaf handlade desto mer. Goda hamburgare hittade jag dock.


Obligatorisk shoppingfika, jag tog choklad och melon, Gustaf vattenmelon och mangosorbet. En ovanligt fräsch glass för att vara Gustaf. Han gillar annars delicatoboll, pecannöt och pistage. Kan det bli äckligare?


På G ut för lite käk. Kände mig inte alls fin. Dålig hårdag, smink osv. Ja ni vet.Frukost och bokstavligen snabb bild i hissen.


Likes

Comments