View tracker

Inredning

Allting är från H&M Home. även bilden är lånad därifrån.

Vet inte riktigt vad som är det bästa med julen, allting är ju över så snabbt? Kanske är det för att man planerar och funderar hela december på pynt och klappar. Det är ju ganska lång tid i förhållande till hur kort själva julafton är. Dock har vi lite tradition på kvällen innan som jag tycker är otroligt mysig. Då äter vi julmat, klär granen och det luktar julskinka i hela huset. Alla är förväntansfulla (trots att vi är vuxna nu haha) och man har allt det roliga framför sig. Det ska jag ta vidare om vi får några egna barn, som en liten helig kväll. Hjärtat värker lite vid tanken på alla barn som har en klump i halsen sista dagen på jullovet. Eller dem som slår ner blicken när kompisarna rabblar långa listor av julklappar. Mamma och jag köpte varsin klapp som vi ska lämna till dem som inte får några. Det krävs så lite. Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kläder

Klänning från Nelly, Nagellack Opi, Väska från Ginatricot, Skal från Richmond & Finch, Kudde från H&M Home


Den här färgen är så fin. Vi som har gröna ögon passar lite extra bra i det. ;)

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Gustaf och jag ligger i soffan och kollar på bilder från Kreta. Synen av turkost vatten får mig bryta ihop. Därför ska jag dra på mig raggsockar och åka ut till Maldiverna, eller jag menar stallet*. För att vara lite positiv: På fredag är det julfest. Styrkekramar

Likes

Comments

Häst är bäst

Har precis köpt min första splitternya sadel någonsin. Är så nöjd! Godjul Fanny önskar Equipe. Ikväll ska vi småhoppa lite, ser verkligen fram emot det. Längtar ihjäl mig efter träna och tävla MEN man måste skynda långsamt. I helgen blir det bara skogen.

Likes

Comments

Vardag

Godkväll!
Som vanligt har helgen gått i ett svep. Igår firade vi Salina och gick ut. Hade en jätte trevlig kväll med goa tjejer. Invigde mina overknees och kände mig fin. Känner mig inte lika fin nu.... Bakis, svettig och sliten i stallkläder. Ultimata kombon.

Idag har mamma och jag varit i Jönköping hela dagen. Lånat hem lite sadlar. Prova prova prova. Hoppade en lite sockerbit med Gull idag, han är så mysig.

Likes

Comments

Vardag

Skogsrundan med Gulle gick bra. Dock är det så fruset i marken så vi kunde bara trava lite lätt. Pappa var och hälsade på honom men betraktade mest på avstånd. Han var mycket skeptiskt till Gulles buffande och slemmande. Nu har jag klippt ett par pannkakor och ska vila.


Likes

Comments

Vardag

Idag har vi ridit första passet hemma. Gulle uppförde sig exemplariskt med massor av hästar och folk i ridhuset. Imorgon ska vi ta premiärturen i skogen. Blir bara mer och mer kär i den här hästen. Han är så mysig på alla sett.

Likes

Comments

Vardag

Besiktning och röntgen gick utan anmärkning idag. Han har var super lugn och cool under hela dagen. Jag utrustade med alla möjliga skydd i hagen men han rörde sig inte en meter. Haha Vi gick även en sväng i ridhuset ikväll och det verkade inte vara några konstigheter. Han är så social och mysig. Aldrig tidigare varit så här motiverad i mörka december.


Han är alltså 5år efter Crown Z. Imp från Holland ursprungligen. Varit i Sverige ca 1år. Tävlad 1,10.

Likes

Comments

Vardag

Ikväll har jag hängt i stallet med Marlene i väntan på stora dagen. Vi ska besiktiga nya hästen imorgon. Jag är faktiskt lite nervös. Nu ligger jag under filten och försöker tina upp. Det är inte direkt varmt i ridhus såhär års. Ändå älskar man den här sporten oändligt.

Likes

Comments