Vardag

Lycklig häst som fick gå ut en stund i eftermiddag. Alla skydd var på och tack gode Gud för det. Som han busade... Bron över från Öland gick i snigelfart så vi hann inte med något Ikea. Dock hann vi ett par butiker så jag köpte en skjorta och en jeanskjol. Nu räknar jag ner till semestern.

Gulle höll på att äta upp min krans

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Fick hjälp med hästen så vi stack till Öland illa kvickt. Fint väder igår kväll men skit idag. Käkade i Borgholm och träffade två glada pinglor på strand. Lagom lockande att hänga på Salina och Matilda men dåliga samvetet fick mig att hålla mig till ursprungsplanen. Nu ska vi strosa lite på Ikea.

Pangfrukost kompenserade vädret

Likes

Comments

Vardag

Vilken bra dag vi fick till igår trots regnet och fem hulliganer (som för övrigt var hur goa som helst). Träffades vid Evedahl och dansade runt midsommarstången och fikade. Sedan lite midsommarlunch, bubbelbad, spel och fantastisk tårta. Sedan ännu mer mat, ja ni vet. Plockade ner mitt gamla prinsesslego från vinden och alla ungar var helt lyriska.

Den fina kransen gjorde Ewelina

Likes

Comments

Vardag

Vilken effektiv eftermiddag jag har haft. Städat som en galning inne och klippt gräsmattan. Det var så äckligt i badrummet att jag inte stod ut en sekund till. Men nu sitter jag nyduschad i soffan med en skål jordgubbar. Perfektionisten i mig mår för bra av sorterade lådor och doftljus.

Likes

Comments

Vardag

Kämpar på med hästen. Imorgon åker slangen som han har i bihålan. Hängde på Grilleriet på lite afterwork i eftermiddag. Så goda burgare. Ja... Det är väl typ det mina dagar består av. Haha

Likes

Comments

Vardag


Nu har vi kommit hem till Växjö igen. Gjort sallad och lagt oss i soffan. Lyssnar på podcast och försöker ladda inför veckan. Det kan verkligen behövas eftersom det är uppgång 05.30 varje dag. Vet att det är standard för många men när man inte är van är det en pina.

Likes

Comments

Vardag

Gårdagen var minst sagt lång men ack så bra. Gick upp halv 6 och åkte till Jönköping för att följa med Kwestia och hennes nuvarande ägare till första lokala tävlingen. Felfri i 90cm och sen gick dem och vann 1m. Jag var så glad att jag studsade.

Sedan åkte vi vidare mot Örebro för att hänga med Gustafs familj och framförallt senaste tillskottet Arvid.

Fick med oss en rejäl låda gotte från Jönköping. Kwestias ägare som har ett företag som levererar frukt och grönt till matbutiker.

Likes

Comments

Vardag


Gustaf åt upp min matlåda igår kväll så han bjöd mig på mat idag. Gott, om det inte vore för att jag var helt frånvarande. Eller hungrig heller för den delen... Vilken dålig dag, övertrött och nedstämd över häst-situationen. Kämpat i ca 2,5h för att få i honom pencilinet. Biter ihop och pressar tillbaka tårarna. Det blir bättre.

Likes

Comments

Vardag


Seg kväll igår fram och tillbaka till Helsingborg. Nu har hästen hemma igen med slang rakt ut från pannan. Stackaren! Har traskat med honom på morgonen innan jobbet, lunchen är mammas pass. Vad jag får bita ihop för att orka med detta en gång till.

Likes

Comments