View tracker

Inredning

Här är våra nya möbler från Venture Design. Är super nöjd. Jag och Gustaf har inte varit helt överens om vad det skulle bli, men tillslut så. Väldigt praktiskt med plast dessutom om man spiller etc. Annars har jag fortfarande morgonrocken på, vi ska snart se en Disneyfilm. Gustaf känner sig lite krasslig så vi gör inte många knop.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Lite smoofie ner i magen och nu ska jag snart ta en sväng i skogen med Linnea. Under dagen ska vi montera våra nya möbler. Ikväll ska vi inviga dem över Gustafs goda pasta carbonara.

Likes

Comments

Vardag

Plockmat är ju livet. Snart kommer jag somna i soffan.

Likes

Comments

Vardag

Nu är det snart helg, äntligen! Jag har inhandlat en klick färg och i eftermiddag blir det passionsfruktstårta. Love ❤️❤️

Likes

Comments

Vardag

TB till den här kvällen i London med mitt hjärta. Älskar att vi kan gå ut bara vi två och dansa så svetten rinner.

Ursäkta tystheten här ett tag. Har varit späckade dagar på jobbet med kunder, utbildning och lite presentationer. Vad ringrostig man kände sig att prata inför folk, men ack så nyttigt att pressa sig själv. Igår tränade jag och pollen första träningen. Han skötte sig super men dock lite spänd. Jag ser fram emot årets tävlingssäsong.

Likes

Comments

View tracker

Häst är bäst

Gulle var så rolig att rida idag. Hittar nya knappar varje gång. Dock testar han lite då och då, plötsligt får han för sig att inte gå åt ett håll. Alldeles upprörd och illsurig bjuder han på en liten åktur innan han inser att kärringen på ryggen inte ger sig. Var egentligen inte alls sugen när jag kom från jobbet, så himla kallt. Men bet ihop och fick världens motivationskick istället. Det är ju rätt ofta man "biter ihop". Går tyvärr inte att vara medgångssupporter i den här sporten. Inte i många andra sporter heller för den delen...

Likes

Comments

Vardag

Promenad på lunchen med Kajsa. Motvilligt först men måste erkänna att det var ganska trevligt med lite luft.

Likes

Comments

Inredning

Tulpanens dag idag. Nyhetsmorgon fullständigt bombarderade rutan med alla dess färger och former. Finns det någon blomma som ger mer vårkänslor än just tulpaner? Dock ett tag kvar tills riktiga vårkänslor, men längtar lite ändå. Nu ska jag ut till hästen. PS var sjukt tungt att springa idag.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag gjort det jag är bäst på. Legat i soffan med morgonrock tills klockan 12. Vi har även sålt vårt matbord eftersom det är nytt på ingång. Blocket är ju världens smartaste. Dock kommer inte det nya förrän slutet på nästa veckan, ska visa er då. Tills dess blir det käk i soffan. Vi äter dock väldigt ofta framför TVn, måste bli bättre på att sitta vid bordet. Nu har vi käkat lite och jag laddar mentalt för att springa. Hatar det.... Med tanke på vädret kommer det förmodligen vara skönt att komma ut. Skulle behöva se en och annan solstråle.

Den oslagbara midsommarhelgen 2016. Kan inte minnas i mitt liv, att det någonsin varit så fint väder på midsommar.

Likes

Comments

Inredning


Låt mig presentera min egengjorda lampa. Lite kämpigt men tillslut så fick vi ihop det.
Nu blir det sushi och spelkväll med tjejerna.

Likes

Comments