Vardag

Luktar så gott!!

Om man nu får uttala sig om ett riktigt i-landsproblem... När man köpt blommor men inte har en bra vas. Glesare bukett har jag knappt sett i mitt liv. Pysslar lite med nya tavlor, igår målade jag krukor. I helgen blir ordentlig storstädning och massor med nytt pynt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag


Felfri 1m idag i Eksjö. Supernöjd med rundan. Absolut värt att gå upp 05.15. Lite tacos senare så är det snart måndag.

Likes

Comments

Vardag

Lång sovmorgon idag, sedan lite häng på stan med mamma. Ikväll blir det kräftor.

Fika förut

Likes

Comments

Vardag


Lite tyst här men veckan har varit så fruktansvärt tråkigt. Minuterna släpade sig fram.

Likes

Comments

Vardag

Då var den här semestern slut, men det känns okej. Haft otroligt bra väder med mycket aktiviteter. Utnyttjat tiden väl minst sagt. Tjejfest, massor av soltimmar på Öland, Falsterbo, Västkusten, Håkan etc. Snart börjar nedräkning till födelsedag och Thailand.

Likes

Comments

Vardag

Två goa dagar på Öland med Ewelina och Andreas avklarade. Nu åker vi hemåt i regnet för att ladda inför jobb och vardag. Hur man nu laddar inför det?

Likes

Comments

Vardag

Tredje och sista dagen i Bohuslän innan bilen rullar mot Växjö (dock med ett litet stopp i Ullared). Idag började vi med en glass i Hunnebostrand. Strosade i mysiga butiker men tröttnade ganska fort. Vädret var inte till dess fördel så vi åkte vidare mot Lysekil. Lunchade i hamnen, shoppade lite onödigt fint krafs och avslutade med dopp i havet. Vilket klart vatten det är här? Dock lite äckliga brännmaneter i kanterna. Livrädd för dem.

Älskling


Bad osv.


Sedan köpte vi med oss färska räkor och vin (samt tillbehör såklart) för att promenera ut med filt på klipporna. Sverige är verkligen så fint.

Likes

Comments

Vardag

Lite mer bilder från idag. En puss i Grebbestad.

Mamma och pappa i Fjällbacka.

Gustaf och jag delade lite skaldjur på Göstas.

Vackra Smögen.

Likes

Comments

Vardag

Vi hänger just nu på västkusten. Smögen och Kungshamn. Kom igår och såg oss mest omkring, avslutade med fantastiska smårätter på kvällen. Räkor (såklart), havskräftor etc.

Idag har vi sett oss omkring, varit i Fjällbacka och Grebbestad. Riktiga pärlor.

Likes

Comments

Vardag

Underbar sommarkväll igår hos farmor och farfar. Åt gott och tjattrade i munnen på varandra. Gillar när det är lite livligt och högljutt.

Har så mycket kärlek till det huset. Miljoner minnen därifrån. Får ett sådant välbehag och lugn så fort jag sätter foten innanför grinden.

Nu är jag på väg till Smögen. Sista semesterveckan.

Likes

Comments