Vardag

Bjudit farmor, farfar, mamma och pappa på brunch precis. Är så fruktansvärt mätt att jag bara ligger som en säl. Gott var det iallafall. I eftermiddag ska jag försöka rida ut själv. Återstår att se vad min häst tkr om det.

Likes

Comments

Vardag


Idag har jag och Gulle hoppat första tävlingen. En 90cm felfritt. Han skötte sig absolut exemplariskt. Lite spänd inne på banan, men betydligt mer avspänd på framridningen än sist.

Likes

Comments

Vardag

Hemma efter en japansk alla hjärtans dag-middag. Ätit så mycket gott att jag knappt vet vad jag ska nämna. Nu kryper vi ner och laddar för träning imorgon.

Likes

Comments

Vardag


En extra liten "shoutout" till mitt hjärta. Inte bara för att du köper oberäkneligt många rosor till mig, utan för att du faktiskt är den mest fantastiska människa som jag känner. Kan inte vara nog tacksam för att jag har dig. Du gör världen till en bättre plats.

Likes

Comments

Vardag

Alltid lite kluvet om eller vad man ska köpa på alla hjärtans dag. Minns när jag var liten och det var alla hjärtans, jag var så nervös över att lämna det där paketet till min "pojkvän". Gud vad jag funderade och grubblade för att det skulle bli perfekt. Presenter behövde ju lämnas fysiskt vilket innebar verklig ögonkontakt, inte bara "v-tre hjärtan" på MSN... Det hände till och med att jag gjorde slut för att slippa ångesten över perfekta presenter. Haha, real love osv.  Hur som helst, numera har inget emot paket (absolut inte att få dem hehe) så Gustaf och jag brukar köpa ett litet till varandra. Lite närmare mer avslappnad relation numera. Haha! Jag gillar att pyssla, överraska och smyga runt och vara hemlighetsfull. Har tagit hjälp av min kollega för att skriva ett roligt rim. I eftermiddag pysslade jag ihop knyten med geléhjärtan till några fina tjejer på jobbet. Tanken som räknas.

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag har jag legat i soffan större delen av dagen. Är fantastiskt bra på det om jag får säga det själv. Lite nytta har jag iofs gjort. I förmiddags var jag och hästen i Tingsryd för P&j. 80cm felfritt, gick galant. Kändes nästan lite väl fjantigt men visste inte alls hur han skulle reagera. Han var otroligt spänd när jag skulle skritta fram men annars skötte han sig galant. Lite bus för sig när vi skulle hem. Helt plötslig skulle han inte gå in i släpet. Så mycket som händer innanför pannluggen på den hästen. Nu har jag smält en och annan bit sushi, redo för måndag (tror jag).

Likes

Comments

Inredning

Lite nyheter från Mio.

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag glodde igenom Mios vårnyheter. Känner på mig att jag inte kommer kunna hålla tassarna i styr. Åtminstone inte från de två avlånga. Så fint att blanda olika former.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

Då var veckan igång igen. Som vanligt är det fullt ös men det gillar jag. Fastnade med en serie igår så har varit ett lik hela dagen. Däremot var hästen väldigt fin ikväll vilket gav mig lite extra energi. Fick även en ljuslykta från Ittala av Gustaf, det gav också extra energi.

Likes

Comments