Header

Nu känner man sig hel igen efter att ha fixat naglarna, den här gången valde jag att gå på guld. Jag kände att jag ville ha något som funkar både på julafton och nyårsafton, rött kändes mer för julen om jag hade kört på det igen. Jag hittade en bild på pinterest som jag blev lite smått inspirerad av så jag valde att utgå från den bilden ungefär, såhär blev mina naglar och här är bilden från pinterest:

Är riktigt nöjd med resultatet, får se vad man gör härnäst!

Likes

Comments

Har de senaste dagarna känt mig lite sådär, jag tror att en förkylning är på G. Jag pallar inte att bli sjuk, särskilt när julafton närmar sig. Än så länge känner man att halsen är lite sådär, jag har inte ont utan det är mer sådär att det kliar. Vi får iallafall hoppas att det inte blir värre.

Det blev ingen kurs för mig idag eftersom man känner sig lite krasslig, lite synd eftersom det var den sista idag. Jag har iallafall fått lära mig mycket från den kursen och samtidigt förstått om min asperger, självklart visste jag om min diagnos när jag fick den men man har fått veta lite mer på djupet som jag inte visste så mycket om tidigare. En mycket lärorik kurs må jag säga.

Ikväll blir det att baka julgodis som jag har längtat efter att få göra, så det är bäst att jag förbereder mig inför det!

Bjuder på en gammal bild!

Likes

Comments

Om ni såg mig just nu hade ni säkert höjt på ögonbrynet och undrat vad fasen jag har varit med om, känner mig lite bakis faktiskt. Mer sådär att jag är trött än att må dåligt om jag ska beskriva på det viset, hehe. Jobbade igår (samt fredag) och det blir rätt sena kvällar, har börjat vänja mig vid det men fortfarande kan man känna sig så jäkla trött. Sedan är det inte så konstigt att man är mer trött eftersom det är mörkt både när man går till jobbet och hem från det. Fick också veta när jag jobbade i fredags att jag kommer höja mig genom att jobba mer än vad jag gjorde innan, lite roligt för man tjänar lite extra på det. Samtidigt är det perfekt eftersom jag ska göra roliga saker under 2018 och då kan det vara bra att man har lite cash till det.

Idag är det andra advent och då blir det att kolla på en julfilm, har som tradition att varje advent i december blir det att kolla på en julfilm. Tycker det är sjukt mysigt, man kommer in i någon slags julstämning om jag ska vara ärlig. Så det blir en lugn söndag för min del!

Tänkte att jag kunde bjuda på en bild som jag tog förra året som är en favorit hos mig, speciellt när det kommer till färgerna!

Likes

Comments

Gårdagens bild att bjuda på!

Igår var det fullt ös, började med att gå till kursen om min diagnos sedan var det att gå till jobbet där det bjöds på oväntade saker. När sånt händer kan jag bli tokig, var rätt nära på att bryta ihop men jag bet ihop och kämpade på. Det ledde till att jag lyckades, kände mig stolt över det. För varje gång jag jobbar får jag lära mig hur jag ska hantera saker, det blir en slags utveckling för mig. Ingenting är omöjligt, mina vänner. Det gäller att kämpa på och verkligen bevisa att man kan, då kommer man långt i karriären. Så var min tisdag iallafall.

Min onsdag har varit chill faktiskt, har känt mig lite trött efter gårdagen och bestämde mig för att bara ta det lugnt. Ibland kan det vara skönt att chilla dagarna emellan när det gäller jobbet och ladda batterierna för nya utmaningar man har framför sig!

Likes

Comments

Hej, hallå!

Som ni märkte var det ingen uppdatering varken under lördag eller söndag. Men nu jäklar ska ni får läsa vad som hände under de dagarna:

Lördag:

Här stod jobb på schemat, jobbade hela kvällen och kom hem sent. En sak som hände under tiden jag jobbade var att jag testade en stark chili som var verkligen stark. Nu snackar jag inte jalapeño, utan en chili som är MYCKET starkare än den. Jag minns inte namnet, men det var iallafall inte habanero. Hursomhelst, jag testade den och i början var det rätt lugnt, men sedan kom den starka fram. Jag gillar stark mat, men att äta just på det viset som jag gjorde genom att bara äta chilin, nja... det blev inte värre som tack gode gud.

Söndag:

Det jag gjorde under morgonen var att ta det lugnt och kolla på julkalendrar, kollar inte bara på en utan tre stycken som är Sunes jul, Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös. Har sett lite av den nya som går just nu, men den tilltalar inte till mig. Sedan begav jag mig ner till stan tillsammans med mamsen, vi gick och kollade lite på julskyltningen som var under den dagen och det var trevligt. Största anledningen varför jag gick ner var för att min kollega från mitt jobb har ett UF-företag med några andra och jag har hjälpt dem med fotograferingen, så det var en självklarhet. Köpte också hem en produkt från deras företag som var en hoodie, så är en liten shoutout till Prinze UF. Avslutade kvällen med att kolla på Ensam hemma.

Eftersom jag inte vill lägga ut en av tjejernas nummer på bloggen, så kan ni antingen följa deras instagram eller gillar dem på facebook och glöm såklart inte att köpa deras produkter!

Så var min helg och nu är vi inne på en ny vecka. Har inte gjort något speciellt, utan chillat för det mesta. Ska strax iväg och köra lite, sedan blir att lana lite sims och fortsätta njuta av min lediga måndag!

Likes

Comments

My god, det är första december. Första december!? Det är sjukt att tiden har gått så fort, kändes som om september började för någon månad sedan. 2018 närmar sig sakta, men säkert. Tagga det snart vetja. Nej, nu ska vi fokuserar en sak i taget som kommer före, som julafton exempelvis. När vi ändå talar om julen, spelade in en video om det idag. Har hunnit med att spela in två julvideor den här veckan och har sedan en kvar att spela in, efter när den sista julvideon dyker upp kommer jag gå in på en liten semester från Youtube. Känner att jag vill gärna ta det lugnt de sista dagarna inför 2018 och njuta.

Ikväll blir det att jobba, börjar inte förens 18.00. Lite segt att vänta så länge, vill hellre börja tidigare. Nåväl, det är inte hela världen. Tänkte lana lite sims innan jobbet, så man dödar tiden (kändes lite grotesk att skriva så, haha).

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Likes

Comments

Om det är något som jag kan få panik över så är det när jag tappar bort viktiga saker. Jag är typ experten på att tappar bort saker och det är lite jobbigt, jag blir helt tokig. Paniken var nära att komma nyss, min iPhone hade försvunnit och jag letade som en idiot i hela mitt rum (t.o.m. huset), kan ni gissa vart iPhonen hade varit? I min tvättkorg. Av alla rum som finns i huset så hamnar den i tvättkorgen, man vet inte om man ska skratta eller gråta. Nu är den iallafall återfunnen igen och vi (eller snarare jag) kan putsa ut.

Kan berätta lite kort om gårdagen:

Var på kursen om min diagnos och det är det bästa som har hänt mig, även om jag till en viss del vet om min diagnos får jag reda mer på djupet. Varför jag funkar på ett viss sätt, varför jag inte kan hantera saker osv. Man lär sig otroligt mycket och det vill jag föra vidare till andra som är nyfikna eller har någon/några i sin närhet som har asperger. Annars var det en lugn tisdag för mig.

Idag började dagen med att köra ett pass, blev lite smått illa mående och samtidigt kom äckliga migränen. Kunde inte prestera som jag hade hoppats på under gymmets gång. Efter gymmet var det raka vägen till körskolan och köra lite. Nu är jag äntligen hemma och ha precis tagit en skön dusch, ska ta och lana lite sims innan middagen. Men innan dess blir det att svara lite på kommentarer på Youtube, även om jag inte svarar så betyder det inte att jag inte bryr mig. Jag uppskattar de saker som folk skriver till mig och läser allt, men ibland blir det svårt att svara alla. Jag tackar från djupet av mitt hjärta för era fina ord, det värmer mycket!

Vi kör tb på bilderna!

Likes

Comments