Header

Dagen började sådär, kände mig lite nere över en sak som bekymrar mig just nu. Vet ni vad pappsen gjorde för att uppmuntra? Bjuda lunch på Grilleriet. Det uppskattades mycket. Det blev jag, han och min bror som åt lunch där, lika gott som vanligt. Blev lite på bättre humör faktiskt, vilket det är bra.

Sedan jag kom hem från stan har jag chillat och duschat. Håller på att fixa lite smått med veckans video, glöm inte bort att kika in på den klockan 16.00, den här videon har jag gjort tillsammans med min kära vän Ester!

Likes

Comments

Som jag skrev igår blev jag klar med bilderna och skulle skicka till min chefs kollega, såklart ville inte min mejl samarbeta med mig. Skrev till min chef och frågade vad jag skulle göra istället, vi kom fram till att jag skulle komma förbi jobbet imorgon (idag) och lägga över bilderna.

Började dock min onsdag med gymmet, kändes skönt att gå dit och träna. Blev en promenad efter träningen och jag måste säga att fy sjutton vilka fina färger vi har just nu. Jag älskar när löven ändrar sig, det blir så himla fint. Sedan var det också rätt varmt idag, lite sådär vårvärme (man ska inte klaga här).

Efter gymmet åt man lite rester från gårdagens middag och kollade på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, hoppade in i duschen efter det och sedan gjorde jag mig iordning.

Åkte ner till stan och mötte upp min chef, lade över bilderna till hans dator och åkte sedan hemåt. Nu kan jag ÄNTLIGEN bocka av det och jag hoppas att de blir nöjda med dem!

Likes

Comments

Tillslut blev man klar med bilderna som jag tog i onsdags tillsammans med min chef, redigerade klart den sista bilden nyss och jag är verkligen nöjd med resultatet. Men nu är det inte jag som ska ha bilderna utan det är min chefs kollega (om man kan typ säga så) som ska ha bilderna, så jag hoppas att han kommer gilla dem. Ska ta och skicka bilderna efter när jag har skrivit klart inlägget, annars kommer jag bara att glömma. Det är så typisk mig, jag säger att jag ska göra en sak senare och så glömmer jag bara bort det efter. Har dock blivit lite bättre, men fortfarande kan jag vara glömsk.

Förutom att ha jobbat på bilderna så har man spelat in en video, övningskört och chillat. En typisk dag för Fanny Elmgren när hon inte jobbar. På tal om det, har fan känt idag sug efter att jobba. Det är inte ofta som det händer faktiskt, kanske bero det på att jag trivs jättebra (which I do ofc)? Jobbar dock inte förens på lördag så det är rätt segt att vänta till dess, skulle inte ha något emot att få hoppa in typ imorgon eller någon dag innan lördag (hehe). Bara när jag skriver det kommer det säkert hända, skulle inte ha något emot det.

Inget mer och säga, nu måste jag skicka bilderna.

Kram på er!

Likes

Comments

Otursdagen, bara när jag skriver det så kommer säkert det komma otur. Nej, nu ska vi inte tänka så utan vara mer sådär att det är en turdag.

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt, bara tagit lugnt och packat för weekendresa. Åker imorgon bitti till Stockholm och hälsa på släkten, ska bli skönt faktiskt. Efter att man började på sitt jobb (för snart 2 månader sedan) har det liksom varit fullt ös, så lite ledig skadas aldrig.

Såg precis filmen High School Musical 3 Senior Year, fick lite tårar i ögonen. Delvis för den väckte minnen men också för det var lite sorgligt, då menar jag att det var sista delen av filmserien om man ska säga så. Disney är och kommer alltid vara en av de bästa filmerna som existera, jag struntar i vad folk säger, jag gillar Disney punkt och slut.

Nu är det fredagkväll och jag ska kolla på idol, även om jag inte har följt så mycket är det ändå lite roligt att kolla på.

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, kram på er!

Likes

Comments

Hörni, jag klarade det andra datortestet!!! Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är just nu, det går bara bättre och bättre. Körningen går också bra, jag känner att jag kommer greja det när jag ska göra uppkörningen och teoriprovet. Jag hoppas iallafall det, skulle vara superkul om jag fixade det.

Ville bara berätta det till er, nu ska det firas här, hihi!

Bjuder på en gammal bild när jag övningskörde!

Likes

Comments

Igår var det en intensiv onsdag för min del, började dagen med att åka ner till stan för att hjälpa med en fotografering tillsammans med min chef som gick galant, sedan var det bara sticka till min nagelterapeut Madlene och fixa naglarna igen (hann inte att fotografera en före, så ni får se en efter bara) och tillslut hoppa in för jobbet som gick riktigt bra (förutom att man blev lite rastlös några gånger, men annars var det att göra). Där har ni anledningen varför jag inte skrev något igår.

Så ser naglarna ut nu, älskar färgen sjukt mycket.

Idag har jag jobbat på bilderna från gårdagens fotografering samt redigerat för nästa veckas video. Tänkte ta en paus från det och bara chilla, annars kommer min hjärna att explodera av all jobb, hehe. Glöm inte bort veckans video, vi hörs med det snart!

Likes

Comments