Sommaren försvann men nu är den här igen. Här där jag bor har vi 21 grader och strålande sol. Jag har precis varit ute och sprungit 7km i shorts och linne! Shorts och linne! Helt sjukt härligt.

Nu återhämtar jag mig med antagligen den lättaste och godaste smoothien jag någonsin mixat ihop. Jag tog bara lätt naturell yogurt (en supersur och äcklig fast nyttig) med lite mjölk och mango. That's it! Tog inte ens 5 minuter att göra och blev hur god som hälst. Mangon la till det söta så den är inte sur. Smakar typ milkshake. Vilket man nu kan säga att det är. Skulle kunna dricka den här resten av mitt liv! (Okej jag skulle nog tröttna)

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!

Det är lördag och trots att klockan är 5 i halv 7 så är jag vaken. Jag ska nämnligen till Stockholm! :)
Tåget går från resecentrum 8 och eftersom jag bor utåt landet så måste jag ta en buss 7;20 så därför är jag uppe redan nu.

Igår var det Let's Dance final och tusan att Bianca inte vann alltså, jag hoppades verkligen på det. Men Elisa har ett fint efternamn så det är ju bra. (Vi har samma men är ej släkt vad jag vet)

Nu ska jag göra mig iording för en antagligen ganska utmattande dag i Stockholm!

Likes

Comments

​I födelsedagspresent fick jag denna sugar scrub från något märkes som inte står. Jag använde den för första gången häromdagen och tänkte nu göra en first impression.

   + den tog väldigt bra 

   + den lukta väldigt gott


   - den var svårapplicerad

   - locket gick inte att stänga då det är socker runt hela kanterna


Tänkte att jag får prova den några fler gånger och återkomma mer specifikt vad jag tyckte om den.

Likes

Comments

När vi var i Stockholm i torsdags så fick vi lite egen tid på stan och då köpte jag bland annat ett par jeans ifrån Hollister. Jag behövde verkligen nya jeans och jag hittade dessa som passa utmärkt och som var enligt mig supersnygga. Jag tror att dem var nedsatta i pris då jag endast betalade 430kr vilket jag inte tyckte var sådär speciellt dyrt.

Likes

Comments

Idag blev det ett riktigt jobbigt och svettigt pass på gymmet. Hann med både styrka och kondition. Det allra värsta med gym är att jag alltid inser hur sjukt jäkla dålig jag är. Det var någon arm grej där och jag klarade inte ens 2 repetioner!! Hade lägsta vikten men ändå så gick det inte! Blir så arg men det gör mig också så motiverad. Om 1 år vill jag sitta vid samma maskin och göra 10 utan problem. Anmälde mig och Ylva till blodomloppet häromdagen och det är bara 16 dagar kvar. Vi har sagt sedan hösten att vi ska springa 1 mil och nu ser det ut att bli så också. Men eftersom dagens pass gick strålande så har jag lite ny energi och motivation. 16 dagar, nu kör jag! No excuses!

Med tanke på träning så skulle jag verkligen behöva nya löparskor. Mina är slitna och tråkiga. Tänkte att dem får duga till hösten men sedan ryker dem. Funderar på något liknande.

Som ni kanske förstår så är jag inne på det svart-rosa temat!!

Likes

Comments