Jag fick inspiration från @jsidoroff när jag läste om hur hon och hennes kille vart tillsammans så tänkte berätta för er hur jag och min kille träffades.

Den 9oktober 2015 vart jag bjuden på fest hos en kompis som är Mattias polare men inget jag visste då. Jag tänkte egentligen inte gå på den festen dels hade jag inge alkohol och hade ingen lust men jag vart erbjuden alkohol bara kom dit o så vart det.

Jag kom dit först av alla och den kvällen var det menat att jag skulle va med den killen som bjöd in mig. Men när folket kom och festen hade varat i några timmar, kom han in genom dörren med sin vän och jag fastna direkt med blicken på han, han hade allt jag har önskat mig, fina ögon,skägg och tofs, kroppsbyggnaden som jag gilla han hade verkligen allt. Men den killen som hade festen vi kallar han för D han hade tagit dit Mattias pga en annan tjej och så va de han o en tjej hela kvällen men mina ögon kunde inte släppa han så koll på han hade jag men jag fick ingen bra första intryck av han för jag trodde han var värsta snobben som jag inte hade någon chans på. Jag trodde att han bara var ute efter blonda tjejer störiga jävlar. Så de va inget med det.


När jag kom hem sa jag till mamma att jag hade sett en kille på festen o han va dyng snygg mamma sa direkt att jag skulle skriva men stöddig som jag var sa jag att vill han mig något får han höra av sig. Två dagar gick och jag fick sen en vänförfrågning av han och jag vart överlycklig men ville inte skriva till han så jag såg att han hade lagt ut en status och jag gillade den då. Och de ångrar jag inte för väl efter jag hade gillat statusen skrev han till mig.

Vi skrev en vecka konstant innan vi träffades och när den dagen kom den 16 oktober så träffades vi han skulle då hämta mig vid stationen och när jag mötte han kom han med vit skjorta och rosor och jag kände då att jag föll när vi kom hem till han hade han lyssnat på små sakerna jag tyckte om han hade gjort kyckling som jag älskar och till efterrätt hade han köpt sobre pga att jag är laktos de va det gulligaste någon har gjort till mig.

Vi kollade på film och han visade mig runt de var då vår första kyss kom och jag kände mig som en liten flicka igen som föll pladask på marken.


Jag sov kvar och sov hos han dagen där på också och många dagar framöver, halloween kom och jag va på fest med hans vänner och två av mina och när jag skulle därifrån hämta min pappa mig för jag var för full så jag grät för jag fick inte va kvar hos han. Men då i bilen skicka jag sms med de tre orden till han men han ville säga det facetoface så den 1 november sa han de tre orden till mig på parkeringen utanför mig och sen dess har vi ärligt bara varit ifrån varandra högst fyra dagar på snart två år.

Vi har våra bråk och vissa gånger har man viljat gett upp och bara lämnat men han överraskar mig varje dag och varje dag visar han verkligen att han älskar mig och så älskad som jag känner mig av han har jag aldrig känt förut. Han har sett mina värsta sidor mina värsta minnen men ändå står han kvar och jag är så tacksam för det


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej du som tog din frihet den där vinterdagen när vi va på samma fest.

Ja jag var intresserad av dig i början och det var jag som följde med dig hem trodde du då att det var okej att göra något jag inte ville? kanske får jag skylla mig själv jag följde ju med dig hem frivilligt. jag va ju intresserad av dig.

Det var en vinterdag minns jag för minns så väl din röda vinterjacka. Vi träffades första gången dagen innan detta hände och allt gick då hur bra som helst. Vi ville träffas mer och då bestämde för att dra på fest tillsammans dagen efter. Jag hade med mig då två vänner.
Den kvällen möttes vi utanför ica jag kan än idag när jag går där minnas det som de var igår.

Festen ledde mot sitt slut och jag skulle egentligen hem till min vän då men vi missa bussen och hennes föräldrar vart sura på mig och de skulle skjutsa hem mig istället. men jag visste vad jag skulle mötas hemma och jag ville då inte hem. Det var då du erbjöd dig att jag skulle få va kvar hos dig den natten. Klart jag tacka ja, jag hade ju fatta ett intresse för dig. Vi kom till dig och jag hade kontakt med en annan vän på telefon. Jag kände direkt när vi kom till dig att här ville jag inte vara. Vi börja kyssa och de ena ledde till de andra men jag försökte stoppa dig till slut jag ville inte. Jag har tänkt sen dess att jag ville ju i början de är ju mitt fel då, klart han inte slutar då. men jag har rätt att ändra mig o de gjorde jag men du sluta inte. du lyssnade inte på mina nej. Jag var tvungen att säga '' vill inte. jag är oskuld'' då sluta du, du ville inte ligga med en oskuld, men vet du vad jag var inte det, jag va tvungen att ljuga för att du skulle sluta o ta rätten att göra vad du ville med min kropp.

Jag sprang ut från ditt hus och skulle gå hem halv 5 på morgonen men den vännen jag hade haft kontakt med den natten rädda mig. Han kom och mötte mig o öppnade sina armar och sitt hem för mig den natten när ingen annan fanns så öppnade han sig för mig.
Vi hade aldrig umgåtts innan utan bara pratat på telefonen, men han var verkligen min hjälte då. jag fick sova i hans säng och han gjorde inget mot mig den natten. visst jag var rädd men han visa mig verkligen hur en riktig vän skulle vara.

Jag träffa dig aldrig mer efter den gången och vi pratades aldrig mer, du flytta utomlands i några månader o jag försökte glömma allt. jag anmälde dig aldrig, jag berätta aldrig detta, bara för mina närmaste. Men en dag så träffa jag dig ett år efter händelsen på stan och att du äns våga säga hej. Som att inget hade hänt den natten,Aldrig haft en sån klump i magen som då.


Likes

Comments

Nu sitter man på tåget med killen o hans familj till Stockholm där hans föräldrar ska gifta sig.

Jag är så glad att jag har hamnat i denna familjen för ärligt skulle jag inte klara mig utan dom.

Vi kommer fram typ halv 12 och de ska gifta sig fem typ så vi kommer gå runt lite i Stockholm innan vi ska iväg.

Skönt och komma ifrån hemma också efter denna skit vecka.

Likes

Comments

Hej på er!
tänkte lägga in ett inlägg innan denna dagen börjar helt. Sitter just nu och har precis skrivit in mig på arbetsförmedlingen och sökt lite jobb. Jobbigaste att gå ur skolan och bli vuxen.

För att flytta hem igen är inget alternativ. Klockan 13 så ringer vårdcentralen får hoppas att jag då får en tid idag. har gått runt flera dagar med värk i bröstet som har lett till att jag knappt kan ligga på magen eller äns vara utan bh. Intressant att veta va?

hoppas ni har en bra dag och mår bra om inte så hoppas jag det blir bättre för vad ni än lider av så kommer allt bli bra tillslut och ni är underbara precis som ni är.Likes

Comments

Jag har mycket djupa saker som jag vill öppna mig för er och skriva om. Jag är dålig på att blogga men ska bättra mig men de finns många orsaker till hur jag är o varför är de är svårt för mig att sätta mig o skriva. Förra inlägget var jobbigt att lägga ut och fler såna inlägg kommer de komma för jag behöver de och bloggen är en trygghet för mig att få skriva ut de jag tänker på utan att någon sitter mittimot mig o dömmer mig.

Jag ska skriva nu om mig en sak med mig som jag inte är så stolt över det är att jag är en väldigt krävande person och söker mycket uppmärksamhet av folk i min omgivning jag vill höra ofta att jag uppskattas o jag är hela tiden fundersam om jag verkligen uppskattas av personer, även fast min kille säger varje dag hur fin jag är, hur mycket han älskar mig, att jag är hans allt så får han ändå höra ibland som svar "är de verkligen säkert" eller " är du hundra på det?" Jag kan tillåmed fråga han hur mycket han älskar mig för att jag behöver höra de där lilla att jag uppskattas. Samma med vänner där behöver jag också höra rätt så ofta jag kan må dåligt för att jag kanske inte har fått ett meddelande av en vän hur mycket jag betyder på en vecka, en månad. Men sån person är jag, de beror nog på hur min uppväxt har varit, hur min skolgång har varit och hur mycket jag har tryckt ner mig själv. Att jag inte kan se de där lilla extra på mig själv som andra kanske gör. Därför är jag glad att min kille acceptera den delen av mig med att han ger mig den där extra uppmärksamheten ibland som jag behöver vissa dagar mer än andra.

Likes

Comments

Detta inlägg har jag viljat skrivit så länge men jag vet inte hur jag ska formulera mig utan att de ska vara riktat mot någon i min omgivning eller hur jag ska formulera så ni förstår lite grann allt som jag har att säga. Men nu när jag ligger hemma är förkyld ont i halsen och sängliggandes passar de ju att komma tillbaka på bloggen med ett viktigt inlägg.

Detta inlägg ska handla om Maskrosbarn. Maskrosbarn är jag en del av, jag är ett maskrosbarn.
Ni som inte vet så är Maskrosbarn ett barn eller en ungdom eller en vuxen som har växt upp med en förälder som är psykisk sjuk eller missbrukare av knark men också alkohol.

När jag gick i 7an fick jag ett förslag att jag skulle börja i en stödgrupp en stödgrupp med andra barn som visste vad jag gick igenom vad jag hade gått igenom. ska jag vara ärlig så va inte den stödgruppen så mycket stöd det vart mest nästan som en plats där man gick varje onsdag för att bara komma bort och göra något annat. Jag gick där tills jag gick i 9an. tillslut var de bara jag och två till tjejer i gruppen som jag vart väldigt nära. I 9an när det börja dra sig mot sitt slut sa en ledare i gruppen som hade varit min lärare ända sen jag gick på fritids att jag skulle söka till en organisation som hette Maskrosbarn. Jag gick in på deras sida på internet och ansökte nästan direkt och efter några månader åkte jag ensam 55mil hemifrån utan att veta vad jag skulle mötas av och kan säga att än idag så kan jag säga att det var det bästa jag har gjort i hela mitt liv. för så mycket jag har växt sen dess är verkligen sjukt.

På lägret som de fixade varje sommar var det bästa jag kunde åka till för så hemma som jag kände mig då var sjukt o de mötena och stöden man fick där fick jag inte äns av socialen här hemma där jag kom ifrån. att komma till ett ställe på landet med 20 ungdomar som hade varit med om samma som mig som var som mig och 20 vuxna som var där för våran skull som också visste vad de sa för de hade också varit med om samma sak som vi alla ungdomar. inte någon soc kärring som jobbar o måste säga de dom säger utan verkligen vanliga vuxna som verkligen bryr sig. Det var de jag behövde i mitt liv just då.

Angående att jag är ett Maskrosbarn kommer jag inte kunna gå djupt in på för anledningen är olika för vem du pratar med runt omkring mig. jag åkte dit för dels för min mamma har panikångest men också för de va mycket bråk i min barndom och mycket alkohol men bara för det så är mina föräldrar dom bästa. Alla gör misstag och tar val som inte är så bra och de gjorde mina föräldrar men bara för det så kommer jag alltid älska dom mest av allt.

Istället för att skämmas att jag kanske inte hade den super perfekta barndomen så är jag ändå glad för vad jag fick, för jag lärde mig mycket av de dåliga sakerna men mycket av de bra sakerna också för det fanns det också.

Jag är ett stolt Maskrosbarn och kommer alltid stå upp för vem jag är och även stå upp för mina föräldrar. Även fast dom har prioriterat saker före mig och jag kanske inte har mått så, bra så skulle jag aldrig byta ut dom!

Likes

Comments

Ja igår va de min dag jag fyllde alltså 20 och hade födelsedagsfest med dom bästa.

Speciellt så kom @annilarsson som bor 15 mil ifrån mig, en av mina bästa presenter!

Sen fick jag tröjor och hudprodukter o sprit o en guldros mer bilder på de kommer senare då jag och killen ligger i soffan helt döda nu.

Men igår började dagen på bästa sätt, han fixade frukost på sängen o sen fråga han mig de orden som jag har väntat så länge på så igår var de inte bara min dag utan igår va de hans o min då vi förlova oss också.

Jag ger er lite bilder från festen igår tills vi hörs igen

Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen igen från Ullared. Varit ett bra dygn, igår kväll va vi ute o käka på Harrys o sen drog vi tillbaka till hotellrummet o låg i sängen o glodde bara.

Idag åt vi hotellfrukost inte den bästa man har ätit men dög. Sen drog vi en sväng t varuhuset igen o jag hitta lite mer.

Kommer bild på allt jag köpte senare.

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni mår bättre än vad jag gör.
Just nu är jag på hotellrum nere vid Ullared med Moa och hennes föräldrar. En tradition vi har. Skönt att komma bort och vara med henne utan några måsten.

Va en sväng inne i Ullared men köpte inte mycket då vi ska dit mer i morgon. Just nu ska vi va här ett tag o ta de lugnt innan vi ska ut o käka ikväll.

Likes

Comments