Efter en lång paus av detta så kommer jag nu börja sakta men säkert igen. Och varför är för att jag gillar att skriva och få ut saker i text, det typ hjälper min gärna att slappna av lite grann och inte gå runt och bära på all skit jag tänker på haha. Så jag tänker inte direkt gå ut med bloggen än utan det får bara flyta på för min egna skull. Jag har dessutom inte bara en, utan två(!!!) resor bokade och jag vill ju minnas dom bättre än bara i tanken och då är ju detta skitbra att ha så kan jag lägga ut alla bilder här.


What else, jo jag tar studenten om 15 dagar, stress, ångest fyfaaan. Men ändå skönt. För jag hinner typ inte med skolan ändå, jag jobbar som ett as. Inte för att det är så jobbigt, jag älskar mitt jobb, men jag hinner aldrig ta en paus. Jag hinner aldrig sätta mig ner och bara andas. Har jobbat VARJE helg i snart ett halvår. Jag saknar min familj, mina vänner och min pojkvän hela tiden för det känns som jag inte hinner träffa dom. Så jag hoppas att det kommer ändras efter studenten för jag mår bra utav att träffa alla. Som tur är så förstår alla mig och stöttar mig och det behöver jag just nu för jag mår inte jättebra.

Men jag lever ju också, jag gör massa saker som jag tycker är kul. Jag äter mycket ute, jag tränar, jag shoppar, jag reser. Men jag hinner typ inte uppskatta det som jag tycker är kul känns bara som dagarna går.

Likes

Comments

Här är lite bilder från plåtningen jag och Erika jobbade med under hela lördagen! Vi håller på att göra varsin portfolio som är vårt gymnasiearbete. Det var så himla kul och vill typ göra det varje helg hahah! Har så underbara vänner som ställde upp och världens bästa vän som gör allt roligt :)

Bilderna vi tog kommer att komma upp! Dom måste bara bli helt klara först.

Likes

Comments

Hej!

Väldigt dålig bloggning nu under en period haha men har inte gjort så mycket roligt på senaste tiden heller. Men kan uppdatera lite grann!

I fredags i skolan hade vi ett arbete inför gymnasiearbete och fyfan vad kul det var! Vi blev indelade i grupper, jag, Julia och Sara, Vi fick uppgift att styla och sminka en modell (Vår grupp hade Rebecka). Temat var typ stilrent och classy. Hon blev så jäkla snygg!

Senare på dagen så mötte jag upp J och Petter. Vi tog en AW på Olairys och åt gott! Blev en tidig kväll för dagen efter skulle jag och Erika upp och plåta.

Likes

Comments

Jag är en sån person som gillar att ha en specifik doft som man förknippas med. Har tidigare endast använt en doft från Jimmy Choo (klicka på länken), den är ganska mild men doftar väldigt lyxigt och lite citrus.

Men nu har jag hittat tillbaka till Loverdose från Diesel, alltså den luktar så jäkla gott! En skitbra blandning mellan jasminblomma och lakrits. Perfekt för mig som älskar lakrits men vet att även min pojkvän som avskyr lakrits tycker den luktar gott!
Dessutom håller den svinlänge även om det bara är en eau de toilette

Likes

Comments

Är KÄR i min nya klocka från Michael Kors. Den är stilren och inte för mycket krimskrams som det kan vara ibland. Fick den som present av min älskade pappa.

Likes

Comments