Tog vara på solen idag och la oss på Saltholmarna. Gud så vacker och vad man känner sig som hemma! Tur man har vatten nära även här i Göteborg!

Trevlig tisdag på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 196 Readers

Likes

Comments

Denna helgen har gått hur snabbt som helst.. Här är lite snap shots från de senaste dagarna.

I fredags var vi på välkomstfest på campus som var kul! Man fick träffa massa nytt folk, det blev beer pong och massa andra lekar. Vi fick även info inför nollningen som börjar denna veckan. Jag ska vara med i pirat-teamet så nu ska det köpas utklädningsgrejer!

I lördags var jag Charlee och Johan på Liseberg och lekte av oss lite. Det är ju ändå fantastiskt hur kul det kan vara att åka lite bergochdalbana!

Efter det svirade vi om till party-blåsan och hade 25årsfest för Charlee, Ida och Johanna. Supertrevligt hade vi hela kvällen!

Igår gick jag Carro runt genom stan där vi började vid Avenyn sedan vidare till Haga, Linné, Masthugget, Majorna. Vi tog dock bara några få bilder men det var fantastiskt mysigt att gå runt i stan i det fina vädret.

Vi tog en frukost på orange n' blk med macka och juice som satt finfint efter två fartfyllda festdagar.

Ha en fin vecka!

  • 198 Readers

Likes

Comments

I onsdags flyttade jag äntligen upp till Göteborg. Känns rätt knäppt att man bor här nu med spårvagnarna utanför fönstret. Som inneboende i Masthugget trivs jag som fisken i vattnet, jag har det kanon!

När jag väl kommit på plats i onsdags så gick jag och mötte upp pappa på hans hotell på avenyn. När jag kommer in så står det två glas cava på bardisken, dags att fira! Sen tog vi oss vidare till Linné och åt på asiatiska Hello monkey som var fantastiskt.

Igår hamnade jag på bar himmel med ett trevligt gäng och tog några glas vin. Härligt med sensommarkvällar i slutet av augusti..

Snart är det höst och det ska bli såååå skönt! Haha

Ha det fint så länge!

  • 225 Readers

Likes

Comments

Nu har jag sagt hejdå till mina älskade tjejer och myst med familjen hela kvällen. Packat och klart är allt också och nu ska jag sova sista natten i mitt kära flickrum.. Känns så konstigt men härligt att vara påväg.. Äntligen!!

  • 232 Readers

Likes

Comments

Nu är tiden snart inne. På onsdag tar jag mitt pick och pack och drar från Karlskrona ännu en gång. Denna gången flyttar jag upp till min nya favoritstad, Göteborg. Jag ska börja studera på Campus i Varberg på Butikschefsprogrammet och jag är så taggad. Känns otroligt skönt att påbörja ett nytt äventyr igen. Och vad passar inte bättre än att börja uppdatera bloggen när man flyttar ifrån familj och vänner men också en ny stad?

Att flytta till Göteborg har varit tanken sen långt tillbaka men nu är jag äntligen snart påväg... Men först, avskedsmiddagar/fikor i dagarna tre!Likes

Comments

På alla hjärtans-dag jobbade jag till kl 18, sen åkte jag Ebba och Kajsa in till opera baren vid operahuset i Sydney. Helt fantastisk kväll med solnedgång, god mat och gott vin och superbra sällskap. Så man ska spendera kärlekens dag! Puss o kram


<a title="Fanny Petersson" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=765480&mid=205067&f=true" target="_blank"><img alt="Fanny Petersson" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=765480&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

  • 380 Readers

Likes

Comments

Firade australia day med Amelia på stranden sen mätte vi upp några kollegor nere på hotell bondi. Mycket trevligt.. Väldigt synd att resten av huset jobbade men det blev lyckat ändå, shoo!

Likes

Comments

Costal walk bondi till cooge. 1,5 mils promenad längs klippor, stränder och havet. Helt fantastiskt!

Likes

Comments