Jeg har som nevnt tidligere opprettet en YouTube kanal der jeg fokuserer på alt girly, men bare på budsjett! Her er min siste video. Håper du liker den!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. Her // 2. Her // 3. Her
4. Her // 5. Her // 6. Her
7. Her // 8. Her // 9. Her

..........................

Tenk at det bare er litt over en måned igjen til jul! Det jeg liker best med julen (borsett fra maten) er å pynte meg skikkelig! Jeg ser etter en ny julekjole og sko som passer til, og jeg fant veldig mye fint på Nelly.com! I år vil jeg ha en tettsittende kjole. Helst en jeg kan bruke utenom jul også, da jeg et det er en del bursdager i 2018. Tettsittende kjoler er jo så feminint og fint! For hår og sminke tenker jeg enkelt med fokus på lepper. Håret setter jeg antakeligvis opp i en half-bun og krøller resten.

Fortell meg gjerne hvordan du tenker å kle deg/fikse deg? All inspirasjon taes imot med et stort takk, hihi! <3

Likes

Comments

På tirdag var jeg i Halden å besøkte denne fine kusina! Veldig hyggelig å se hun igjen. Vi spiste makroner og drakk kakao med krem og marshmallows, og koste oss gløgg!

I går var jeg og ei venninne på Østfolds fjerde høyeste topp! Turen var liiitt lengte enn vi forventa, noe som sørget for en ekstra avslappende kveld da jeg kom hjem til typen etter turen. Med andre ord, en veldig fin dag!

Håper dere også har det flott! Jeg har såå lyst til å kjøpe meg et nytt kamera for å løfte kvaliteten på bildene. Selvom jeg alikevel er overrasket over Iphone kameraet? Det får duge så lenge!

Likes

Comments

Raspberry tea with lemon

Håper alle får og har en nydelig start på uka!

Likes

Comments

Nå som været er blitt kaldere er jeg veldig opptatt av å gi håret nok fukt og næring, i tillegg til å beskytte det mot varme og UV-stråler. Det er noe med høsten og vinteren som gjør at jeg syntes det er ekstra stas og ta vare på huden og håret. Ta en varm dusj, pleie håret og huden med gode produkter, og avslutte det hele med en te kopp og hjemme-manikyr! Her her er produktene jeg bruker i håret mitt!
LITT OM HÅRET MITT

Ikke det beste bildet, men det viser ihvertfall håret mitt! Jeg har veldig fint og tynt hår, som jeg har farget og tidligere bleket. Nå er det litt bleking igjen nederst i tuppene. Jeg klippet håret mitt kort siden jeg hadde lyst på et friskt og fresht hår! Neste år skal jeg jo forhåpentligvis studere, og da har jeg ikke lyst til å bruke hele studielånet på håret mitt. Så derfor gjør jeg det jeg kan nå, før studiene, for å gjøre håret sunt slik at jeg senere kun trenger å klippe tupper!

Jeg har også min naturlige hårfarge øverst i håret som jeg planlegger å la vokse ut slik at jeg også sparer penger på farging.

Jeg har litt slitte og tørre tupper da jeg tidligere har bleket tuppene. Da fikk jeg anbefalt av frisøren min å bruke litt kokosnøttolje i tuppene, la det være i så lenge jeg gidder (helst et par timer, eller over natten så oljen får trukket godt inn) og deretter vaske ut i dusjen. Og håret mitt blir så mykt etterpå! Nå som det er så kaldt og tørr luft ute er dette et must! Jeg bruker oljen ca 2 ganger i uken.

I dusjen bruker jeg denne sjampoen og balsamen. Håret lukter nydelig bringebær etterpå! Akkurat disse to er for farget, normalt og fint hår.

Siden jeg har klippet håret kort (til skuldrene) så er jeg veldig glad i å enten rette eller krølle håret mitt. Og da bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen fra REF! Den lukter veldig fresht! Deretter føner jeg håret og eventuelt styler det.

Håper alle sammen har en deilig søndag! Personlig elsker jeg å bruke søndager til å ha mitt lille mini-spa og ordentlig ta vare på utseendet. Så kan mandagen bare komme!


Likes

Comments

Jeg elsker å ha rosa på rommet. Det er så feminint og søtt! Men samtidig vil jeg ikke kjøre helt barbie-stil heller, så da dro jeg med meg noen mørkere puter, teppe og kaktuser fra Ikea! Jeg syntes de mørke putene gjorde rommet litt kaldere, og mer «edgy» om jeg kan bruke et såpass fancy ord. Nå kan vinteren komme!

Think pink

Likes

Comments

MED PINTEREST

Pinterest-appen er kjent for å gi masse inspirasjon og motivasjon til alt mulig, men et suuuper bra tips jeg kom over var å bruke det til garderoben min! Jeg går ofte lei plaggene jeg har og pleier som regel å kjøpe noe nytt når muligheten byr seg. Men nå, så søker jeg heller opp det plagget jeg eier på Pinterest, og ser hvordan andre styler det! For eksempel så kan jeg skrive inn "Blue sweater outfit" i søkefeltet, da jeg har en blå genser jeg ikke aner hvordan jeg skal style. Og tjohei! Så kommer det masse kule outfits som innebærer en blå genser!

Likes

Comments

Jeg er en av de som liker å gjøre mye research før jeg starter med noe. Det gjaldt også når jeg først skulle opprette bloggen. Jeg vil planlegge, tenke, designe og gå igjennom ALT før noe skulle publiseres. Dette holdt jeg på med i kanskje et helt år før jeg endelig turte å opprette bloggen min hos Nouw. Men det var ikke all planlegginga mi som var "ferdig", som gjorde at jeg startet. Det var rett og slett fordi kjæresten min sa "bare start. Alle starter et sted med forskjellig utgangspunkt. Hva så om du bare har en Iphone å ta bilder med? Du kommer uansett til å gjøre noe du syntes er gøy. Også har du mulighet til å oppgradere utstyret senere". Og det er så sant! Jeg har lest tips og råd fra andre bloggere om hva som er lurt å tenke på, eller "ikke gjør dette!". Men jeg tror det hele handler om det egentlig ikke er noen tips eller triks som kan hjelpe deg med å komme igang. Man må rett og slett bare finne sin egen stil ved å prøve seg frem.Og det er det jeg driver med nå, og prøver meg frem. Å skrive at "du kan forvente dette på bloggen min" eller "her kan du lese om" begrenser meg veldig med tanke på inspirasjon.

Da jeg skulle velge kategori for bloggen ante jeg ikke hva jeg skulle velge. Det eneste jeg visste var at jeg var interessert i alt girly generelt. Om det så er sminke, outfits eller personlige tanker. Og da å velge mellom "personlig" eller "mote og skjønnhet" ble liksom feil. Denne bloggen handler jo rett og slett om meg, og hva JEG liker.Om jeg så skriver om sminke eller kommer med et debatt innlegg (okei, akkurat det er lite sannsynlig at jeg kommer med, men du skjønner greia). Jeg selv har savnet veldig å lese blogginnlegg om hva personen bak bloggen faktisk tenker, og hvordan han eller hun kom frem til hva de ville blogge om! Jeg syntes tankene bak prosessen er like morsomt å lese som det ferdige resultatet.

Jeg kan derfor ikke si hva mitt neste blogg innlegg kommer til å handle om, men jeg kan garantere at det garantert er noe girly med min personlige twist.

- Bildene er hentet fra Pinterest. Kilden til all min inspirasjon og motivasjon! Du kan se mine pins her -

Ha en fin kveld og uke videre!

Likes

Comments

Jeg er normalt en person som ikke liker å gå i masse farger. Mest fordi jeg rett og slett ikke klarer å se hva slags farger som kler meg. Men denne høsten hadde jeg lyst til å være litt "gal" og gunne på med noen freshe farger. Hver høst elsker jeg å gå med sorte jeans, så en fresh farge på overdelen får meg til å se litt piggere ut! Så her er mine tre go-to plagg jeg kommer til å utnytte godt de kommende månedene!


Denne kule cropped genseren er ifra Bik Bok. (Fant desverre ingen link til den). Fargen har også blitt min nye yndlingsfarge! Denne er i et godt og pusete velurstoff som er sykt digg å ha på seg nå til høsten.


Denne er ifra butikken B. Young, men merket Ichi. (OG jeg fikk den til halv pris hehe). Jeg trodde egentlig jeg ikke kom til å like, før jeg fikk den på! Den er tettsittende og har sånne "puffy" skuldrene. Denne kommer jeg til å bruke til hverdags og forskjellige ting som bursdager etc. Veldig fin til både jeans og skjørt! Fant dessverre ingen link til denne heller, men siden var på salg er det lite trolig at man får kjøpt den senere.


Og sist men ikke minst; yndlingsplagget mitt for hele sesongen og neste sesong! Denne kjøpte jeg på Bik Bok til en bursdag jeg skulle i. Jeg kjøpte også en sort "blonde-bralette" til å ha under. Elsker den høye halsen og den flatterende peplumdelen nederst på toppen. Denne finner du her !

Likes

Comments

Instagram @fannybyejensen