Header

Contains affiliate links

The perfect black jeans

Jeans fra Bik Bok

Strikker fra Bik Bok
NYX Soft Matte Lip Cream i Cannes
Superfine Browliner i Espresso Brown fra HM
Loréal True Match Foundation i Golden Ivory
Real Techniques Powder Brush
NYX HD Studio Finishing Powder

Jeg prøvde dette NYX pudderet i stad og FY SØREN så bra det var!! Huden ble silkemyk og "polert". Jeg har tidligere brukt et fra Maybeline, men det pudderet her tar virkelig kaka. Anbefales!

Noe jeg absolutt ikke var fornøyd med var disse strikkene fra Bik Bok. Dem røyk så fort jeg dro i dem, alle sammen! Skuffende.. (Derfor velger jeg og ikke linke til strikkene)

Ha en fin dag alle sammen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Likes

Comments


Wæææ! Denne beskjeden var gøy å få når jeg våkna i dag! Tusen takk Nouw! 🖤


Ha en fin søndag videre dere!

Likes

Comments


Rainy days with a cop of tea...


Noen ganger er det så deilig og gjøre absolutt ingen ting! Slik som i dag, før og etter jobb, og bare sitte inne å kose meg. Finnes det noe bedre enn å høre regnet treffe vinduet mens du selv sitter under et pledd med digg te? I det siste har jeg fått sykt dilla på "Blueberry Muffin Tea" fra Lipton! Høres kvalmende ut men det er den absolutt ikke! Anbefales!

Likes

Comments

Tidligere var jeg forhandler for Forever Living, et selskap som selger økologiske Aloe Vera produkter. Forskjellen fra deres produkter til de Aloe Veraproduktene du kan kjøpe i vanlig butikk er at disse inneholder MYE mer Aloe Vera. Om du ser bak på innholdsfortegnelsen til produktet du kjøper, så kan du se hvor mye Aloe Vera det inneholder ved å se hvor tidlig ingrediensen dukker opp i innholdsfortegnelsen. Sykt egentlig, at mange reklamerer for at det er Aloe Vera i produktet, også står det kanskje til slutt på lista. Per nå så er jeg ikke forhandler, (så dette er ikke reklame eller spons. Skal du ha produktene må du kontakte en annen forhandler fra Forever), men handler kun inn til eget bruk. Og da er det disse tre produktene som jeg virkelig har falt for!

Aloe Lips er den beste leppomaden jeg noen gang har prøvd! Denne inneholder Aloe Vera og jojobaolje, noe som føles himmelsk på leppene. Denne inneholder heller ikke vann noe som er supert med tanke på vinteren! Vi vil jo ikke fryse av oss leppene, hehe.

Favoritt nr. 2 er Aloe First sprayen. Dette er rett og slett flytende Aloe Vera. Denne bruker jeg først og fremst som toner i ansiktet. Aloe Vera er kjent for å ha mange gode egenskaper mot arr og acne. Om den har hjulpet meg mot akkurat det er jeg litt usikker på, men den føles veldig frisk og lett på huden, noe som er et stort pluss! Den kan også sprayes på myggestikk og solbrent hud!

Tredje produkt ut er Aloe Propolis kremen! Denne bruker jeg som håndkrem og fotkrem! Den er veldig tykk og kremete i konsistensen, og den lukter sykt godt av honning! Det hender også at jeg bruker den i ansiktet på ekstra tørre partier som jeg gjerne får om vinteren, eller rundt nesen når jeg er forskjølet.

Likes

Comments


In my bedroom...


Når det gjelder stilen på soverommet mitt prøver jeg å utvikle en litt "nordisk" og minimalistisk stil. Jeg elsker disse detaljene med et lys i et lite Norges glass, og en beholder med kongle på i tillegg til den grønne planten (som er fake fra Ikea, fordi jeg virkelig ikke klarer å huske på å vanne blomster). Nå gjenstår det bare nye batterier i lyslenka jeg har rundt speilet mitt, så er denne delen av rommet mitt ferdig! Jeg gleder meg utrolig mye til å flytte til egen leilighet neste høst da jeg skal studere. Det må jo være så gøy å shoppe inn ting til et helt eget hjem!

Likes

Comments


Essie - Sand Tropez
Essie - Bordeaux


Det minst positive med å jobbe i café er at det er umulig å ta vare på lange negler, og om en klarer det føles det bare ekkelt etter all maten man må ta i, i løpet av dagen. Derfor liker jeg og ha litt kortere, men nylakkerte negler. Det føles så fresht! Jeg fikser neglene mine selv, og denne gangen gikk jeg for en lys nude og en mørk rød farge. Perfekt til høsten!

Likes

Comments

Instagram@fannybyejensen