Tänkte ge mig på ännu ett nytt försök till att blogga. Har under åren haft ett flertal bloggar men aldrig riktigt lyckats hålla dem vid liv. Kan så inte lova med denna heller. Men det där begäret efter att få skriva av sig, och få dela med sig utav sina tankar börjar sakta men säkert komma upp till ytan igen.

Jag har rätt länge funderat nu vad jag riktigt skall blogga om. Jag är ju ingen skönhet(sbloggare) och har varken märkesväskor, ett countoured face eller drömhåret. Jag tycker mest om att gå klädd i det jag vill och vill känna mig lika bekväm utan smink som med (mest för att min hy mår bäst så). Jag är heller ingen atlet och har varken abs, tonade armar eller Nike's i alla färger. Jag tycker om att träna, och vill göra det för att jag mår bra utav det. Jag är heller ingen inredningsbloggare, även fast jag nyss flyttat till eget och drömmer om inredning varje dag. Så vad skall jag då riktigt blogga om? Att skriva ner några rader om min dag känns lite gammalt nu men mest tråkigt faktiskt. Så med andra ord, jag bestämde mig för att blogga om det jag vill. Att skriva ner det som kommer upp i lilla hjärnan (ja, den kan va mycket liten ibland - brukar skylla på att jag är, iaf lite, blond). Så här kommer säkert att komma upp inlägg angående min träning - att försöka hitta balansen mellan för mycket och för lite, mitt intresse för pyssel, att sy och vara kreativ - när humöret faller på, min motivation, mina nya inköp, mina funderingar och ja, helt enkelt om mitt liv. 

Jag hoppas att det här skall gå vägen. Våren har fört med sig massor med motivation och energi och livet känns äntligen bra och hoppfullt! 

Likes

Comments